sveikos
Del mozaikos ar isiap plyteliu aplijavimo aplink vonia - patariu pasidaryti toki grioveli apcioje kojom uzkisti, na toje veitoje kur kranas. Priesingu atveju kaip ciaplinai stovesit
ir man meistras nedare baltu dureliu, o irgi apklijavo jas mozaika (gal ne apciais dureles, neiznau, gal gipskartoni) - jei kas atsitiktu vamdziams, tai reiktu isipajuti ta vieta mums. bet cia aisku netiks sis variantas, jei tos dureles reikalngos naudojimui (nzinau, kokia ju paskirtis tieisog )
o as turiu klausima - pas mane puskampe vonia. noriu pakabinamu uzuolaideliu. kokie karnizai kabinai? kampu? ar tiesus? kkzaip realiai neteko matyt, tai nezinau, kaip cia graziau atrodo
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 04 24, 20:03)
O ji metalinė
MAn atrodo, tokia - labai liauna/barškanti
QUOTE(andos @ 2010 04 28, 18:25)
Jo metalinė, nu nelabai liauna , bet patogu- atsidaro iš abiejų pusių, nėra iki pat žemės, esant reikalui galima išimti, nesunkiai statosi.
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 04 29, 12:13)
Jo metalinė, nu nelabai liauna , bet patogu- atsidaro iš abiejų pusių, nėra iki pat žemės, esant reikalui galima išimti, nesunkiai statosi.
Mes matėm plastmasines tokias Senukuose Kaune.
Metalinių kaip ir ne
QUOTE(Caca* @ 2010 04 27, 21:58)
Akriline?
Taip, vonia akriline Na mes su vyru nesame stambus, tai nebijome, kad ilus
QUOTE(Invincible @ 2010 04 27, 09:34)
Musu meistrai be problemu uzdejo gipskartoni, va paziurekite.
nu jau grožis gražumas
mes irgi panašią vonią planuojam, ir čia kaip suprantu į 150 ji ane? nedidelis išlnkimas.
mes liesučiai irgi visi, ir mums su vyru labai nepatinka kantai, kaip pvz gaunasi kai mūriji sienelę kojoms nusidaužyti.
o čia puikiai padaryta - tiesiai ir gražiai.
man ydomu kiek kainavo tarkim jums su darbu tokios sienelės montavimas ir mozaikos kaina. (nes MB mane atkalbinėja, sako labai sunku padaryti ir brangios medžiagos)
ar kasnors bandėte vonioje dėti tokio tipo plyteles?
na jos grublėtos, kaip akmenukai, nelygios
kažin kaip valymas jų
kažin kaip valymas jų
QUOTE(andos @ 2010 04 29, 18:18)
Nu nežinau, plastmasinė nebarškėtų manau , o šita barška pastuksenus kaip metalinė.
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 29, 20:46)
ar kasnors bandėte vonioje dėti tokio tipo plyteles?
kažin kaip valymas jų
kažin kaip valymas jų
kiek teko girdėti sunkiai valosi visos tos grublėtos plytelės
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 29, 20:17)
nu jau grožis gražumas
mes irgi panašią vonią planuojam, ir čia kaip suprantu į 150 ji ane? nedidelis išlnkimas.
mes liesučiai irgi visi, ir mums su vyru labai nepatinka kantai, kaip pvz gaunasi kai mūriji sienelę kojoms nusidaužyti.
man ydomu kiek kainavo tarkim jums su darbu tokios sienelės montavimas ir mozaikos kaina. (nes MB mane atkalbinėja, sako labai sunku padaryti ir brangios medžiagos)
Dekoju uz pagyras. Kai galesiu paklausiu vyro kiek kainavo ir kaip viskas vyko. Zinau tik kad kaina gavosi panasiai nei deti ta standartine balta sienele.
Del grubletu plyteliu rase kazkas-jos tikrai apsinesa ir labai. Pas mano tevus ir WC ir vonioje tokios panasios sudetos, apsinese bandem sveisti su sepeciu, valeme su Karcher karstais garais siurbliu-neatsiplove..
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 13:16)
ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą?
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų
Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų
Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems
rinkčiausi vonią be jokių kraštų, t.y matytūsi gražios kojelės, na bet jei tektų rinktis akrilinę tada kraštas gal mūryčiau
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 04 23, 14:00)
o kodel, butent taip ir galvoju tik plyteles butu mano be rastu tik ta juosta pamarginta
pas mane tarkim kaip šis variantas.... virsus šviesiai geltonas su raštu, tada marga juostelė ir vėl to pačio rašto bet tik tamsesnio geltonumo plytelės... kai pasižiūriu gražu tačiau jau dabar daryčiau kiek kitaip arba viena sieną tamsių o kitas šviesių arba vien šviesios su juostele perskyrimui...
kolkas mane traukia varinatas kai tik tarkim šis....
vidurys sienos kitos spalvos plytelių, tarkim kaip šiame paveikslėlyje baltos ir per viduriuką su raštu, tarkim taip pat daryčiau tik gal geltonos su per viduriuką tamsesnėm geltonom....
Papildyta:
va toks vienos sienos akcentas šį vakarą man atrodo patraukliausias
..
QUOTE(ausriniuks @ 2010 04 25, 10:20)
Sveikos visoms,
gal galit patarti, kaip geriau ir patogiau isirengti vonios kambari, jos ilgis 2,9 m , o plotis 1,4 m Durys i koridoriu yra ilgojoje sienoje kraste. Gal kas turit ideju, kas kur turi stoveti. Buciau labai dekinga
gal galit patarti, kaip geriau ir patogiau isirengti vonios kambari, jos ilgis 2,9 m , o plotis 1,4 m Durys i koridoriu yra ilgojoje sienoje kraste. Gal kas turit ideju, kas kur turi stoveti. Buciau labai dekinga
pirma turite nuspręsti kas labaiu jums tinka ar vonia ar dušas, ar abu?nes jei norite tiek dušo tiek vonios, galima vienoje pusėje dušą su tualetu ar
, o kitoje pusėje vonią su praustuvu.
......................................................
Papildyta:
rašo, kad tokius gamina vostok gamykla bey man jie tokie ateiviški
Sveikos mergaitės,kaip reikia jūsų patarimo
Pasimečiau beieškodama voniai keraminės santechnikos .Pasirinkimas didelis,visi pardavėjai giria savo pardavinėjamą produkciją,kainos svyruoja .
Bet kaip protingai pasirinkti
pvz neturiu supratimo,kokios firmos klozetai,plautuvės yra geresni ,man jie skiriasi tik modeliais ir kainomis.
Pasimečiau beieškodama voniai keraminės santechnikos .Pasirinkimas didelis,visi pardavėjai giria savo pardavinėjamą produkciją,kainos svyruoja .
Bet kaip protingai pasirinkti
pvz neturiu supratimo,kokios firmos klozetai,plautuvės yra geresni ,man jie skiriasi tik modeliais ir kainomis.