Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(kristik @ 2010 01 28, 12:59)
Ta prasme, kad, jei stuktelsi netyčia kuo nors, tai gali nuskilti gabaliukas ar tiesiog vonia įskilti

aaa lotuliukas.gif o aš perskaičiau truputį kitaip"iškyla" o ne "įskyla" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 18:50)
Pas mus Kaldewei plieninė ir jos nekeisčiau į jokią akrilinę  schmoll.gif Gal kai vaikai užaugs pagalvosiu apie kitokią  rolleyes.gif O toms, kurios turi mažų vaikų ir svarsto ką pasirinkti - užeikit į bet kurį saloną ir brukštelkit su nagu per akrilinės vonios dangą - tikriausiai dvejonių neliks  biggrin.gif

O tu plieniniu nereikia apipurskt is isores kazkuo, kad siluma geriau laikytusi? ar as cia ka maisau? Ar galima ja tik i ta rema balta grazu idet ir psio? nes nelabai noriu vonia plytelem apklijinet blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 28, 11:15)
Is visu tai geriausia yra spizine,bet siais laikais kazin ar jas dar begamina

Gamina,gamybos kinieciu maciau interneto pardes. Sakot geriausia ji g.gif
Kokia man VOnia pirkt?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 28, 14:07)
O tu plieniniu nereikia apipurskt is isores kazkuo, kad siluma geriau laikytusi? ar as cia ka maisau?  Ar galima ja tik i ta rema balta grazu idet ir psio? nes nelabai noriu vonia plytelem apklijinet  blush2.gif
Papildyta:

Gamina,gamybos  kinieciu maciau interneto pardes. Sakot geriausia ji  g.gif
Kokia man VOnia pirkt??  doh.gif

Vat po tavo posto pasigedau apipurkštos savo vonios foto smile.gif Reiks būtinai nufotografuoti kol nepastatė ax.gif
Ką tik neseniai rašiau - tam, kad vonia nebarškėtų ir laikytų šilumą, ją reikia apipurkšti makrofleksu. Tą reikalą atlikau pati, rezultatą parodysiu vėliau mirksiukas.gif Apipurškiama visa vonios apačia ir jos šonai, paskui jau gali dėti tiek panelį, tiek gipso kartoną, ant kurio klijuojasi plytelės smile.gif

Nuomones tu jau perskaitei, tau telieka atsirinkti kas tau priimtiniau 4u.gif
Dar galiu paskayti, kad jei nori asimetrinės ar kampinės vonios, tada gal reiktų žiūrinėtis akrilinis, kadangi plieninių tokio tipo vonių kainos didelės... Jei vonios nori sąlyginai standartinės, tada rinkčiausi plieninę smile.gif Beje, akrilines vonias dėl jų lengvumo patariama statyti ne paprastai ant kojų (nors žinoma, daroma ir taip), o ant rėmo, kuris išdidina kainą.. Tačiau, jei prie pleininės nori statyti panelę, tai iš anksto pasidomėk kiek ji kainuoja - visko gali būti, kad ji gali būti brangi (šito aš nežinau, tiesiog verta pasidomėti, kad paskui nebūtų siurprizas) 4u.gif
Atsakyti
mes savo akriline irgi purksem su makrofleksu, nes ji barskutis irgi neblogas buvo ax.gif dabar dar nenaudojam tai nezinau ar pasiteisino tas purskimas.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 28, 15:47)
mes savo akriline irgi purksem su makrofleksu, nes ji barskutis irgi neblogas buvo  ax.gif  dabar dar nenaudojam tai nezinau ar pasiteisino tas purskimas.

Va kaip įdomiai g.gif
O purškimas tur pasiteisint mirksiukas.gif Jei jau pas mus bute plieninė nebarška, tai akrilinė tuo labiau neturėtų barškėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 28, 14:07)
Gamina,gamybos  kinieciu maciau interneto pardes. Sakot geriausia ji  g.gif
Kokia man VOnia pirkt??  doh.gif

Špižinės yra ne tik kinietiškos, bet ir ispaniškos ( Roca ), tik aišku ir kaina atitinkama, bet man jau vistiek geriau jau už tokią sumokėt, tai nors aišku už ką, ir tvirta, ir pakelt yra ką biggrin.gif pastatei ir stovi, tai ne plastiko gabalas smile.gif Akmens masės šiaip irgi geros vonios.
Atsakyti
Laba diena,
Norejau pasiklausti ar kas nors statotes bidė? Mes nusipirkome buta su vonios kambariu is karto irengtu, ten pastatytas bidė, visa gyvenima naudojausi vonia, tai ir galvoju gal ji visai man nebus reikalinga.

Pusbroli nusiveziau parodyti nauja pirkini, tai pamates bidė pasake, kad cia neestetiskai atrodys sveciams ir t.t. Tipo turku isradimas, kurie buna visada purviai ir t.t.
Tai ir dabar suglumau isvis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olyte @ 2010 01 29, 14:47)
Pusbroli nusiveziau parodyti nauja pirkini, tai pamates bidė pasake, kad cia neestetiskai atrodys sveciams ir t.t. Tipo turku isradimas, kurie buna visada purviai ir t.t.

Na nors prajuokinot, o tai jau tokia niūri diena buvo lotuliukas.gif
Italai eilinį kartą kalė ragą su maišytuvais, tai pikta kaip širšė. Nenoriu jau nei to dizaino aš. Per gerklę lenda tas laukimas doh.gif
O pusbrolio logika man patiko - jei prausiesi, reiškiasi esi purvinas kaip turkas biggrin.gif Nu negaliu.
Atsakyti
QUOTE(olyte @ 2010 01 29, 14:47)
Tipo turku isradimas, kurie buna visada purviai ir t.t.
Tai ir dabar suglumau isvis smile.gif

turkijoje jeigu ką ne bidė stovi, o šalia kranukas rolleyes.gif
O jūs kaip moteris negi nežinojote kas yra bidė blink.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...u.d?id=28383919

straipsnis apie vonias. gal kam pades apsispresti mirksiukas.gif

ir dar, jei tema apie bide... as pvz jos nenoriu, noriu isirengti bidete (na ta dusiuka prie wc). idomu, ar ji galima isirengti, jei wc planuojamas ant visai kitos sienos nei kriaukle... nes kiek esu macius, tai bidete veikia atsukant kriauklej vandeni... ar nebutinai pajungiama nuo kriaukles? padekit susigaudyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.v: 01 vasario 2010 - 16:43
Giedre.V, galima tikrai. Pas mane irgi taip padaryta WC kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 02 01, 15:00)
Giedre.V, galima tikrai. Pas mane irgi taip padaryta WC kambaryje.

aciu didelis mirksiukas.gif
Atsakyti