Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 28, 09:49)
tik nebandyk ikelti neperspejus ir isimti man nepamacius  biggrin.gif

Tai prašom į svečius, kai Kaune būsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 05 25, 17:57)
supratau, aciu smile.gif
mat galvoju, kaina taip skiriasi nuo akriliniu, o jos raso kad labai isibraizo, tai idomu kaip plienines "tarnauja"?

Mes plieninę vonią naudojame jau kokie aštuoni metai.Aš ja patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 05 25, 17:19)
Sveikos mergaitės 4u.gif , gal žinote kur Kaune nusipirkti gražių,klasikinių plytelių už protingą kainą?Kad nebūtų brangesnės 100lt/kv.
Jei tik pamatau ką nors gražaus,tai kaina doh.gif

mes pirkom is "Talja" Savanoriu pr. Pasirinkimas nemazas, o kaina tikrai skiriasi nuo NIC mirksiukas.gif Tik parduotuve maza, pasiula didele, tai sunku viska pamatyti.Bet as l.patenkinta ir plytelem ir aptarnavimu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip galvojat, ka geriau pasirinkti Hansgrohe ar Grohe maisytuvus? Turiu omenyj pigesnius variantus. Lygtai Hansgroe tas pigesnes kolekcijas Kinijoj ir kt. salyse gamina, o Grohe viska Vokietijoj???
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 05 28, 14:49)
Kaip galvojat, ka geriau pasirinkti Hansgrohe ar Grohe maisytuvus? Turiu omenyj pigesnius variantus. Lygtai Hansgroe tas pigesnes kolekcijas Kinijoj ir kt. salyse gamina, o Grohe viska Vokietijoj???

Tuomer rinkites Hansa maisytuvus. Jie tikrai gaminami Vokietijoje. Pigesnes serijos yra Hansavantis, Hansapolo, Hansapinto.
Atsakyti
Gal kas turit įsirengę stumdomas duris į vonios kambarį. Įdomu, ar pasiteisina unsure.gif
Atsakyti
Pas mus darbe dusineje yra stumdomos durys. Tikrai jokiu priekaistu kol kas neturim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 27, 18:46)
plytelėmis klijavau 2,3 metro, o likusį metrą dažėme. Man gražiai atrodo, visko klijuoti plytelėmis nenorėjau, nes man kaip baseinas atrodo  schmoll.gif  O ir kaina būtų buvusi nereali. Prisiruošiu gal kada nufotkinti, bet  neišbaigta dar mano ta vonia, tai nesinori tokios rodyti  ax.gif

QUOTE(Temidė @ 2010 05 28, 10:59)
Tai prašom į svečius, kai Kaune būsite  4u.gif

Visai įdomią mintį pateikei,aš ir dabar galvoju,gal nedėti iki pat lubų g.gif .Ir atrodytų gražiau ir aišku plytelių reikėtų mažiau ax.gif .
O tu kartais ne prie Klinikų gyveni ax.gif

QUOTE(Valatke @ 2010 05 28, 12:32)
mes pirkom is "Talja" Savanoriu pr. Pasirinkimas nemazas, o kaina tikrai skiriasi nuo NIC mirksiukas.gif Tik parduotuve maza, pasiula didele, tai sunku viska pamatyti.Bet as l.patenkinta ir plytelem ir aptarnavimu thumbup.gif

Ačiū 4u.gif .Rytoj būtinai reikės užsukti.Gal gali parašyti tiksliau kurioje vietoje Savanoriuose ax.gif
Atsakyti
Labutis,
gal kas galite pasidalinti patirtimi ax.gif kokia butu protinga tvarka (eiga) keiciant santechnikos vamzdzius (pirma pakeisti vamzdzius, gal greta naujus pratemti ir senus nuardyt, ar pirma plyteles isklijuoti, ar butinai pravedus kanalizacijos vamzdi butinai is kart tulika statyt??? ir kaip ten su vandentiekio tiekejais del skaitliuko perstatymo tartis....) naa.. nesinori buti visai zalia, pradedant kalba su santechnikais rolleyes.gif
aciuu
Atsakyti
Dėl skaitiklių tai reikia kreiptis į šilto ir šalto vandens tiekėjus, kad nuimtų plombas, o paskui vėl užplombuotų
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 05 28, 20:27)
Tuomer rinkites Hansa maisytuvus. Jie tikrai gaminami Vokietijoje. Pigesnes serijos yra Hansavantis, Hansapolo, Hansapinto.

Aciu uz patarima, bet niekur ju neuzmaciau.Ziurejau tokiose parduotuvese, kaip Celsis, Muresta dar kazkokiose, visur Hansgrohe,grohe, Oras ir kt.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 06 02, 17:03)
Aciu uz patarima, bet niekur ju neuzmaciau.Ziurejau tokiose parduotuvese, kaip Celsis, Muresta dar kazkokiose, visur Hansgrohe,grohe, Oras ir kt.

Juos importuoja Dremalita. Galite paziureti internete: www.dremalita.lt
Atsakyti