As sportine apranga perku turguje
QUOTE(ČIČI @ 2010 07 09, 14:05)
As sportine apranga perku turguje
O sportinius batelius irgi? Klausiu todėl, kad niekad nepirkau, visada kokius kedukus, o mokyklai netinka..
QUOTE(banguze @ 2010 07 09, 14:29)
O sportinius batelius irgi? Klausiu todėl, kad niekad nepirkau, visada kokius kedukus, o mokyklai netinka..
irgi... o kodel netinka ziurint kokie tie kedukai...
QUOTE(banguze @ 2010 07 09, 14:03)
Beje, dėl sportinės aprangos, man vis dar aktualu
Sportinę aprangą tai ir Maximoje, ir turguje galima gaut normalią.
Ir pašiltintos nereikia, geriau 100 proc. medvilnė.
o dėl sportinės avalynės, tai čia jau kam ir kaip. Tinka ir kedukai, kad tik patogūs būtų, mandrų nereikia. Labai gerai tinka tie vadinamieji inkariukai, jų irgi Maximoje yra.
QUOTE(ezra @ 2010 07 09, 15:53)
medvilnė nėr geriau...
Pabandyk įsivaizduoti, kaip pirmokai susideda aprnagą . Paprastai po vienos pamokos jie jos neparsineša namo... Palieka kitai... O taadaaa .
Aš saviškiui perku iš Maximos sintetinę - bent jau nesimato, kad suglamžyta
QUOTE(ezra @ 2010 07 09, 15:53)
Sportinę aprangą tai ir Maximoje, ir turguje galima gaut normalią.
o dėl sportinės avalynės, tai čia jau kam ir kaip. Tinka ir kedukai, kad tik patogūs būtų, mandrų nereikia. Labai gerai tinka tie vadinamieji inkariukai, jų irgi Maximoje yra.
Ačiū už patarimus Aš kalbėdama apie sportinius batelius ir galvojau apie "inkariukus", reiks ateinančią savaitę važiuot apipirkt savo pirmokėlį
QUOTE(Dilma @ 2010 07 09, 16:30)
medvilnė nėr geriau...
Pabandyk įsivaizduoti, kaip pirmokai susideda aprnagą . Paprastai po vienos pamokos jie jos neparsineša namo... Palieka kitai... O taadaaa .
Nu jei iš tos pusės pažvelgt, tai faktas.
Sveiki, merginos
Gal kas zino kada mokykloje yra pirmoku atostogas, suprantu kad kiekviena mokykla skirtingai, bet kaz koks grafikas bendras yra.
Mes eisim i "Verdenes" mokykla.
Gal kas zino kada mokykloje yra pirmoku atostogas, suprantu kad kiekviena mokykla skirtingai, bet kaz koks grafikas bendras yra.
Mes eisim i "Verdenes" mokykla.
QUOTE(ezra @ 2010 07 09, 16:57)
Nu jei iš tos pusės pažvelgt, tai faktas.
Ti voo, tik iš tos pusės ir žvelgiu
QUOTE(banguze @ 2010 07 09, 16:31)
Ačiū už patarimus Aš kalbėdama apie sportinius batelius ir galvojau apie "inkariukus", reiks ateinančią savaitę važiuot apipirkt savo pirmokėlį
Dar galima RIKI2 Bige pasižvalgyti
Milena, atostogos pirmokėliams kaip ir visiems pradinukams - nuo birželio 1 iki rugpjūčio 31
O paskui dvi savaitės rudenį - būna dvi paskutinės spalio arba viena spalio ir viena lapkričio. Paskui - Kalėdų atostogos - paprastai visos mokyklos daugmaž vienodai jas pasidaro - paskutinę gruodžio ir pirmą sausio savaitę. O vat paskui jau prasideda improvizacijos su papildom atostogom ir pavasario atostogom