sakykit, kuo blogos plienines vonios?
QUOTE(isdykusS @ 2010 05 25, 01:54)
sakykit, kuo blogos plienines vonios?
Niekuo neblogos. Svarbu tinkamai įstatyti ir gerai apšiltinti, t.y. apipurkšti makrofleksu, kitaip šilumos nelaikys.
Gal kas naudoja Roltechnik dusa ir duso padekla? Kokie atsiliepimai?
Galvojom pirkti Ravak, bet pasiule Roltechnik nebloga kaina visa komplekta, tai nezinom kuri varianta pasirinkti..
O gal dar kas zinot kokiu patikimu ir geru kainos ir kokybes santykiu firmeliu del tu duso kabinu ir padeklu? Dekui
Galvojom pirkti Ravak, bet pasiule Roltechnik nebloga kaina visa komplekta, tai nezinom kuri varianta pasirinkti..
O gal dar kas zinot kokiu patikimu ir geru kainos ir kokybes santykiu firmeliu del tu duso kabinu ir padeklu? Dekui
Sveikos mergaitės , gal žinote kur Kaune nusipirkti gražių,klasikinių plytelių už protingą kainą?Kad nebūtų brangesnės 100lt/kv.
Jei tik pamatau ką nors gražaus,tai kaina
Jei tik pamatau ką nors gražaus,tai kaina
QUOTE(Endendu @ 2010 05 25, 09:27)
Niekuo neblogos. Svarbu tinkamai įstatyti ir gerai apšiltinti, t.y. apipurkšti makrofleksu, kitaip šilumos nelaikys.
supratau, aciu
mat galvoju, kaina taip skiriasi nuo akriliniu, o jos raso kad labai isibraizo, tai idomu kaip plienines "tarnauja"?
O kodėl geriau dėti plyteles iki pat lubų? ar visi taip dedate?
QUOTE(aksom @ 2010 05 27, 09:33)
O kodėl geriau dėti plyteles iki pat lubų? ar visi taip dedate?
Aš ne iki lubų dėjau. patenkinta visai.
QUOTE(Temidė @ 2010 05 27, 10:38)
Aš ne iki lubų dėjau. patenkinta visai.
o kiek maždaug palikote iki lubų? dažėte tada? bet jei nedidelė vonia ar ne geriau iki lubų
QUOTE(rasulensija @ 2010 05 25, 21:37)
gal kaunietės patarsit, kur ieškoti nerūdyjančio matalo vonios aksesuarų? domina muilinės ir rankšluoščių pakabukai.
šitoje parduotuvėje Kaune turi būti Tiger Boston serijos aksesuarai iš tikro metalo
didelis pakabukas
mažas pakabukas
kabliukai
muilinė
skysto muilo dozatorius
man šita serija labai patinka, planuoju pirkti wc laikiklį ir wc šepečio laikiklį
Taipogi Tiger aksesuarų gali rasti "Murestoje" "Namo inžinerijos ir interjero centre" Pramonės pr. 8e
QUOTE(aksom @ 2010 05 27, 10:50)
o kiek maždaug palikote iki lubų? dažėte tada? bet jei nedidelė vonia ar ne geriau iki lubų
Tai dar labai klausimas, kokiu atveju erdvės atrodo daugiau. Esu mačiusi standartinio dydžio vonią, iki lubų išklijuotą stambiomis plytelėmis, tai ji tokia "suspausta" pasirodė... Mes kaip tik ruošiamės daryti remontą - norėtųsi plytelių iki pat lubų, bet taip bijau tokio efekto. (Plyteles matyt reikės rinktis kuo šviesesnes ir mažas ).
QUOTE(aksom @ 2010 05 27, 09:50)
plytelėmis klijavau 2,3 metro, o likusį metrą dažėme. Man gražiai atrodo, visko klijuoti plytelėmis nenorėjau, nes man kaip baseinas atrodo O ir kaina būtų buvusi nereali. Prisiruošiu gal kada nufotkinti, bet neišbaigta dar mano ta vonia, tai nesinori tokios rodyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 27, 18:46)
plytelėmis klijavau 2,3 metro, o likusį metrą dažėme. Man gražiai atrodo, visko klijuoti plytelėmis nenorėjau, nes man kaip baseinas atrodo O ir kaina būtų buvusi nereali. Prisiruošiu gal kada nufotkinti, bet neišbaigta dar mano ta vonia, tai nesinori tokios rodyti
tik nebandyk ikelti neperspejus ir isimti man nepamacius