Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ezra @ 2010 07 02, 16:26)
O kuriais metais čia taip buvo?

O buvo cia va dabar, kurie vaikai baige keturias klases.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 07 02, 23:12)
O buvo cia va dabar, kurie vaikai baige  keturias klases.

Tai kad dezinformacija tada. Tikrai taip nebuvo. unsure.gif
O jūsų pačios vaikas mokėsi pas šią mokytoją ir baigė pas ją 4 klases?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 02, 23:46)
Tai kad dezinformacija tada. Tikrai taip nebuvo. unsure.gif
O jūsų pačios vaikas mokėsi pas šią mokytoją ir baigė pas ją 4 klases?

jums gal ir dezinformacija, bet konstatuoju faktus.
O jus ziuriu daug zinot, bet norit isgauti dar info ir is manes.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 07 03, 00:18)
jums gal ir dezinformacija, bet konstatuoju faktus.
O jus ziuriu daug zinot, bet norit isgauti dar info ir is manes.

Tai vat, kad faktai ne visai teisingi, todėl ir klausiu jūsų, gal aš esu dezinformuota. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 07, 11:26)
Tai vat, kad faktai ne visai teisingi, todėl ir klausiu jūsų, gal aš esu dezinformuota. unsure.gif

tai konstatuokite kitus faktus.
Atsakyti
Klausimas tik menkai susijęs su mokykla. Kur perkate berniukams sportinę aprangą, sportinius batelius, kad būtų ne kedukai, o paprasti sportbatukai kaip reikalaujama mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 07 07, 15:52)

Kokius? Kad mokiniai neišsilakstė, kaip teigiate jūs? cool.gif
Todėl ir iškilo natūralus klausimas, ar jūsų vaikas mokėsi pas tą mokytoją ir ar baigė šį pavasarį pas ją 4 klases.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 07 07, 15:52)

faktai butu tik tada, jei isvardintumete nebaigusiu vaiku pavardes ir priezastis, kodel jie ten nebaige... o kolkas tai tik gandai...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 07 09, 10:45)
faktai butu tik tada, jei isvardintumete nebaigusiu vaiku pavardes ir priezastis, kodel jie ten nebaige... o kolkas tai tik gandai...

nieko nevardysiu, zinau, kad tikrai yra vaiku, kurie isejo nuo sios mokytojos.
Atsakyti
Jei ir išėjo, tam turėjo būt priežasčių. Tik pakolkas niekam, iš čia skaitančių, jos nėra aiškios.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 07 09, 12:54)
nieko nevardysiu, zinau, kad tikrai yra vaiku, kurie isejo nuo sios mokytojos.

man ir nereikia, nes eisim i kita mokykla smile.gif as tik sakau, kad nematau jokio fakto...
Atsakyti
Matau beprasmę diskusiją, kad vaikai pabėgo nuo mokytojos arba nepabėgo, bet nėr konkrečių tos mokytojos klaidų. Tai pasakykit, kas turėjo darytis toje klasėje, kad tiek vaikų išėjo? Mokytoja juos mušė, drąskė, keikė, nemokė, mokė neleistinų dalykų, seksualiai priekabiavo, nagus gražinosi per pamokas vietoje mokymo ar pan.? Kas gi ten tokio toje mokytojoje? Argumentas, kad "ji bloga, nes daug vaikų išėjo" (čia daroma prielaida, kad mokytoja bloga, bet neįrodoma, kad ji bloga, nes išeiti galėjo dėl kitos priežasties, pvz. gyvenamosios vietos pakeitimas, tėvų darbo vietos pakeitimas) arba "daug vaikų išėjo, nes ji bloga" (kas parodo mokytojos blogumą ar gerumą?) neįtikina. Prašom pateikti konkrečius faktus, kad žinotume, kad ji tikrai antžmogis.

Beje, dėl sportinės aprangos, man vis dar aktualu cool.gif
Atsakyti