Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(isdykusS @ 2010 05 15, 18:51)
sienos ir grindys aisku - plyteles, o sakykit ka su lubom darot? ax.gif

pas mus itempiamos 4u.gif man grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 05 15, 13:33)
vat teisingai temide uzsiminei, kaip geriausiai aprengti langus g.gif

Man kažkaip niekas netinka schmoll.gif Iš pradžių lyg ir romanečių norėjau, bet niekaip tinkamo audinio neradau. Na, niekas ''neužkabino". O dabar mąstau gal koks džiuto ar bambuko roletas būtų praqktiškiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(isdykusS @ 2010 05 15, 17:51)
sienos ir grindys aisku - plyteles, o sakykit ka su lubom darot? ax.gif

Vonios lubomis esu labiausiai patenkinta, nes tai vienintelė vieta, kur neprisidariau jokių paslėptų apšvietimų ir kitokių nesąmonių. Taigi, pas mane lygut lygutėlės dažytos lubos. Kai prisiruošiu nufotkinti, sukelsiu foto į temutę.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 16, 09:43)
Vonios lubomis esu labiausiai patenkinta, nes tai vienintelė vieta, kur neprisidariau jokių paslėptų apšvietimų ir kitokių nesąmonių. Taigi, pas mane lygut lygutėlės dažytos lubos. Kai prisiruošiu nufotkinti, sukelsiu foto į temutę.

pas mus irgi lygios, be jokiu pasleptu apsvietimu, nors as turejau minciu kaip ten galima butu padaryti, bet vyras uzprotestavo, dabar galvoju kad gerai padare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 16, 10:39)
pas mus irgi lygios, be jokiu pasleptu apsvietimu, nors as turejau minciu kaip ten galima butu padaryti, bet vyras uzprotestavo, dabar galvoju kad gerai padare  biggrin.gif

Tikrai gerai, patikėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 16, 09:43)

Lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
o gal kas zino meistra,kad apdetu gipsa aplink vonia rosa 2?
musu meistras,kur dejo plyteles, sake,mozaika jums apdesiu,bet gipso nera lenkes,nes vonia kampine, o eksperimentuoti jis nenori. butu tiesi sienele,tai sako nebutu problemu, o dabar,va..
dave jis gipsininko tel.,bet tas ir nenori padaryti. gal jam neapsimoka del tiek.
o pirkti putplasti ir ji apdeti mozaika, gana brangiai gaunasi.
Atsakyti
Sveikutes,

vonios remontas seniai baigtas, o mes vis dar gyvenam be veidrodzio, niekaip negalime issirinkti blush2.gif Gal patartumete is praktines puses koks veidrodzio apsvietimas labiausiai patinka, kad ir pasidazyt patogu ir neakintu. Dazniausia sutinkami variantai:
- viena/pora lempuciu virsuje virs stiklo
- virsuje veidrodzio stikle integruotas baltas pailgas staciakampis
- alternatyvus variantas tokie pat 2 staciakampiai sonuose

domina visa jusu patirtis su niuansais, gal but net konkretus modelis kuriuo esat labai patenkintos, aciu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,ka manot apie sita varianta? g.gif http://www.mokivezi.lt/imag.php?imag=4 PSL_pc05.jpg
Kazin ar apsimoka ir kaip kokybe tu jika tualetu ir remu? Mes pirmam aukste dejom vien tik rema,mokejom 700lt, o cia su viskuo kaina tokia,tai galvoju ar verta,kad paskui kokybe nenusivilti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 05 13, 12:54)
O vonios kamb.kokio dydzio? pas mum 2 metrai ilgio ir 1.70 plocio doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai dusas ir nebetilpo, nors lb norejau. reiks kiba rusy daryt dusa sakau g.gif

Rutele_S, įkeliu brėžinuką kaip pas mus dušo problema išspręsta (plytelių va tokių iš pradžių norėjau, ir kaip visada visai ne tokias susidėjau biggrin.gif
Nufotkint man nesigauna vykusiai, tad prašysiu savo vyresnėlio, jis labai fotografuoja meistriškai ax.gif

user posted image

Tik ten kur skalbyklė su džiovykle durų nedėjome, o kur dušas - RAVAK stiklo duris įstatėme.
Papildyta:
QUOTE(lukaem @ 2010 05 18, 21:59)
o gal kas zino meistra,kad apdetu gipsa aplink vonia rosa 2?
musu meistras,kur dejo plyteles, sake,mozaika jums apdesiu,bet gipso nera lenkes,nes vonia kampine, o eksperimentuoti jis nenori. butu tiesi sienele,tai sako nebutu problemu, o dabar,va..
dave jis gipsininko tel.,bet tas ir nenori padaryti. gal jam neapsimoka del tiek.
o pirkti putplasti ir ji apdeti mozaika, gana brangiai gaunasi.

Rosa2 turi specialų "įtvarą", kuris apsiklijuoja mozaika. Nenorit jo nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 19 gegužės 2010 - 16:03
TEMIDE ,o su kokia cia programa vizualizacija pasidaret, gal nuorodele mestelsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimrim @ 2010 05 19, 18:22)
TEMIDE ,o su kokia cia programa vizualizacija pasidaret, gal nuorodele mestelsit ax.gif

Kad ne aš dariau tongue.gif
O šiaip dauguma firmų, gaminančių plyteles, savo puslapiuose pateikia programas, tai su jomis ir susidėlioji ko nori. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 20, 08:17)
Kad ne aš dariau  tongue.gif
O šiaip dauguma firmų, gaminančių plyteles, savo puslapiuose pateikia programas, tai su jomis ir susidėlioji ko nori. ax.gif

Aiskis tada mirksiukas.gif ,grazus vonios kambarys, o jei dar gyvai pamatyt ax.gif tai isvis stulbinamai turetu atrodyt thumbup.gif
Atsakyti