Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As sportine apranga perku turguje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 07 09, 14:05)
As sportine apranga perku turguje  ax.gif

O sportinius batelius irgi? Klausiu todėl, kad niekad nepirkau, visada kokius kedukus, o mokyklai netinka..
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 07 09, 14:29)
O sportinius batelius irgi? Klausiu todėl, kad niekad nepirkau, visada kokius kedukus, o mokyklai netinka..

irgi... o kodel netinka g.gif ziurint kokie tie kedukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 09 liepos 2010 - 13:34
QUOTE(ČIČI @ 2010 07 09, 14:33)

aciuks.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 07 09, 14:03)
Beje, dėl sportinės aprangos, man vis dar aktualu  cool.gif

Sportinę aprangą tai ir Maximoje, ir turguje galima gaut normalią.
Ir pašiltintos nereikia, geriau 100 proc. medvilnė.
o dėl sportinės avalynės, tai čia jau kam ir kaip. Tinka ir kedukai, kad tik patogūs būtų, mandrų nereikia. Labai gerai tinka tie vadinamieji inkariukai, jų irgi Maximoje yra.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 09, 15:53)

schmoll.gif medvilnė nėr geriau...
Pabandyk įsivaizduoti, kaip pirmokai susideda aprnagą biggrin.gif . Paprastai po vienos pamokos jie jos neparsineša namo... Palieka kitai... O taadaaa biggrin.gif .
Aš saviškiui perku iš Maximos sintetinę - bent jau nesimato, kad suglamžyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 09, 15:53)
Sportinę aprangą tai ir Maximoje, ir turguje galima gaut normalią.
o dėl sportinės avalynės, tai čia jau kam ir kaip. Tinka ir kedukai, kad tik patogūs būtų, mandrų nereikia. Labai gerai tinka tie vadinamieji inkariukai, jų irgi Maximoje yra.

Ačiū už patarimus 4u.gif Aš kalbėdama apie sportinius batelius ir galvojau apie "inkariukus", reiks ateinančią savaitę važiuot apipirkt savo pirmokėlį cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 07 09, 16:30)
schmoll.gif medvilnė nėr geriau...
Pabandyk įsivaizduoti, kaip pirmokai susideda aprnagą biggrin.gif . Paprastai po vienos pamokos jie jos neparsineša namo... Palieka kitai... O taadaaa biggrin.gif .
Aš saviškiui perku iš Maximos sintetinę - bent jau nesimato, kad suglamžyta biggrin.gif

lotuliukas.gif Nu jei iš tos pusės pažvelgt, tai faktas. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, merginos 4u.gif
Gal kas zino kada mokykloje yra pirmoku atostogas, suprantu kad kiekviena mokykla skirtingai, bet kaz koks grafikas bendras yra. g.gif
Mes eisim i "Verdenes" mokykla.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 09, 16:57)
lotuliukas.gif Nu jei iš tos pusės pažvelgt, tai faktas. biggrin.gif

Ti voo, tik iš tos pusės ir žvelgiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 07 09, 16:31)
Ačiū už patarimus 4u.gif Aš kalbėdama apie sportinius batelius ir galvojau apie "inkariukus", reiks ateinančią savaitę važiuot apipirkt savo pirmokėlį  cool.gif

Dar galima RIKI2 Bige pasižvalgyti ax.gif

Milena, atostogos pirmokėliams kaip ir visiems pradinukams - nuo birželio 1 iki rugpjūčio 31 smile.gif
Atsakyti
O paskui dvi savaitės rudenį - būna dvi paskutinės spalio arba viena spalio ir viena lapkričio. Paskui - Kalėdų atostogos - paprastai visos mokyklos daugmaž vienodai jas pasidaro - paskutinę gruodžio ir pirmą sausio savaitę. O vat paskui jau prasideda improvizacijos su papildom atostogom ir pavasario atostogom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 09 liepos 2010 - 19:44