Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(+333+ @ 2010 01 25, 14:44)
pas mane Ravak vonia 6metus - subraizyta kaip reikalas  doh.gif  ir kibiru metaliniu ten nestaciau ir "kazko" nedariau, valau Ravak valikliu... tiesiog vaikai maudosi prisikrove plastikiniu zaislu, kuriais ir subraize vonia. Jei vonia nenaudojama, tai tikiu, kad grazi ir 5 ir 10m bus...

Pas mus šeima didesnė ir joje kasdien prausiasi 5 žmonės po 2 kartus. Ir vaikai žaislų prisikrauna. Gal tikrai gamintojai skiriasi?
Net išsigandau, pradėsiu ją saugot blush2.gif , nes nenorėčiau dabar jos greitai keist. O valiau visokiais plovikliais, kokius tik turiu. Kartais ir lietuvišku ERA, kuris yra nuo rūdžių,o turbūt, tikrai negalima juo valyt blush2.gif
Atsakyti
O kokie metaliniu minusai ? Susispainiojau, nezinau ar akriline ar metaline ar dar kokia pirkt doh.gif Akmenines girejau iskyla, bet gal kaip kam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 27 sausio 2010 - 12:59
QUOTE(Mari @ 2010 01 24, 18:02)
Mergaites,

gal kas dejotes RAVAK vonia LoveStory? Ar patenkinti? Renkuosi tarp sitos ir RosaII...
Gal kuri dar ka pasiulytumet?
Man ji siaip atrodo grazi ir ne per daug "raityta". Nenoriu paskui visu uzkaboriuku valyt schmoll.gif Rosa II jau daugiau visokiu vingiu turi.
Pasidalinkite patirtimi, kas kokia vonia turit, pliz  blush2.gif

Mes RAVAK vonia ROZA II,jau 3 metus naudojames.Nusiskundimu jokiu neturiu,o ir valymas nepasakyciau kad sudetingas.O kas liecia susibraizyma,tai jei nevalysite su svitriniu popieriu,priziuresite,tai ir nesibraizys ir tarnaus ilgai.
Atsakyti
Pas mus Kaldewei plieninė ir jos nekeisčiau į jokią akrilinę schmoll.gif Gal kai vaikai užaugs pagalvosiu apie kitokią rolleyes.gif O toms, kurios turi mažų vaikų ir svarsto ką pasirinkti - užeikit į bet kurį saloną ir brukštelkit su nagu per akrilinės vonios dangą - tikriausiai dvejonių neliks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 21:13)
Neturiu ketinimų jūsų įtikinėti, čia jūsų reikalas kas jums geriau. Aš pirkčiau skardinę, tuo labiau jeigu turi šunį.
Akrilas akrilui nelygus, nors tai yra gana pigi medžiaga, bet skirtingi gamintojai moka tą patį akrilą įvairiai išdirbti. Pas vienus vonios minkštas kaip muilas, pas kitus tvirtas, todėl ir kaina atitinkama, o išdirbimo technologijos yra laikomos paslaptyje. Aš tik draugiškai patariu nepirkti "Ravak". Žinau, kad atrodo kaina labai patraukli, tačiau kokybė labai prasta  4u.gif

Žinau firmą kuri Kaune gamina akrilines vonias thumbup.gif .Pasakoju apie juos todėl,kad pati turėjau jų vonią kurią naudojau 5m,ir dabar ruošiuosi vėl pirkti į naują butą.Pliusas tame,kad jai netyčia jums atsitiktų taip,kaip atsitiko mums(nukrito veidrodis kuris svėrė apie 10kg,ir įrėžė mums vonią net keliose vietose) jūs patys be jokių problemų ją galėtumėte susitvarkyti namuose thumbup.gif .Kokybė thumbup.gif ,kaina panaši kaip Ravak.

Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 18:50)
Pas mus Kaldewei plieninė ir jos nekeisčiau į jokią akrilinę  schmoll.gif Gal kai vaikai užaugs pagalvosiu apie kitokią  rolleyes.gif O toms, kurios turi mažų vaikų ir svarsto ką pasirinkti - užeikit į bet kurį saloną ir brukštelkit su nagu per akrilinės vonios dangą - tikriausiai dvejonių neliks  biggrin.gif

Tikrai drįstu jums prieštarauti,mūsų vonia po 5m naudojimo kaip nauja,nebijo jokių įbrėžimų.Užaugo du berniukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 01 27, 18:01)

Tikrai drįstu jums prieštarauti,mūsų vonia po 5m naudojimo kaip nauja,nebijo jokių įbrėžimų.Užaugo du berniukai ax.gif

Prašom, prašom, tam ir yra šis forumas biggrin.gif
Lietuviško stebuko nemačiau ir nečiupinau, tai negaliu pasakyti kaip jos naudojasi - gal kažkas ypatyngo ir išskirtinio, kažkas daug atsparesnio už Europoje žinomų prekės ženklų vonias rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 27, 14:58)
O kokie metaliniu minusai ? Susispainiojau, nezinau ar akriline ar metaline ar dar kokia pirkt  doh.gif  Akmenines girejau iskyla, bet gal kaip kam  doh.gif

as metalines nesirinkciau del to, kad ji salta ir barska. o akriline braizosi. bet as rinkausi akriline ir sprendimo nekeisciau. nors atsparumo atzvilgiu tikrai geriau plienine. cia reikia rinktis pagal gyvenimo buda.
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 01 27, 18:50)
Pas mus Kaldewei plieninė ir jos nekeisčiau į jokią akrilinę  schmoll.gif Gal kai vaikai užaugs pagalvosiu apie kitokią  rolleyes.gif O toms, kurios turi mažų vaikų ir svarsto ką pasirinkti - užeikit į bet kurį saloną ir brukštelkit su nagu per akrilinės vonios dangą - tikriausiai dvejonių neliks  biggrin.gif

bet tai ji saltaaaa unsure.gif

dabar mes turim kazkokia plienine ar tai kokia, nu salta, barska kaip metalas pastuksenus ir t.t. Tai brrrr kaip man joje salta, net siaip prisiliest nemalonu schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Is visu tai geriausia yra spizine,bet siais laikais kazin ar jas dar begamina
Atsakyti
QUOTE(el_teide @ 2010 01 27, 20:06)
as metalines nesirinkciau del to, kad ji salta ir barska. o akriline braizosi. bet as rinkausi akriline ir sprendimo nekeisciau. nors atsparumo atzvilgiu tikrai geriau plienine. cia reikia rinktis pagal gyvenimo buda.

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 28, 09:05)
bet tai ji saltaaaa  unsure.gif

dabar mes turim kazkokia plienine ar tai kokia, nu salta, barska kaip metalas pastuksenus ir t.t. Tai brrrr kaip man joje salta, net siaip prisiliest nemalonu  schmoll.gif  unsure.gif

Mergaitės, jei plieninę vonią apipurkšite makrofleksu, ji nei barškės,nei bus šalta mirksiukas.gif Na, gal prisilietus ji bus vėsesnė nei akrilinė, tačiau prisileidus vonią vandens, ji nebus šalta, o ir šilumą laikys gerai smile.gif
Aš ir temoje kažkada rašiau, ir dienoraštyje, kad visada maniau, jog dabartiniame bute pas mus akrilinė vonia (todėl buvau nusiteikusi pirkti būtent akrilinę - nei barška, nei šalta, nei braižosi), tačiau kai vaikai maudėsi ir vienas magnetinis žaisliukas prilipo prie vonios krašto, supratau, kad nė velnio ta vonia ne akrilinė lotuliukas.gif Paaiškėjo, kad vonia plieninė ir, kad nesibraižo ji tik dėl to biggrin.gif Savo pastebėjimus apie visų tipų vonias jau rašiau, tad nesikartosiu, tiesiog aš esu už plienines vonias, jei jomis naudosis ir vaikai ax.gif (nors kas ten žino, gal ir gyvenant be vaikų rinkčiausi tą patį rolleyes.gif )
Papildyta:
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 28, 10:15)

Gamina, tik pasirinkimas labai jau mažas... Aš žiūrinėjau Roca gamintojo, bet buvo tik vienas modelis, kuris man nepatiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 28, 11:15)

gamina, yra naujoviškesnių modelių pasirinkimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 27, 13:58)
Akmenines girejau iskyla, bet gal kaip kam  doh.gif

kaip suprasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 01 28, 10:47)
kaip suprasti?  g.gif

Ta prasme, kad, jei stuktelsi netyčia kuo nors, tai gali nuskilti gabaliukas ar tiesiog vonia įskilti
Atsakyti