Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jėga @ 2010 01 11, 20:33)
Jau? blink.gif

Nu kodėl... Mano antroko klasėj mokos net trys vaikai, kurių tėvai, kitų vidurinių mokyklų mokytojai ax.gif

Taip, nuo šio rudens. Išleidžia dešimtokus, dar šiųmečiai devintokai kitąmet nuauga ir viskas. thumbup.gif

Būtent. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turbūt rinksimės "Versmės", nes yra arčiausiai namų ir priklauso pagal gyvenamą vietą. Tik nerimą kelia, kad atsiliepimų skaiciau apie ją visokių, daugiausiai ne pačių geriausių g.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2010 01 12, 16:28)
Turbūt rinksimės "Versmės", nes yra arčiausiai namų ir priklauso pagal gyvenamą vietą. Tik nerimą kelia, kad atsiliepimų skaiciau apie ją visokių, daugiausiai ne pačių geriausių  g.gif

gerai, bet kokie atsiliepimai? argumentuoti,? nes man ,kad bloga reputacija nelabai argumentas, norėčiau žinoti kodėl būtent taip yra? kas vyksta "blogos reputacijos" mokyklose , mokytojai gestapai, neišmoko, skriaudžia vaikus, vaikai geria per pertraukas, muša visis visus ,kas ten vyksta? visi dvejetušnikai, suvaromi tik blogai besimokinantys vaikai unsure.gif , nu čia rašau kas šauna į galvą mastau.gif , nes net nenutuokiu blogos reputacijos mokyklos darbo metodų unsure.gif , juk visose mokyklose yra visokių vaikų , jei tas vaikas nenorės mokytis tai jam ir auksais aptepta mokykla nepadės, aš nebežinau ką daryt, vis dar ieškau sau pateisinamos priežasties kodėl galėčiau leisti vaiką į "blogos reputacijos " mokyklą, jei ten dėsto buvę aukštumos mokyklos mokytojai? ar ne tai svarbiausia yra mokyklai? velnias įklimpau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 01 12, 21:22)
vis dar ieškau sau pateisinamos priežasties kodėl galėčiau leisti vaiką į "blogos reputacijos " mokyklą, jei ten dėsto buvę aukštumos mokyklos mokytojai? ar ne tai svarbiausia yra mokyklai? velnias įklimpau  doh.gif

Šiaip, ne tik mokytojai kuria atmosferą. Dodžiąja dalimi tai daro mokiniai ir jųs tėvai. Taip jau yra, kad kai kurios mokyklos yra nedėkinguose rajonuose.
Atsakyti
man musu mokykla patiko, kol i penkta klase nepriejo vaiku is darzelio mokyklos doh.gif na, maniskis nesiskundzia, bet jauciasi, kad jie visai kitokie... o kadangi ir ugiu labiau pasizymi nei senbuviai, tai lyg ir vadovauti pradejo. Musiskiai tai tokiais pacefistais buvo isaukleti, o sie ne... Va, taip ir skyla kolektyvas Jus ir Mes...
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 01 12, 22:22)
Šiaip, ne tik mokytojai kuria atmosferą. Dodžiąja dalimi tai daro mokiniai ir jųs tėvai. Taip jau yra, kad kai kurios mokyklos yra nedėkinguose rajonuose.

na jo paskui atsiguliau ir pagalvojau, kad ne vien mokytojai blush2.gif , na sakykim jau daug metų ten gyvenu ir nesiskundžiu labai rajonu unsure.gif , tiesiog grįšiu po sesijos namo teks sėsti už apvalas šeimos tarybos stalo ir kažką apmąstyti rimčiau, kažkaip žiūriu atėjo laikas jau sakyti mūsų laikais buvo aišku, gyveni tam rajone ir eini į mokyklą nieks neieškojo geresnių ar blogesnių , tik spec mokyklos būdavo ir vienas kitas ne rajoninis lotuliukas.gif , o klasėse kaip ir visur visokių buvo nuo blogų iki gerų vaikų , todėl aš galvojau ,kad kaip tik taip gerai biggrin.gif

QUOTE(ČIČI @ 2010 01 13, 08:39)
man musu mokykla patiko, kol i penkta klase nepriejo vaiku is darzelio mokyklos  doh.gif  na, maniskis nesiskundzia, bet jauciasi, kad jie visai kitokie... o kadangi ir ugiu labiau pasizymi nei senbuviai, tai lyg ir vadovauti pradejo. Musiskiai tai tokiais pacefistais buvo isaukleti, o sie ne... Va, taip ir skyla kolektyvas Jus ir Mes...

o jūs kokią mokyklą lankėt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 13 sausio 2010 - 09:28
QUOTE(ČIČI @ 2010 01 13, 08:39)
tai lyg ir vadovauti pradejo.

Įdomiai čia. Rodos šeimininkai turėtų valdyt, ane g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2010 01 13, 11:42)
Įdomiai čia. Rodos šeimininkai turėtų valdyt, ane g.gif  biggrin.gif

na, va - ir as taip maniau biggrin.gif

Naktibalda, maniskis lanke ir tebelanko Vyturio pagr. mokykla.
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2010 01 12, 17:28)
Turbūt rinksimės "Versmės", nes yra arčiausiai namų ir priklauso pagal gyvenamą vietą. Tik nerimą kelia, kad atsiliepimų skaiciau apie ją visokių, daugiausiai ne pačių geriausių  g.gif

mums patinka si mokykla, su mokytoja pasiseke. antroka turiu, pirmi metai sunkus buvo, dabar jau galiu vertinti. o mokyklos valdymas manau tikrai neblogas, vien ko vertos kaledines sventes!!! rengia dideli vaidinima dramos burelis ir vienas mokytojas tampa kaledu seneliu, fantastiska! labai nudziugino, tai visai ne tas samdytas. visgi manau kad mokytoja reikia rinktis, ypac pradinese klasese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palu: 15 sausio 2010 - 11:38
QUOTE(Palu @ 2010 01 15, 12:37)
mums patinka si mokykla, su mokytoja pasiseke. antroka turiu, pirmi metai sunkus buvo, dabar jau galiu vertinti.  o mokyklos valdymas manau tikrai neblogas, vien ko vertos kaledines sventes!!! rengia dideli vaidinima dramos burelis ir  vienas mokytojas tampa kaledu seneliu, fantastiska! labai nudziugino, tai visai  ne tas samdytas. visgi manau kad mokytoja reikia rinktis, ypac pradinese klasese.

Smagu girdėti apie "Versmę" tokius atsiliepimus smile.gif . Na iki mokyklos mums dar pusantrų metų, bet jau dabar pradedu rinktis informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Palu @ 2010 01 15, 11:37)
antroka turiu

Kažko aš nežinojau? bigsmile.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 15 sausio 2010 - 15:55
sveiki, mes i "Verdenes"mokykla rolleyes.gif eisim
Atsakyti