Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Sophi @ 2010 06 08, 12:57)
Turbūt įsivaizduoju, apie ką kalbat - imčiau gal be "padėklo" lotuliukas.gif

fuuuu pagaliau bent kas suprato, tai vat MB irgi nori be to padeklo, man tai vienodai rodo, vistiek as ji valau, gal kas turit ta gustavsberg nordic idomu koks jis ar su padeklu ar be g.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 06 08, 12:59)
fuuuu pagaliau bent kas suprato, tai vat MB irgi nori be to padeklo, man tai vienodai rodo, vistiek as ji valau,  gal kas turit ta gustavsberg nordic idomu koks jis ar su padeklu ar be g.gif

Na pagooglinai dėl Jūsų norimo klozeto - tai aprašyme parašyta horizontalus nuotėkas, tai mano nuomone turėtų būti be to "padėklo". Minusas būna toks, kad darant ant didelio aptaško užpakalį, bet čia mano asmeninė nuomonė
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 06 08, 13:08)
Minusas būna toks, kad darant ant didelio aptaško užpakalį, bet čia mano asmeninė nuomonė

Nebūtinai rolleyes.gif Nežinau, nuo ko tai priklauso, bet vieni taško - kiti ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 08, 13:10)
Nebūtinai rolleyes.gif Nežinau, nuo ko tai priklauso, bet vieni taško - kiti ne  ax.gif

Tai va ir rašau apie savajį laugh.gif , pas kitus gal ir ne taip
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 06 08, 13:13)
Tai va ir rašau apie savajį laugh.gif  , pas kitus gal ir ne taip

ir darbe, ir namie - be "padėklo"; namie netaško, darbe - taško doh.gif Pažiūrėjusi, manau, atskirčiau, kuris gali taškyt, nes šiek tiek skiriasi skylės vieta rolleyes.gif Tie, kur skylė arti krašto, taško ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 08 birželio 2010 - 12:19
QUOTE(Sophi @ 2010 06 08, 13:10)
Nebūtinai rolleyes.gif Nežinau, nuo ko tai priklauso, bet vieni taško - kiti ne  ax.gif

gal galit parašyti, kurie netaško? Labai aktualu... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
vo geras tema užvedžiau. ačiu labai už info 4u.gif
Atsakyti
Aaaa, na dabar ir aš supratau, kad kalba apie tuliko vidų eina biggrin.gif Mes kai rinkomės, pastebėjau, kad būtent pakabinamų pasirinkimas ne toks ir didelis, kurie būtų be to vadinamo "padėklo". Vien dėl to teko koreaguoti savo norą turėti apvalių formų klozetą ir rinktis "standartinį", nes visi apvalūs būtent su padėklu buvo. Nusipirkome IDO. Nesitaško ir labai nuleidimas vandens geras, visus kampelius pasiekia. Tai tiek iš asmeninės patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 06 08, 13:37)
Aaaa, na dabar ir aš supratau, kad kalba apie tuliko vidų eina biggrin.gif Mes kai rinkomės, pastebėjau, kad būtent pakabinamų pasirinkimas ne toks ir didelis, kurie būtų be to vadinamo "padėklo". Vien dėl to teko koreaguoti savo norą turėti apvalių formų klozetą ir rinktis "standartinį", nes visi apvalūs būtent su padėklu buvo. Nusipirkome IDO. Nesitaško ir labai nuleidimas vandens geras, visus kampelius pasiekia. Tai tiek iš asmeninės patirties  ax.gif

bet kol nenusipirksi, nuleidimo ir nepatikrinsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 08, 13:45)
bet kol nenusipirksi, nuleidimo ir nepatikrinsi rolleyes.gif

tai vat, o tas irgi labai aktualu
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti