Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 04 29, 18:14)
mes irgi i Verdenes  eisim, tai viena pazystama pasake kad si karta yra is kuo rinkti biggrin.gif is 4 mokytoju 3  thumbup.gif
Mes jau turim sarafana (jau nupirkau nes ne  busim per susirinkima ir visa vasara LT)

na saunu kad eisit ir jus...o pas ka jus eisit? man sake tik kad mokytoja onute nelabai...bet nezinau schmoll.gif
Atsakyti
mes eisim pas Diana P. A del "blogos" -nezinau varda, tik kad jau metu turit ax.gif .
Atsakyti
O tai dbar man klausimas iškilo.....a tai ,kaip dabar su uniformom.. nuo kada jomis reik rūpintis..kada užsisakyt.,kur užsisakyt.ir kiek jos maždaug kainuoja? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 29 balandžio 2010 - 22:32
Man buvo pasakyta kai eisi i bendra susirinkima paimti su savim lt ir ten jau uzsakynes bendrai. Kiekviena mokykla draugauja su kaz kokia siuvykla smile.gif
As pirkau Gargzduose, uz sarafana mokejau 70 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 04 29, 22:31)
O tai dbar man klausimas iškilo.....a tai ,kaip dabar su uniformom.. nuo kada jomis reik rūpintis..kada užsisakyt.,kur užsisakyt.ir kiek jos maždaug kainuoja? biggrin.gif

tai vat ir aske, kad per bendra susirinkima ateit su vaiku, ten tipo ismatuos arba jau bus galima nusipirkt gatava...o toliau kas kaip nezinau...o i kokia jus mokykla uzsiraset?

QUOTE(~MILENA~ @ 2010 04 30, 07:31)
Man buvo pasakyta kai eisi i bendra susirinkima paimti su savim lt ir ten jau uzsakynes bendrai. Kiekviena mokykla draugauja su kaz kokia siuvykla smile.gif
As pirkau Gargzduose, uz sarafana  mokejau 70 lt smile.gif

o kaip tu pirkai gargzduose? kaip cia taip susiderinai? nes jauciu ten reiks atiduot nemaziau 200 lt doh.gif . as galvoju gal bus galima medziaga nusipirkt ir patiems pasisiut, nes gi ten kol visus pirmokus ismatuos tai prazusim doh.gif o mes eisim su mazaja pupa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2010 04 29, 19:11)
kadangi norejom kad darzelio vaikai eitu kartu, ta dairemes vienos mokytojos. turejau info kad Lesciaukaite nebloga mokytoja, bet pas ja jau mergaiciu neprieme,

idėja gera kad kartu pas tą pačią mokytoją iš tos pačios grupės. mes užsirašėm pas leščiauskaitę.

jūs gal iš Atžalyno? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2010 04 30, 11:01)
nemaziau 200 lt doh.gif . as galvoju gal bus galima medziaga nusipirkt ir patiems pasisiut, nes gi ten kol visus pirmokus ismatuos tai prazusim doh.gif  o mes eisim su mazaja pupa unsure.gif

aš irgi galvojau ar ne geriau medžiagą pirkti ir patiem siūti, tik kaip modeliukai ar vienodi turi būti?
Atsakyti
nes jauciu ten reiks atiduot nemaziau 200 lt doh.gif . as galvoju gal bus galima medziaga nusipirkt ir patiems pasisiut, nes gi ten kol visus pirmokus ismatuos tai prazusim doh.gif  o mes eisim su mazaja pupa unsure.gif

Jei norėsit naujos, tai ji tikrai kainuos ne 100 Lt ir užsakinės, bet būna, kad parduoda jau nešiotas uniformas, nes kitą kartą vaikai išauga nespėję sunešioti, tai vat ir bus ko gero galimybė vietoje nusipirkti.

Atsakyti
Uniformų užsakymus visoms mokykloms priima (ir siuva) BIGe, Herman parduotuvėj smile.gif Galit užeit ir pasidomėt, kiek tai kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 30 balandžio 2010 - 10:15
Pas mus sake geguzes men. sukvies visus ismatavimas. Kas negales tuo metu, duos kontaktus. Musu sarafanas sake kainuos apie 80 lt.

Papildyta:
QUOTE(dreksis @ 2010 04 30, 11:07)
tik kaip modeliukai ar vienodi turi būti?

kiekviena mokykla turi savo modeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 30 balandžio 2010 - 10:36
na mažiau vargo siūdintis pas tos mokyklos siuvėjas. nesiblaškysiu niekur ir ten užsisakysim g.gif
Atsakyti

o kaip tu pirkai gargzduose? kaip cia taip susiderinai? nes jauciu ten reiks atiduot nemaziau 200 lt doh.gif . as galvoju gal bus galima medziaga nusipirkt ir patiems pasisiut, nes gi ten kol visus pirmokus ismatuos tai prazusim doh.gif  o mes eisim su mazaja pupa unsure.gif

Man tel N dave sekretore (prasiau nes isvaziuojam ir per susirinkima ne busim), paskambinau ir susitariau, a ji ten turit ne viena sarafana yra daug jau gatavu, ir nupirkau. 4u.gif
A del medziagos pirkima ne manau kad bus pigiau su pasiuvimu g.gif , kas zin g.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2010 04 30, 11:08)
Jei norėsit naujos, tai ji tikrai kainuos ne 100 Lt ir užsakinės, bet būna, kad parduoda jau nešiotas uniformas, nes kitą kartą vaikai išauga nespėję sunešioti, tai vat ir bus ko gero galimybė vietoje nusipirkti.

ir as girdejau kad buna muge, ir ten parduoda formos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dreksis @ 2010 04 30, 11:45)
na mažiau vargo siūdintis pas tos mokyklos siuvėjas. nesiblaškysiu niekur ir ten užsisakysim  g.gif

Sarafanas visai fainas, ir dar kokius 7 cm uzlengto, tai sako uzteks ilgam, ziuresim biggrin.gif jegu ne pratrins kur uzpakaliuka lotuliukas.gif
Jegu reikia adresa i tel rasykite i az duosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2010 04 30, 10:07)
idėja gera kad kartu pas tą pačią mokytoją iš tos pačios grupės. mes užsirašėm pas leščiauskaitę.

jūs gal iš Atžalyno?  bigsmile.gif

ne, mes is peledziuko.

QUOTE(ezra @ 2010 04 30, 10:08)

gal tada ir neblogai bigsmile.gif

QUOTE(jėga @ 2010 04 30, 10:15)
Uniformų užsakymus visoms mokykloms priima (ir siuva) BIGe, Herman parduotuvėj smile.gif Galit užeit ir pasidomėt, kiek tai kainuoja.

aciu uz info, reiks pasiziuret 4u.gif

QUOTE(~MILENA~ @ 2010 04 30, 11:09)

Jegu reikia adresa i tel rasykite i az duosiu mirksiukas.gif

mane domintu, jei nesunku imesk ta numeriuka mirksiukas.gif busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti