Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Rutele_S @ 2010 05 13, 12:54)
O vonios kamb.kokio dydzio? pas mum 2 metrai ilgio ir 1.70 plocio doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai dusas ir nebetilpo, nors lb norejau. reiks kiba rusy daryt dusa sakau g.gif

Pas mane dušas už tos sienos kur veidrodis tokioje nišoje. Net nežinau, kaip čia visą vaizdą nufotkinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 05 13, 13:50)
Aš dariau. Niekas nesigadina, visur ventiliacija, ir plius langai. tik neradau kokybiškos foto. Principas gal matysis šitoje. Priešais siena su 2 langais irgi dažyta.
(foto įdedu trumpam, nes tikrai prasta kokybė)

user posted image

ech, gaila nematau jau foto doh.gif , labai smalsu pamatyt, idekit dar karteli jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2010 05 13, 12:20)
Sveikos  4u.gif  o gal kas daret ar siaip matet kokiu pavyzdziu, kai vonia isklijuojama ne visa plytelemis, o tik kur reikia - vonios, kriaukles zonose- o kitur pvz. dazytos sienos? Ar nesusigadins to dazytos sienos nuo dregmes  g.gif ?

cia radau nemazai pavyzduku su dazytom sienom wink.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 05 13, 17:12)
cia radau nemazai pavyzduku su dazytom sienom wink.gif My Webpage

Aciu!!! 4u.gif puikus pavyzdziai thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites is kur ideju semiates irenginejant vonios kambary,na kas kur stoves (kriaukle,vonia ir t.t...)as zinau jau yra paklota kanalizacija tuoj bus vedama santechnika smile.gif bet kokia plytkas ir kaip jas ideliot ,nes kambarys nemazas apie 15 m2 man visai galva susisuko, jokio supratimo:blink: gal kas padetu atsiusciau planeli blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimrim @ 2010 05 14, 18:28)
Sakykit mergaites is kur ideju semiates irenginejant vonios kambary,na kas kur stoves (kriaukle,vonia ir t.t...)as  zinau jau yra paklota kanalizacija tuoj bus vedama santechnika smile.gif bet kokia plytkas ir kaip jas ideliot ,nes kambarys nemazas apie 15 m2 man visai galva susisuko, jokio supratimo:blink: gal kas padetu atsiusciau planeli blush2.gif  ax.gif

As ziurinejau internete nuotraukas, kaip isdeliota buna pardaveju pvz. O tada piesiau savo vonia su programele is paradyz.com.pl. Todel is pradziu reikia plytes issirinkti, o tada jas delioti. g.gif
Atsakyti
Ir as taip paciai, ziurinejau internete vaizdelius, dar gyvus pavyzdzius lenku pardese, pas mus keletas buvo, nu ir bandziau delioti kas kaip. Kadangi maziulele pas mus vonia tai net teko wc kitur statyti, buvom visai kt vietoj suplanave taciau kai issigriove sena vonia, susinesem vonia, wc sustatem, nesiziuri nors tu ka, o plane, atrode neblogai. Tai noriu pasakyti dar ir tai kad gali plane, nuotraukoj vienaip atrodyt o tikrovej visiskai kitaip 4u.gif Reik deliot bandyt biggrin.gif

Nu va, lb nepeikit, parodysiu kas mum gavosi mazoje vonioje. Kadangi viska darem patys, tai galbut nera 100 proc.idealiia, o dar jolad kad sienos kreivos biggrin.gif
Zinoma dar neuzbaigta, truksta aksesuaru - ranksl.pakabinti, chalatams kabliuko, kopeteliu, muilui, sepetukams indeliu...
Kur ta sviesa melsva tai paprasiau B jog reikia kzk svelnaus apsvietimo kai guliu vonioj, kad is lubu nespigytu i akis lempos, ir padarem taip thumbup.gif Foto gal tik atrodo lb tamsiai is tikruju eina zurnala skaityt lengvai biggrin.gif Na tokia prieblandos zona lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Rutele S daili vonyte 4u.gif
Temide, parodyk savo vonia ilgiau, jauciu, kad seile varvinsim wub.gif

as vis dar paskaitau sita temele, nes mano vonia irgi nedamusta iki galo, reikia visu smulkmenu ir spinteles po kriaukle bei spintos. Laukiam dabar virtuves, jei patiks baldai, tai uzsisakysim pas tuos pacius baldininkus ir vonios baldus. Laukiu nesulaukiu jau smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif man irgi patinka ji, nepalyginsi kaip buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 15, 09:07)
Rutele S daili vonyte  4u.gif
Temide, parodyk savo vonia ilgiau, jauciu, kad seile varvinsim  wub.gif

Reikia iš pradžių fotografuoti išmokti biggrin.gif
Pas mane irgi dar vonia tokia ''pusiau lupta'', vis dar laukiu rankšluosčiams kabyklės, dantų šepetėlių laikiklis neįmontuotas į sieną, vis dar neapsisprendžiu dėl langų - ar romanetes siūti, ar kokį bambuko roletą kabinti. Žodžiu dar krūva reikalų, bet pagal paskirtį naudojama pilnu tempu, net potvynį sugebėjome padaryti biggrin.gif
Rutele_S, labai jaukiai pasidarėte viską wub.gif
Atsakyti
vat teisingai temide uzsiminei, kaip geriausiai aprengti langus g.gif
Atsakyti
sienos ir grindys aisku - plyteles, o sakykit ka su lubom darot? ax.gif
Atsakyti