QUOTE(el_teide @ 2010 01 27, 20:06)
as metalines nesirinkciau del to, kad ji salta ir barska. o akriline braizosi. bet as rinkausi akriline ir sprendimo nekeisciau. nors atsparumo atzvilgiu tikrai geriau plienine. cia reikia rinktis pagal gyvenimo buda.
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 28, 09:05)
bet tai ji saltaaaa
dabar mes turim kazkokia plienine ar tai kokia, nu salta, barska kaip metalas pastuksenus ir t.t. Tai brrrr kaip man joje salta, net siaip prisiliest nemalonu
Mergaitės, jei plieninę vonią apipurkšite makrofleksu, ji nei barškės,nei bus šalta
Na, gal prisilietus ji bus vėsesnė nei akrilinė, tačiau prisileidus vonią vandens, ji nebus šalta, o ir šilumą laikys gerai
Aš ir temoje kažkada rašiau, ir dienoraštyje, kad visada maniau, jog dabartiniame bute pas mus akrilinė vonia (todėl buvau nusiteikusi pirkti būtent akrilinę - nei barška, nei šalta, nei braižosi), tačiau kai vaikai maudėsi ir vienas magnetinis žaisliukas prilipo prie vonios krašto, supratau, kad nė velnio ta vonia ne akrilinė
Paaiškėjo, kad vonia plieninė ir, kad nesibraižo ji tik dėl to
Savo pastebėjimus apie visų tipų vonias jau rašiau, tad nesikartosiu, tiesiog aš esu už plienines vonias, jei jomis naudosis ir vaikai
(nors kas ten žino, gal ir gyvenant be vaikų rinkčiausi tą patį
)
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 28, 10:15)
Is visu tai geriausia yra spizine,bet siais laikais kazin ar jas dar begamina
Gamina, tik pasirinkimas labai jau mažas... Aš žiūrinėjau Roca gamintojo, bet buvo tik vienas modelis, kuris man nepatiko