Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ametistė @ 2010 03 24, 22:31)
Bukit gera, patarkit, pas kokia mokytoja pradiniu klasiu "Verdeneje"reiketu uzsirasyti, mes siemet i pirma klase eisim ir gal i Verdene, jei kitur nepateksim  4u.gif
Dar yra tema apie mokyklas cia http://www.supermama...;#entry35245200 , bet ten net pavadinimas "pradines mokyklos"...

as zinau tris mokytojas kurios dabar tures pirmas klases apiekitas nezinau nieko. Ir tai viesai nenoreciau nei girti nei peikti.
O be to visiems skirtingai ir reikia. Vienam isgirtoji gali pasirodyti visai netikusi, o kitam - auksine g.gif.
Parasykit i AZ, jei norit tai galesiu paaskyti savo dukros mokytojos pavarde. Man ji thumbup.gif , per keturis metus neturejau prie ko prikibti ax.gif, bet tai pabreziu, kad man... gal kitam zmogui ir netiktu, nepatiktu g.gif
Ziuriu be sansu gaut sitoj temoj info apie penktokelius. Neisivaizduoju ka daryt, ar palikt verdenej ko iseis i gimnazija, ar ieskot kitos mokyklos g.gif. Ir jei taip, tai kokia ta mokykla butu "gera" ?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 27, 14:31)

Parasykit i AZ, jei norit tai galesiu paaskyti savo dukros mokytojos pavarde.

Parasiau AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 27, 14:31)
Ziuriu be sansu gaut sitoj temoj info apie penktokelius. Neisivaizduoju ka daryt, ar palikt verdenej ko iseis i gimnazija, ar ieskot kitos mokyklos  g.gif. Ir jei taip, tai kokia ta mokykla butu "gera" ?

O aš nelabai suprantu, kokiu tikslu jūs norit tempti savo vaiką trejiems metams į kitą mokyklą, kur kita aplinka, kur nebebus draugų?
Atsakyti
As irgi va, kelinta diena stebiu sita sauksma tyruose ir niekaip nesuprantu: KAM?

Esu girdejus apie Verdene ivariu atsiliepimu. Bet tu ivairiu atsiliepimu gali isgirst apie bet kuria mokykla. Sakyciau, jei jau vaikas pradejo ten eit, tai lai toliau ir eina... Stebuklu niekur nerasit. Nebent ten toj Verdenej jums kazkas labai jau konkretaus nepatiktu, nesisektu... O dabar...

Mano pazistamu sunus pradine baige Universa Via, nuo penktos perejo i Verdene (arciau namu), dabar sekmingai Azuolyno gimnazijoj mokslus tesia. Taip kad...
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 03 28, 00:06)
As irgi va, kelinta diena stebiu sita sauksma tyruose ir niekaip nesuprantu: KAM?

Esu girdejus apie Verdene ivariu atsiliepimu. Bet tu ivairiu atsiliepimu gali isgirst apie bet kuria mokykla. Sakyciau, jei jau vaikas pradejo ten eit, tai lai toliau ir eina... Stebuklu niekur nerasit. Nebent ten toj Verdenej jums kazkas labai jau konkretaus nepatiktu, nesisektu... O dabar...

Mano pazistamu sunus pradine baige Universa Via, nuo penktos perejo i Verdene (arciau namu), dabar sekmingai Azuolyno gimnazijoj mokslus tesia. Taip kad...

As ir pati blaskausi... doh.gif. Viena vertus su jumis as sutinku, kad vaikas ten priprates, kad draugai (beje 5 klasej vistiek perskirstys turbut), kad tik trys metai ir paskui vistiek i gimnazija...
O kita vertus labai bijau, kad Verdenej bus labai silpnas paruosimas, prasti mokytojai... atsiras mokymosi spragu, bijau, kad paskui netektu gimnazijoj stipriai vargt doh.gif. Kol kas dukra mokosi puikiai, nesinoretu nusivaziuoti... Taip, suprantu, kad tas kuris nores mokytis, bet kur gali tai daryti...
Suprantu, kad niekur nera stebuklu... bet tai tuomet kodel is vis yra tokia tema g.gif ? Ko iesko kitos mamos g.gif ? Taigi eikit i mokykla arciausiai namu ir pas kokia pakliuvo mokytoja ir viskas g.gif. Ir kodel jau as tai kazkokia "nesusipratele" g.gif. Ar jus manot, kad 5 klase yra maziau svarbi nei 1 klase g.gif. Mano giliu isitikinimu, tai irgi nemaziau svarbus naujas etapas, nes jei pirmus keturius metus sedejo vienoj klasej su puikia mokytoja, tai viena... o dabar visai kita, nes mokytoju jau bus daug ir po klases jau teks vaiksciot doh.gif. Tai gal man ir nera tas pats kokia didzioji dalis tu mokytoju bus g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzina: 28 kovo 2010 - 09:26
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 28, 09:25)
Ir kodel jau as tai kazkokia "nesusipratele"

Niekas cia taip nesake tongue.gif Uzdavet klausima, gavot atsakyma. Bet panasu, kad ir tie atsakymai jusu netenkina. Gal turit jau suformuota savo nuomone, kuriai ieskot tik isorinio patvirtinimo? tongue.gif
Papildyta:
Va cia pirmoj nuorodoj galit pasidomet, apie praeitais metais i Azuolyno gimnazija priimtu mokiniu sarasus. Paziurekit, is kuriu mokyklu priimta daugiausia, gal tai kazkiek pades apsisprest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 28, 09:25)
As ir pati blaskausi...  doh.gif. Viena vertus su jumis as sutinku, kad vaikas ten priprates, kad draugai (beje 5 klasej vistiek perskirstys turbut), kad tik trys metai ir paskui vistiek i gimnazija...
O kita vertus labai bijau, kad Verdenej bus labai silpnas paruosimas, prasti mokytojai... atsiras  mokymosi spragu, bijau, kad  paskui netektu  gimnazijoj  stipriai vargt  doh.gif.  Kol kas dukra mokosi puikiai, nesinoretu nusivaziuoti... Taip, suprantu, kad tas kuris nores mokytis, bet kur gali tai daryti...
Suprantu, kad niekur nera stebuklu... bet tai tuomet kodel is vis yra tokia tema  g.gif ? Ko iesko kitos mamos  g.gif ? Taigi eikit i mokykla arciausiai namu ir pas kokia pakliuvo mokytoja ir viskas  g.gif. Ir kodel jau as tai kazkokia "nesusipratele"  g.gif. Ar jus manot, kad 5 klase yra maziau svarbi nei 1 klase  g.gif. Mano giliu isitikinimu, tai irgi nemaziau svarbus naujas etapas, nes jei pirmus keturius metus sedejo vienoj klasej su puikia mokytoja, tai viena... o dabar visai kita, nes mokytoju jau bus daug ir po klases jau teks vaiksciot  doh.gif. Tai gal man ir nera tas pats kokia didzioji dalis tu mokytoju bus  g.gif.

Paprastai niekada 5 klasėje nėra išdrakomas kolektyvas, klasės neperskirstomos.

Be to, kiekvienoje mokykloje yra ne vienas prastas mokytojas, čia jau laimės dalykas. Labai daug lemia ir kolektyvas, jei dukros klasė yra gera, nemanau, kad reiktų bėgti kažkur. Verdenėje nėra toks blogas paruošimas, kaip jums gali atrodyti, ir mokytojai nėra prasti.

QUOTE(jėga @ 2010 03 28, 09:51)
Va cia  pirmoj nuorodoj galit pasidomet, apie praeitais metais i Azuolyno gimnazija priimtu mokiniu sarasus. Paziurekit, is kuriu mokyklu priimta daugiausia, gal tai kazkiek pades apsisprest smile.gif

o man neatidaro tos nuorodos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 29, 16:34)
Paprastai niekada 5 klasėje nėra išdrakomas kolektyvas, klasės neperskirstomos.

Be to, kiekvienoje mokykloje yra ne vienas prastas mokytojas, čia jau laimės dalykas. Labai daug lemia ir kolektyvas, jei dukros klasė yra gera, nemanau, kad reiktų bėgti kažkur. Verdenėje nėra toks blogas paruošimas, kaip jums gali atrodyti, ir mokytojai nėra prasti.
o man neatidaro tos nuorodos. g.gif

o man atidaro ir nesu sužavėta lotuliukas.gif , bet viliuosi todėl,kad mūsų rajonui ten tiesiog nepatogu važinėt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 29, 21:54)
o man atidaro ir nesu sužavėta  lotuliukas.gif , bet viliuosi todėl,kad mūsų rajonui ten tiesiog nepatogu  važinėt doh.gif  lotuliukas.gif

Tai vat būtent.
Pažiūrėjau ir aš tą sąrašą pagaliau. Na, ir nieko stebuklingo ar ypatingo. Yra labai daug gabių ir protingų vaikų, kurie nestoja į Ąžuolyną, renkasi kitas gimnazijas.

Žinau, kad prieš kelis metus vieno berniuko mama ėjo į Ąžuolyną domėdamasi, į kurią mokyklą eiti mokytis, jei nori patekt į Ąžuolyną po 8 klasių (berniukas tada buvo 5 ar 6-okas). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 29 kovo 2010 - 22:08
QUOTE(ezra @ 2010 03 29, 22:58)
Tai vat būtent.
Pažiūrėjau ir aš tą sąrašą pagaliau. Na, ir nieko stebuklingo ar ypatingo. Yra labai daug gabių ir protingų vaikų, kurie nestoja į Ąžuolyną, renkasi kitas gimnazijas.

Žinau, kad prieš kelis metus vieno berniuko mama ėjo į Ąžuolyną domėdamasi, į kurią mokyklą eiti mokytis, jei nori patekt į Ąžuolyną po 8 klasių (berniukas tada buvo 5 ar 6-okas). smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

mūsų tikslas varpo gimnazija todėl mūsų vieta Ąžuolyne laisva lotuliukas.gif , nors tęsiant tradiciją g.gif lankėm darželį ąžuoliuką, reiktų paskui Ąžuolyno .bet tiek to biggrin.gif , bus gerai varpas, bet ten nerandu sąrašų g.gif , niekur labai jau smalsu pasidarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 29, 22:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

mūsų tikslas varpo gimnazija todėl mūsų vieta Ąžuolyne laisva  lotuliukas.gif , nors tęsiant tradiciją  g.gif  lankėm darželį ąžuoliuką, reiktų paskui Ąžuolyno .bet tiek to  biggrin.gif , bus gerai varpas, bet ten nerandu sąrašų  g.gif , niekur labai jau smalsu pasidarė  unsure.gif

Tai kad kit ir nedaro tokių oficialių sąrašų, jų niekam nereikia, tik tiems, kas stojo.
Atsakyti
Nu tai dabar išvartėt, kaip norėjot wink.gif Taigi nesiūlau stot į Ąžuolyną. Juolab, kad ana mama ir nesakė, kuri gimnazija ją domins vėliau. Gal artimesnę gyvenamai vietai pasirinks. Bet įkėliau nuorodą, kaip pavyzdį, kad pasižiūrėt, iš kurių mokyklų daugiasia įstoja, galgi jų ir paruošimas geresnis. GAL. Nesupratlyvos kokios... kad tik pasikabinėt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2010 03 29, 23:44)
Tai kad kit ir nedaro tokių oficialių sąrašų, jų niekam nereikia, tik tiems, kas stojo.

Tai kad tas sąrašas ir nėra kažikoks baisiai oficialus. Jis paimtas iš Ąžuolyno gimnazijos tinklalapio. Viskas normalu. Kaip tik blogai yra tai, kad kitų mokyklų tinklalapiuose nevisad gali rast tave dominančios informacijos. Neatidirbta iki galo vadinasi, pritingi... tongue.gif
Atsakyti