Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

sakykit, kuo blogos plienines vonios?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 05 25, 01:54)
sakykit, kuo blogos plienines vonios?

Niekuo neblogos. Svarbu tinkamai įstatyti ir gerai apšiltinti, t.y. apipurkšti makrofleksu, kitaip šilumos nelaikys.
Atsakyti
Gal kas naudoja Roltechnik dusa ir duso padekla? Kokie atsiliepimai?
Galvojom pirkti Ravak, bet pasiule Roltechnik nebloga kaina visa komplekta, tai nezinom kuri varianta pasirinkti..
O gal dar kas zinot kokiu patikimu ir geru kainos ir kokybes santykiu firmeliu del tu duso kabinu ir padeklu? Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif , gal žinote kur Kaune nusipirkti gražių,klasikinių plytelių už protingą kainą?Kad nebūtų brangesnės 100lt/kv.
Jei tik pamatau ką nors gražaus,tai kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2010 05 25, 09:27)
Niekuo neblogos. Svarbu tinkamai įstatyti ir gerai apšiltinti, t.y. apipurkšti makrofleksu, kitaip šilumos nelaikys.

supratau, aciu smile.gif
mat galvoju, kaina taip skiriasi nuo akriliniu, o jos raso kad labai isibraizo, tai idomu kaip plienines "tarnauja"?
Atsakyti
O kodėl geriau dėti plyteles iki pat lubų? ar visi taip dedate?
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2010 05 27, 09:33)
O kodėl geriau dėti plyteles iki pat lubų? ar visi taip dedate?

Aš ne iki lubų dėjau. patenkinta visai.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 27, 10:38)
Aš ne iki lubų dėjau. patenkinta visai.

o kiek maždaug palikote iki lubų? dažėte tada? bet jei nedidelė vonia ar ne geriau iki lubų
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 05 25, 21:37)
gal kaunietės patarsit, kur ieškoti nerūdyjančio matalo vonios aksesuarų? domina muilinės ir rankšluoščių pakabukai.

šitoje parduotuvėje Kaune turi būti Tiger Boston serijos aksesuarai iš tikro metalo
user posted image

didelis pakabukas
user posted image
mažas pakabukas
user posted image
kabliukai
user posted image
muilinė
user posted image
skysto muilo dozatorius
user posted image

man šita serija labai patinka, planuoju pirkti wc laikiklį ir wc šepečio laikiklį thumbup.gif
Taipogi Tiger aksesuarų gali rasti "Murestoje" "Namo inžinerijos ir interjero centre" Pramonės pr. 8e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 27 gegužės 2010 - 10:53
QUOTE(aksom @ 2010 05 27, 10:50)
o kiek maždaug palikote iki lubų? dažėte tada? bet jei nedidelė vonia ar ne geriau iki lubų

Tai dar labai klausimas, kokiu atveju erdvės atrodo daugiau. mastau.gif Esu mačiusi standartinio dydžio vonią, iki lubų išklijuotą stambiomis plytelėmis, tai ji tokia "suspausta" pasirodė... Mes kaip tik ruošiamės daryti remontą - norėtųsi plytelių iki pat lubų, bet taip bijau tokio efekto. unsure.gif (Plyteles matyt reikės rinktis kuo šviesesnes ir mažas g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2010 05 27, 09:50)

plytelėmis klijavau 2,3 metro, o likusį metrą dažėme. Man gražiai atrodo, visko klijuoti plytelėmis nenorėjau, nes man kaip baseinas atrodo schmoll.gif O ir kaina būtų buvusi nereali. Prisiruošiu gal kada nufotkinti, bet neišbaigta dar mano ta vonia, tai nesinori tokios rodyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 27, 18:46)
plytelėmis klijavau 2,3 metro, o likusį metrą dažėme. Man gražiai atrodo, visko klijuoti plytelėmis nenorėjau, nes man kaip baseinas atrodo  schmoll.gif  O ir kaina būtų buvusi nereali. Prisiruošiu gal kada nufotkinti, bet  neišbaigta dar mano ta vonia, tai nesinori tokios rodyti  ax.gif

tik nebandyk ikelti neperspejus ir isimti man nepamacius biggrin.gif
Atsakyti