Labas.Sūnui užsiminiau,gal norėtų mokyklą pakeisti.Sako: "Į Mašioto tikrai ne,nes ten mokytis reikia" Tai taip išeina,kad Smeltės mokykloj nereikia
QUOTE((mirtise) @ 2010 06 25, 15:05)
Labas.Sūnui užsiminiau,gal norėtų mokyklą pakeisti.Sako: "Į Mašioto tikrai ne,nes ten mokytis reikia" Tai taip išeina,kad Smeltės mokykloj nereikia
QUOTE(ezra @ 2010 06 21, 12:59)
Man atrodo, kad Gedminai priima griežtai pagal gyvenamąją vietą.
Na mano pirmokei ir penktokui nebuvo problemų, nors ir nepriklauso pagal rajoną, tik pirmokei negalėjau rinktis mokytojo tad likom 1 A pas p. L. Kazakevičienę... ( dar kart dėkoju už patarimus )
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 06 25, 17:36)
Na mano pirmokei ir penktokui nebuvo problemų, nors ir nepriklauso pagal rajoną, tik pirmokei negalėjau rinktis mokytojo tad likom 1 A pas p. L. Kazakevičienę... ( dar kart dėkoju už patarimus )
Tai tada gerai. Čia ko gero dar lemia, ar yra laisvų vietų, ar ne.
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 06 25, 17:36)
Ar jusu vaikas rudeni moysis Gedminu mokykloje pas Liucija Kazakeviciene?
QUOTE(reims @ 2010 06 25, 18:06)
Ar jusu vaikas rudeni moysis Gedminu mokykloje pas Liucija Kazakeviciene?
Taip, tik nesklandumai su prailginta grupe... Kolkas man nepatvirtino jog tokia bus Neįsivaizduoju, ką reiktų daryti, jei nebūtų.
Ezra, tai matyt taip ir yra - priima, nes nesurenka pilnų klasių.
QUOTE(ANDRUTIS @ 2010 06 25, 20:05)
Taip, tik nesklandumai su prailginta grupe... Kolkas man nepatvirtino jog tokia bus Neįsivaizduoju, ką reiktų daryti, jei nebūtų.
patariu nuosirdziai neleisti vaiko pas mokyt. Kazakeviciene, nekokia ji pedagoge, nemazai tevu atsieme is jos vaikus ir perejo pas kita mokyt. ar i kita m-kla.
QUOTE(reims @ 2010 06 25, 21:26)
patariu nuosirdziai neleisti vaiko pas mokyt. Kazakeviciene, nekokia ji pedagoge, nemazai tevu atsieme is jos vaikus ir perejo pas kita mokyt. ar i kita m-kla.
O nemažai, tai čia kiek?
QUOTE(ezra @ 2010 06 27, 18:53)
O nemažai, tai čia kiek?
Iš 24 ar 25 vaiku, baige tik 15
QUOTE(reims @ 2010 06 27, 20:30)
Oho, tai tikrai nemažai. O čia praėjusi laida?
Ir tikrai pabėgo dėl mokytojos, o ne dėl to, kad pakeitė gyvenamąją vietą?
QUOTE((mirtise) @ 2010 06 25, 15:05)
O cia jau nuo vaiko poziurio priklauso. Mano du bernai mokinasi Smelteje.Tai diciui irgi nereikia cia mokintis,ir namu darbu neuzduoda niekada. Uz tai ir mokinasi tik tik.O va kitas mano vaikinas dar ir kaip mokinasi.
QUOTE(reims @ 2010 06 27, 20:30)
O kuriais metais čia taip buvo?