Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

Na, dar galeciau pasakyti toki pastebejima, kad labai didina erdve dideles plyteles , dedesniu ismatavimu..
Pantera, idomus tavo sumanymas, tik reikia tikrai apgalvoti..Nors ta gele virs vonios man patiko, gal tai senamadiska nezinau, bet ta gele ir sviesios visos likusios plyteles, manau tikrai ispudingai atrodytu...
Kadangi turiu siek tiek patirties, irenginejome buto vonia pries kokius 5 metus, tai ir dekorus buvome issirinke, na visko ten priklijavo 4 kv.vonioje, paskui tik kai susidejo skalbimo masina, duso kabina, kriaukle, spinteles, tai tie dekorai visi pasislepe, tai visgi galejau vienspalves plyteles rinktis ir tiek...
Na, kadangi issikeleme i nama, tai zinoma, vonia gerokai skyresi nuo buto vonios ax.gif Na, visgi manau turi buti subtilu ir skoninga, neperkrauta... g.gif Bet zinoma, cia tik mano nuomone...
Kas liecia vonias, as pati asmeniskai rinkciausi akmens mases vonia, nors ju nera daug, pagrinde akrilines, bet visgi.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gija*: 24 sausio 2010 - 18:54
QUOTE(Gija* @ 2010 01 24, 18:37)

Pantera, idomus tavo sumanymas, tik reikia tikrai apgalvoti..Kadangi turiu siek tiek patirties, irenginejome buto vonia pries kokius 5 metus, tai ir dekorus buvome issirinke, na visko ten priklijavo 4 kv.vonioje, paskui tik kai susidejo skalbimo masina, duso kabina, kriaukle, spinteles, tai tie dekorai visi pasislepe, tai visgi galejau vienspalves plyteles rinktis ir tiek...
Na, kadangi issikeleme i nama, tai zinoma, vonia gerokai skyresi nuo buto vonios  ax.gif  Na, visgi manau turi buti subtilu ir skoninga, neperkrauta... g.gif  Bet zinoma, cia tik mano nuomone...

na, isklausiusi pastabu ir apsvarsciusi, dabar linkstu prie to, kad isskirti ta siena, prie kurios stoves vonia, t.y. didziaja jos dali (per vidury, nuo lubu iki grindu) klijuoti vienos spalvos plytelemis, taip pat ir grindis iskloti tokios pat spalvos plytelemis, o krastai ir visos kitos sienos butu kitos spalvos ax.gif o gal reiketu visa ta siena iskloti vienos spalvos plytelem? rolleyes.gif beje, nezinau, ar reikia dar dekoro toms spalvoms atskirti, ir ar jas deti statmenai, ar gulsciai, nes vonios kambarys nera aukstas ir didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 24, 18:22)
Į skardinę vonią gulantis jaučiamas diskomfortas, kai nugara atsiremi i tą vietą, kur dar nepribėgo vanduo, nes šalta, tačiau ji ilgaamžė.

nu kiek jau ten toj vonioj guli... doh.gif jau parašėt. npykit, bet neįtikinot.
mes irgi ieškom vonios, BET skardinių nesirinkčiau nė uždyką dabar schmoll.gif

pirma, jau dabar kai gali sau leist vonioj pagulėt, tainorisi nešalto ir malonaus paviršiaus.
o ne - greitai atšalančio ir nemalonaus kaip skardinėse.

priedo, nebemazgojam jau sseniai skalbinių voniose, neraugian kopūstų ir pan.
manau nereikia "večnos" technikos kaip prie ruso.

Mari, o kur renkiesi? kokios kainos? parodyk nuorodas jei gali. ačiū
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 24, 21:06)
nu kiek jau ten toj vonioj guli...  doh.gif  jau parašėt. npykit, bet neįtikinot.

Neturiu ketinimų jūsų įtikinėti, čia jūsų reikalas kas jums geriau. Aš pirkčiau skardinę, tuo labiau jeigu turi šunį.
Akrilas akrilui nelygus, nors tai yra gana pigi medžiaga, bet skirtingi gamintojai moka tą patį akrilą įvairiai išdirbti. Pas vienus vonios minkštas kaip muilas, pas kitus tvirtas, todėl ir kaina atitinkama, o išdirbimo technologijos yra laikomos paslaptyje. Aš tik draugiškai patariu nepirkti "Ravak". Žinau, kad atrodo kaina labai patraukli, tačiau kokybė labai prasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 24, 18:06)

Mari, o kur renkiesi? kokios kainos? parodyk nuorodas jei gali. ačiū

na, ziurejau cia RAVAK, ir cia QueCalor, ir cia VISPOOL, bet planuoju LT tik modeli issirinkti, o nusipirksiu Lenkuose. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 24, 21:06)
nu kiek jau ten toj vonioj guli...  doh.gif  jau parašėt. npykit, bet neįtikinot.
mes irgi ieškom vonios, BET skardinių nesirinkčiau nė uždyką dabar schmoll.gif

pirma, jau dabar kai gali sau leist vonioj pagulėt, tainorisi nešalto ir malonaus paviršiaus.
o ne - greitai atšalančio ir nemalonaus kaip skardinėse.

Na nera taip blogai tos skardines- pas mane jau 9metai stovi, tai jau pradeda atsirasti subraizymai... aciu meistreliui kuris patare ja mikrofleksu apipurksti- ir siluma sulaiko ir garsa thumbup.gif
Dabar jau pradedu mastyti apie vonia naujam bustui, tai ir mastau kazi kokia pasirinkti doh.gif
Atsakyti
Dar paskutinį kartą įkišiu savo trigraštį. Atsižvelgiant į tai, kaip retai (vos ne kas +-15 ar daugiau metų) lietuviai atnaujina savo namus, tai virtuves ir vonias reikia įrengti kaip įmanoma kuo geriau-tvirta furnitūra, kokybiškos medžiagos, pasirinkti auksarankius meistrus ir baldų gamintojus. Vonios ir virtuvės kambariai yra daugiausiai kainuojantis dalykas. Argi keisite akrilinę vonią kas 5 metus? Tikrai ne, jūs bandysite su ja visa subraižyta "susigyventi". Žinoma, man čia kas nors gali prieštarauti, bet atsižvelgiant į statistinio lietuvio kišenę tampa aišku, kad kartą įsirengęs ir pramynęs namų įsirengimo džiaugsmus ir vargus, neaišku ar imsite keisti vonią kai ji stovės visa "šiukšlinė". Aš mačiau kaip atrodo po 5 metų "Ravak"- baisiau nebūna, tačiau jeigu kam šitas gamintojas patinka, aš gerbiu to žmogaus nuomonę.
Atsakyti
Kažkaip niekada į tokias diskusijas nesiveldavau, bet šį kartą įkišiu savo ''trigrašį''. Na pas mane Ravako vonia jau daugiau nei penkeri metai ir jokių nusiskundimų ja aš neturiu. Niekas ten nesusibraižę ir nenusidėvėję. Tikrai niekuo ne prastesnė nei kitos vonios. Dabar į naujus namus rinkausi ką vis tik statyti .Apžiūrėjusi daugybę vonių ir palyginus kainas ,taip pat pasirinkau Ravako vonią su PU Plus ir tikrai nemanau, kad ji bus blogiau už kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 24 sausio 2010 - 21:01
Temide - apsvieskit, prasau, kas yra tas PU Plus. Kazkaip dar neissiaiskinau blush2.gif
Atsakyti
na, pas mane Ravak'o irgi penkti metai - neapsibraižius per niekur. Bet aš neturiu šuns, kurį reiktų madyt vonioj, neturiu visokių metalinių bliūdų ir kibirų. Bet voniai joks papildomas didesnis dėmesys dėl priežiūros neskiriamas, nenaudoju jokių apec. akrilinėm voniom skirtų valiklių, ilgą laiką naudojau cif;ą ir pakolkas nieko
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 01 24, 21:02)
Temide - apsvieskit, prasau, kas yra tas PU Plus. Kazkaip dar neissiaiskinau  blush2.gif

Nukopijuoju iš Ravak puslapio.
„PU-PLUS“ technologijos principą sudaro stiklo pluošto sluoksnio, kuris sutvirtina akrilo vonią, pakeitimas į kietą poliuretano putą. Vonios sutvirtinimas poliuretano puta yra patvaresnis konstrukcijos atžvilgiu ir turi puikių šilumos ir garso izoliavimo savybių.„PU-PLUS“ tipo technologija – unikalus gamybos metodas, išrastas bendradarbiaujant kartu su vokiečių koncernu Bayer. Metodas leidžia visiškai automatizuoti gamybą, tai padeda išvengti galimų klaidų, susijusių su žmogaus faktoriumi.

Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 01 24, 20:58)
Na pas mane Ravako vonia jau daugiau nei penkeri metai ir jokių nusiskundimų ja aš neturiu. Niekas ten nesusibraižę ir nenusidėvėję. Tikrai niekuo ne prastesnė nei kitos vonios.

QUOTE(linnn @ 2010 01 24, 22:01)
na, pas mane Ravak'o irgi penkti metai - neapsibraižius per niekur. Bet aš neturiu šuns, kurį reiktų madyt vonioj, neturiu visokių metalinių bliūdų ir kibirų. Bet voniai joks papildomas didesnis dėmesys dėl priežiūros neskiriamas, nenaudoju jokių apec. akrilinėm voniom skirtų valiklių, ilgą laiką naudojau cif;ą ir pakolkas nieko

ačiū už nuomones tikras 4u.gif 4u.gif
Atsakyti