Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dilma @ 2010 03 16, 10:17)
Prieš trejus metus buvo biggrin.gif . Kada šiųmetinis bus, nežinau. Bet parašysi skelbimą ant durų 4u.gif

aisku,kazkaip sake paskambins ,pries susirinkima,bet kazkaip pergyvenu kad nepamirstu paskambint,toks jaudulys,visgi pirmoke vesiu ,dar nesusiduriau su tuom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 03 16, 11:07)
sveika,o kada mzvyde susirinkimas,ir mes ten savo dukryte uzsirasem ax.gif

Mes irgi užsirašėm į Mažvydą 4u.gif Darželyje pas mus kabo skelbimas, kad susirinkimas Mažvyde gegužės 20 dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(G-M @ 2010 03 16, 14:51)
Mes irgi užsirašėm į Mažvydą  4u.gif Darželyje pas mus kabo skelbimas, kad susirinkimas Mažvyde gegužės 20 dieną  4u.gif

a rimtai?reik nepraziopsot g.gif mirksiukas.gif aciukas
Atsakyti
"Vyturio" mokykloj busimu pirmoku tevu susirinkimas balandzio 7 d. 18 val.
Atsakyti
Gal kas apie Masiota zinot? Kada kas bus, kad nepraziopsot. blink.gif
Atsakyti
Idomu kodel visi taip anksti daro tevu susirinkima g.gif , tai gal klases jau surinktos g.gif , a "Verdenes" mokykla birzelio men. doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras
kaip suprantu si tema tik pirmokams, deja kitos temos apie Klaipedos mokyklas nemaciau...
maniske ruosiasi keliauti i penkta klase. DAbar ji lanko verdenes pagrindine. Man nepatinka dabartine mokykla vien jau del gandu, kad atseit labai prasta... nenoriu rizikuot ir eksperimentuot ar tikrai ji gera ar bloga (turiu omeny mokytojus ir paruosima)....
Pradiniu klasiu mokytoja buvau ir esu iki siol labai patenkinta. Bet va ka daryti ateinanciais metais g.gif
gal galit kas rekomenduot, kuri mokykla skaitoma kaip stipri su geru paruosimu. Iki siol dukra mokosi tik labai gerai, nesinoretu kad nusivaziuotu. Tai kur vest penktokele?
Atsakyti
QUOTE(arbuzina @ 2010 03 24, 22:17)

DAbar ji lanko verdenes pagrindine. Man nepatinka dabartine mokykla vien jau  del gandu, kad atseit labai prasta... nenoriu rizikuot ir eksperimentuot ar tikrai ji gera ar bloga (turiu omeny mokytojus ir paruosima)....

Bukit gera, patarkit, pas kokia mokytoja pradiniu klasiu "Verdeneje"reiketu uzsirasyti, mes siemet i pirma klase eisim ir gal i Verdene, jei kitur nepateksim 4u.gif
Dar yra tema apie mokyklas cia http://www.supermama...;#entry35245200 , bet ten net pavadinimas "pradines mokyklos"...
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 24, 21:23)
Idomu kodel visi taip anksti daro tevu susirinkima g.gif , tai gal klases jau surinktos g.gif , a "Verdenes" mokykla birzelio men. doh.gif

As tai suprantu, kad Vytury susirinkimas tam, kad ji pasirinktume...

Pas mus darzelyje ir apie Masiota kazkoks lankstinukas yra, galiu paziuret atidziau, jei reikia g.gif
Atsakyti
o kazi apie susirinkimus mokyklose,pirmokeliams,nera kur paziuret internete?
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 03 25, 10:11)
o kazi apie susirinkimus  mokyklose,pirmokeliams,nera kur paziuret internete?

nemanau
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2010 03 16, 00:55)
kaip vėlai, Stulpine jau populiarios klasės užpildytos  doh.gif , dar šiandien šnekėjau su viena mokytoja iš stulpino mokyklos, sakao gaila, kad blogo šleifo etiketės labai sunku atsikratyti,  bet pasikeitus direktorei sakė mokykla labai gera, nes viskas keitėsi iš pagrindų  unsure.gif  biggrin.gif , žodžiu aš čia save raminu taip  doh.gif , dar turbūt mėginsim į Vydūną, bet atstumas žudo  cool.gif , jaučiuosi kaip nuprotėjus  verysad.gif

Sveika, gal turit kokios informacijos kaip Stulpine su pirmokėlių mokytojomis šiemet, nes aš užrašiau savąjį, norėjau į dailės klasę, bet sakė, kad jau užpildyta, bet planuoja daryti antrą dailės klasę ir jau daugiau nei pusė klasės yra norinčių.Dar sakė gegužės pradžioje pasiskambinti dėl susirinkimo tada pasakys ir dėl mokytojų tai biški neramu kaip ten su jomis kokia padėtis, kad nepakliūtumėm pas kokią žiežulą.
Atsakyti