Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(giedre.v @ 2010 02 01, 16:38)
http://gyvenimas.del...u.d?id=28383919

straipsnis apie vonias. gal kam pades apsispresti  mirksiukas.gif
ir dar, jei tema apie bide... as pvz jos nenoriu, noriu isirengti bidete (na ta dusiuka prie wc). idomu, ar ji galima isirengti, jei wc planuojamas ant visai kitos sienos nei kriaukle... nes kiek esu macius, tai bidete veikia atsukant kriauklej vandeni... ar nebutinai pajungiama nuo kriaukles? padekit susigaudyt  smile.gif

Svarbiausia nepamiršti atsivesti šilto vandens mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 01, 16:38)
http://gyvenimas.del...u.d?id=28383919

straipsnis apie vonias. gal kam pades apsispresti  mirksiukas.gif
ir dar, jei tema apie bide... as pvz jos nenoriu, noriu isirengti bidete (na ta dusiuka prie wc). idomu, ar ji galima isirengti, jei wc planuojamas ant visai kitos sienos nei kriaukle... nes kiek esu macius, tai bidete veikia atsukant kriauklej vandeni... ar nebutinai pajungiama nuo kriaukles? padekit susigaudyt  smile.gif

galima jei yra galimybė atsivesti papildomus vandens latakus, aišku sudėtingiau jei jau plytelės yra, tada latakai matysis arba gudrus santechnikas ras kitą variantą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 01 vasario 2010 - 23:29
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 01, 17:38)

pas mus tikrai ant atskiru sienu stovi tulikas ir kriaukle su kraniuku biggrin.gif svarbu kaip sake, kad siltas vanduo butu, bet kaip kitaip ji pajungti, jei ne nuo kriaukles tai neisivaizduoju unsure.gif

tiesa, as jau minusa matau sito reikalo - pabandziau kazkada papurskalioti su tuo duseliu ir paskui norejau pakabinti, o jis man varva, nu zinot kaip dusas buna, isjungi, bet jis dar ten lasa doh.gif tai jau matau, kaip bus visos grindys tulike aplasejusios su vandenais unsure.gif sakiau isitaisiau sau dar viena varga biggrin.gif
Atsakyti
aciu mergaiciukes 4u.gif pas mus dar nera nei plyteliu, nei sienu tinkuotu... viskas tada imanoma. bide nenoriu, nes ten dar daugiau prieziuros, o ir vietos papildomos reikia. o ta pavarvejusi vandeni tai galima iskart ir pavalyti su kokiu popierium.
Atsakyti
va pvz kai "slangute" prie tualeto,o kriaukles ner salia

user posted image

as "ismeginau" ir bide ir bidete, tai su ta slangike man visai nepatiko...arba ja naudotis nemoku blush2.gif ,nes labai man prisitasko...
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 02, 10:30)
aciu mergaiciukes  4u.gif pas mus dar nera nei plyteliu, nei sienu tinkuotu... viskas tada imanoma. bide nenoriu, nes ten dar daugiau prieziuros, o ir vietos papildomos reikia. o ta pavarvejusi vandeni tai galima iskart ir pavalyti su kokiu popierium.

iškart saku kol jauna, gal iškart pasilankstyti ir nieko bet po to nusibos, skaudės nugarą ir tas taškymasis tik nervins, tad labai gerai apgalvokit..

as galvoju kad vonia turi tarnauti žmogui o ne tu tarnauti jiems, nes valymas valymas ir valynas tai brrr kaip nusibosta.

naujovės
user posted image
user posted image
..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 02 vasario 2010 - 10:57
QUOTE(Lotari @ 2010 02 02, 08:56)
iškart saku kol jauna, gal iškart pasilankstyti ir nieko bet po to nusibos, skaudės nugarą ir tas taškymasis tik nervins, tad labai gerai apgalvokit..

as galvoju kad vonia turi tarnauti žmogui o ne tu tarnauti jiems, nes valymas valymas ir valynas tai brrr kaip nusibosta.

na zinai, cia matyt nuo zmogaus priklauso viskas. kai prausies kaskart ir aplink praustuva prisitasko, nepalieku niekada nesutvarkius. tai cia tas pats gal galioja... reikia gerai pagalvoti pres dedant praustuva biggrin.gif vienas gali ramiai praeiti pro netvarka, kitas negali...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 02, 11:46)
va pvz kai "slangute" prie tualeto,o kriaukles ner salia

user posted image

ar ne geriau bidetės kraniuką daryti arčiau - po ranka (jeigu yra siena šalia), kad nereikėtų nugarą sukinti g.gif Gal turite daugiau pvz. tokių bidečių?
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 02, 11:12)
na zinai, cia matyt nuo zmogaus priklauso viskas. kai prausies kaskart ir aplink praustuva prisitasko, nepalieku niekada nesutvarkius. tai cia tas pats gal galioja... reikia gerai pagalvoti pres dedant praustuva  biggrin.gif  vienas gali ramiai praeiti pro netvarka, kitas negali...

Jūs matyt daug energijos turite bigsmile.gif
bet iš patirties sakau perdariau vonia, nes apkuopti tualetą, vonia, dušą ir dar praustuvą su prautuviuku man buvo per daug... sumažinau valymo plotą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 02 vasario 2010 - 11:35
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 01, 17:38)

galima, tik butina statyti dusini maisytuva (potinkini, virstinkini, termostatini ar paprasta - nesvarbu), reikes vandeni atsukti ne praustuvo maisytuve, o esanciame sienoje ir tada jungti bideta duseli. Svarbiausias momentas - pasinaudojus duseliu, nepamirsti uzsukti (uzdaryti) maisytuvo. Indruciuko nuotraukoje puikiai tas matosi - ten pajungta su potinkiniu maisytuvu.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 02, 11:30)
aciu mergaiciukes  4u.gif pas mus dar nera nei plyteliu, nei sienu tinkuotu... viskas tada imanoma. bide nenoriu, nes ten dar daugiau prieziuros, o ir vietos papildomos reikia. o ta pavarvejusi vandeni tai galima iskart ir pavalyti su kokiu popierium.

skamba graziai, beeet biggrin.gif zinau kaip buna realybej..

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 02, 11:46)
as "ismeginau" ir bide ir bidete, tai su ta slangike man visai nepatiko...arba ja naudotis nemoku blush2.gif ,nes labai man prisitasko...

as tai jau irgi matau, kad tulike ta bidete bus beveik nenaudojama, nes tikrai turetu prisitaskyti, nes tuliko forma kitokia nei bide, ten man regis ir placiau, ir patogiau viskas. O va tulikas man dabar atrodo visai nepritaikytas tam reikalui schmoll.gif guodzia tik mintis, kad ta slangele tarnaus tada kai valyti reikes kazka, kad vandenio kokio pripilt i kibiriuka, akvariuma ir pan. Zodziu kur panaudoti surasim, bet pagal tikraja paskirti vargu ar naudosim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 02 02, 12:30)
skamba graziai, beeet  biggrin.gif  zinau kaip buna realybej..

vat vat ir aš apie tai todėl per rekonstrukciją atsisakiau tokio varianto ax.gif
Atsakyti