Mielos mamos, atsitiktinai uzsukau i Jusu temele
Daugybe atsakymu i Jusu klausimus galite gauti mokyklose (pav., kada rupintis uniforma, kada ivyks pirmasis susitikimas ir t.t.). Suprantu, kad dalijimasis cia suteikia informacijos, taciau ji kartais buna labai vienpusiska...ir galbut toje pacioje situacijoje atsidurusios Jus, tikrai, jai nepritartumete. (Kad ir pasitikitejimas Jums pateiktomis mokytoju pavardemis ir pan.)
Esu mokyklos atstove, daugybe pateiktu faktu apie mokykla ivertinau skeptiskai, taciau nekomentuosiu (negirsiu ir nepeiksiu) savo kolegu darbo.
Mokyklu svetainiu adresus rasite www.klaipeda.lt (savivaldybes tinklalapis). Manau, tai puikus budas rasti informacija Galbut net dazniau uzsukus, pastebeti, kuo mokykla gyvena istisus metus
Visoms sekmes!
QUOTE(Inga x @ 2010 05 02, 17:42)
Mielos mamos, atsitiktinai uzsukau i Jusu temele
Daugybe atsakymu i Jusu klausimus galite gauti mokyklose (pav., kada rupintis uniforma, kada ivyks pirmasis susitikimas ir t.t.). Suprantu, kad dalijimasis cia suteikia informacijos, taciau ji kartais buna labai vienpusiska...ir galbut toje pacioje situacijoje atsidurusios Jus, tikrai, jai nepritartumete. (Kad ir pasitikitejimas Jums pateiktomis mokytoju pavardemis ir pan.)
Esu mokyklos atstove, daugybe pateiktu faktu apie mokykla ivertinau skeptiskai, taciau nekomentuosiu (negirsiu ir nepeiksiu) savo kolegu darbo.
Mokyklu svetainiu adresus rasite www.klaipeda.lt (savivaldybes tinklalapis). Manau, tai puikus budas rasti informacija Galbut net dazniau uzsukus, pastebeti, kuo mokykla gyvena istisus metus
Visoms sekmes!
Visoms sekmes!
O mes ir norėtume komentarų, kuriuos pateikia vienos ar kitos mokyklos atstovas
Aš į Jūsų siūlomą portalą užsuku gana dažnai, peržiūriu skiltį susijusią su švietimu, tačiau ten informacija nėra atnaujinama opertyviai. Mokyklų tinklapiuose informacijos taip pat nėra daug, kaikurių mokyklų tinklapiai neveikia apskritai arba gana dažnai.
Dėl pateikiamų nuomonių, kurios gal neatspindi realybės. Manau, kad pasisakyti turi teisę kiekvienas, ir nuomonė gali būti subjektyvi, o kaip reaguos į šią nuomonę kiti, tai jų asmeninis reikalas. Aš manau, kad reikia turėti savo galvą. Man aktualios nuomonės apie Verdenės mokyklą, radau daug pasisakymų, kad tai prasta mokykla, tačiau niekas man negalėjo argumentuoti, kodėl ji prasta. Argumentai tokiame lygyje kaip "mano tėvo arklio draugas" lankė šią mokyklą ir išėjo, nes mokytoja skyrė nepakankamai dėmesio arba nedraugiški klasiokai buvo, manęs neįtikina. Dėl šių aplinkybių kalta ne mokykla, o konkretus mokytojas, kuris taip pat gali atrodyti vienam geras, kitam blogas, dėl skirtingų lūkesčių, arba tais metais susirinkusi netikusi klasė. Kokia klasė susirinks, negali pasakyti niekas. Taigi, manau, kad nuomones rašyti reikia ir teigiamas, ir neigiamas, ir objektyvias, ir subjektyvias, tačiau nereikia jomis aklai tikėti
Reikia pagalbos...Mamos, kurių dukrytės šoka pramoginius šokius, M. Mažvydo mokykloje, Klaipėdoje, esančiame klube...gal žinote siuvėjos, kuri siuvo suknutes tel. numeriuką...(Žinau, kad treneris ją rekomendavo) Labai lauksiu į až, jei kuri nepatingės.
Gal kas turite parduoti "Gilijos" pradinės mokyklos sarafaną mergaitei ugiui 146-152, mums paskutinieji metai, o taip nesinori naujos siutis
o kainos kaip?
Tai is ten ir buvo ateje i musu mokykla... sarafanas - 80 lt.
QUOTE(reims @ 2010 06 15, 09:14)
mazesniai mergaitei pvz penktokei svarkas- 140 Lt, 8-9 -kei- 150.
O Bige ir sarafanas 80 Lt. kaip ir mokykloje?
O Bige ir sarafanas 80 Lt. kaip ir mokykloje?
na, mokykloje juk niekas nesiuva atejo i mokykla ismatuoti tik del tevu patogumo... kaina ta pati
Labas.Gal kuri turite atsiliepimų apie Prano Mašioto ir Gedminų mokyklas?
Į Gedminų mokyklą priima griežtai pagal gyvenamą vietą? Bent jų puslapyje taip parašyta. Galvoju keisti mokyklą,dabar sūnus lanko Smeltės. Kitą rugsėjį mažieji bus pirmokėliai.Tai ši mokykla man susižavėjimo nekelia,bet bijau,kad nuo vilko bėgdama ant meškos neužšokčiau
Į Gedminų mokyklą priima griežtai pagal gyvenamą vietą? Bent jų puslapyje taip parašyta. Galvoju keisti mokyklą,dabar sūnus lanko Smeltės. Kitą rugsėjį mažieji bus pirmokėliai.Tai ši mokykla man susižavėjimo nekelia,bet bijau,kad nuo vilko bėgdama ant meškos neužšokčiau
QUOTE((mirtise) @ 2010 06 19, 18:46)
Mano dukterėčia mokinasi Gedminų mokykloje, jai ten labai patinka... kolkas jokių blogų atsiliepimų negirdėjau (šiemet ji baigė 4 kl.)
QUOTE((mirtise) @ 2010 06 19, 18:46)
Man atrodo, kad Gedminai priima griežtai pagal gyvenamąją vietą.