Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Radze @ 2010 03 05, 15:14)
Jei kam idomu, galiu pasisakyti apie S.Dacho mokykla, nes mano sunus ja lanko, jau treciokas smile.gif Del patekimo i mokykla tai ka as zinau - prieme pagal darboviete, kadangi dirbu netoli (atsikrausteme is kito miesto vasara, o sunus turejo pradeti eiti i pirma klase rudeni). "Zalio supratimo" neturejau, i kokia mokykla vesti, tad pasirinkau mokykla prie darbovietes. Ir turiu pasakyti, kad jokiu vokeliu nereikejo (lyg ir buvo mintis siulyti, tik nezinojau, kam smile.gif)
Ispudziai - del rubu jokios problemos nekilo (gal todel, kad dar tik treciokas, o ir berniukas smile.gif), pats paruosimas, manau, puikus, aisku, bent jau man tenka pasedeti prie pamoku, patikrinti, mat visokiu uzduoteliu buna, kai kuriu, manau, be teveliu pagalbos nelabai atliktu maniskis, taip pat daznas pagalbininkas buna visagalis internetas su google priesaky smile.gif

Tai Jūsų sūnus tokių pat metų kaip ir mano dukra dabar trečioke, tik kitoje mokykloje ir nuo 5-os žadame pereiti į Dacho, bet pradinių klasių mokymo lygis nieko nereiškia nuo 5-oku.. neaišku kaip bus kai pereis į 5-tą klasę..
Atsakyti
o kaip paruošimas Verdenės mokykloj? g.gif
ar nėra info kokią mokytoją geriau pasirinkti būsimam pirmokui? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Ametistė,2010 03 05, 11:23]
Skambinau i "Vyduno" mokykla ka tik informacijos. Prasyma galiu nuvaziuoti, kad ir siandien parasyti (yra forma, kuria uzpildai), reikalingas tik vaikucio asmens kodas. Priemimas/atranka vyks geguzes pradzioje - 3 dienas pamokeles. Mokslas is dalies mokamas ~ 100 su trupuciu per menesi plius maitinimas. Kaip ir viskas. Prasyma vaziuoti rasyti i Baltikalnio gatve (pirmokeliams).

blink.gif Vydūne tiek mokslas kaaainuoja, nu tikrai gerą būdą rado mokykla užsidirbti...
Atsakyti
QUOTE(Radze @ 2010 03 05, 16:14)

jus dar tik treciokai mirksiukas.gif o apie vokelius as irgi ten nieko negirdejau,nebent jie tik del to kad centre mokykla,daug norinciu,bet ne del prestizo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2010 03 05, 20:57)

blink.gif Vydūne  tiek mokslas kaaainuoja, nu tikrai gerą būdą rado mokykla užsidirbti...

as irgi pirma kart girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2010 03 05, 08:51)
Buvau "Vyturio" mokykloje, susipazinau su dviem busimu pirmoku mokytojomis: Irena ir Virginija... dabar dar blogiau  doh.gif  man jos abi patiko, nebezinau kuria rinktis...  biggrin.gif

o tu pas sekretorę pasilausk, kurią mokytoją labaiu renkasi tėvai, tada bus aišku. mirksiukas.gif

QUOTE(Ametistė @ 2010 03 05, 13:10)
Dar del Dacho pasikalbejau su sunaus pusseseres mama, ji pasirodo Dacha lanko. Tai va - rubu problema turetu dingti, nes yra planu ivesti uniformas, tik klausimas kada. Ji lanko paprasta klase, joje nei teatrine, nei anglu kalba nera sustiprinta, nors anglu kalba desto ta pati mokytoja, kuri desto ir sustiprintiems ir tikrai jokiu islygu nera  ax.gif Bet tai, kad yra kreipiamas nemazas demesys, kur dirba tevai, kuom dirba ir pan. tiesa  doh.gif Yra nemazai rinkliavu, nors tu rinkliavu yra visur be isimties manau. Gerai, kad mokykla pilnai renovuota, tai bent jau klasiu nereiketu remontuoti kaip kitur  doh.gif Kas liecia mokslus, paruosimas tikrai geras  4u.gif

kaip tik kalbėjau su viena mokytoja, kuri dirbo Dache, ir kalbėjom kaip tik apie pradines klases, ir ne paradinę pusę (skirtą tėvams), o darbinę. Daug papasakojo. Savo vaiko ji nebūtų ten leidusi mokintis.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 03 05, 21:41)

as irgi pirma kart girdziu g.gif

Kainuoja kainuoja, ne naujiena čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 03 05, 18:57)
blink.gif Vydūne  tiek mokslas kaaainuoja, nu tikrai gerą būdą rado mokykla užsidirbti...

Kainuoja. Nes savivaldybė organizuoto laisvalaikio pamokas, kurios yra tarpuose tarp kitų pamokų, liepė prilyginti prailgintos dienos grupei. O nemokamų prailgintos dienos grupių nebėra NIEKUR, ne tik Vydūne...
Toliau tik tėvų pasirinkimas. Nori, vedi į šitą mokyklą ir moki pinigus, nenori - nevedi smile.gif
Atsakyti
Savo sunu isleidau i S.Dacho mokykla, bet nuo pat pirmos dienos man nepatiko pati mokytoja. Ji pastoviai ant vaiku rekia. Gerai, kad maniskis nera is tu jautriuju, bet kas zino, gal savyje tyliai kencia. Mes pakeitem mokykla, aisku ne del mokytojos, tiesiog situacija tokia susikloste, bet manau kitus metus tikrai butume eje pas kita mokytoja, nors ir toje pacioje mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(vavute @ 2010 03 07, 21:55)
Savo sunu isleidau i S.Dacho mokykla, bet nuo pat pirmos dienos man nepatiko pati mokytoja. Ji pastoviai ant vaiku rekia.

O kokia mokytojos pavarde? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute @ 2010 03 07, 23:55)
Savo sunu isleidau i S.Dacho mokykla, bet nuo pat pirmos dienos man nepatiko pati mokytoja. Ji pastoviai ant vaiku rekia. Gerai, kad maniskis nera is tu jautriuju, bet kas zino, gal savyje  tyliai kencia. Mes pakeitem mokykla, aisku ne del mokytojos, tiesiog situacija tokia susikloste, bet manau kitus metus tikrai butume eje pas kita mokytoja, nors ir toje pacioje mokykloje.

blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 05, 23:58)
o tu pas sekretorę pasilausk, kurią mokytoją labaiu renkasi tėvai, tada bus aišku. mirksiukas.gif

Reiks pabandyti, o be to dar sake darys kazkoki bendra susirinkima...
Atsakyti
A tas susirinkimas kada buna,geguzes meno ?
Atsakyti