QUOTE(Radze @ 2010 03 05, 15:14)
Jei kam idomu, galiu pasisakyti apie S.Dacho mokykla, nes mano sunus ja lanko, jau treciokas Del patekimo i mokykla tai ka as zinau - prieme pagal darboviete, kadangi dirbu netoli (atsikrausteme is kito miesto vasara, o sunus turejo pradeti eiti i pirma klase rudeni). "Zalio supratimo" neturejau, i kokia mokykla vesti, tad pasirinkau mokykla prie darbovietes. Ir turiu pasakyti, kad jokiu vokeliu nereikejo (lyg ir buvo mintis siulyti, tik nezinojau, kam )
Ispudziai - del rubu jokios problemos nekilo (gal todel, kad dar tik treciokas, o ir berniukas ), pats paruosimas, manau, puikus, aisku, bent jau man tenka pasedeti prie pamoku, patikrinti, mat visokiu uzduoteliu buna, kai kuriu, manau, be teveliu pagalbos nelabai atliktu maniskis, taip pat daznas pagalbininkas buna visagalis internetas su google priesaky
Ispudziai - del rubu jokios problemos nekilo (gal todel, kad dar tik treciokas, o ir berniukas ), pats paruosimas, manau, puikus, aisku, bent jau man tenka pasedeti prie pamoku, patikrinti, mat visokiu uzduoteliu buna, kai kuriu, manau, be teveliu pagalbos nelabai atliktu maniskis, taip pat daznas pagalbininkas buna visagalis internetas su google priesaky
Tai Jūsų sūnus tokių pat metų kaip ir mano dukra dabar trečioke, tik kitoje mokykloje ir nuo 5-os žadame pereiti į Dacho, bet pradinių klasių mokymo lygis nieko nereiškia nuo 5-oku.. neaišku kaip bus kai pereis į 5-tą klasę..