Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

sveikos smile.gif

Del mozaikos ar isiap plyteliu aplijavimo aplink vonia - patariu pasidaryti toki grioveli apcioje kojom uzkisti, na toje veitoje kur kranas. Priesingu atveju kaip ciaplinai stovesit biggrin.gif
ir man meistras nedare baltu dureliu, o irgi apklijavo jas mozaika (gal ne apciais dureles, neiznau, gal gipskartoni) - jei kas atsitiktu vamdziams, tai reiktu isipajuti ta vieta mums. bet cia aisku netiks sis variantas, jei tos dureles reikalngos naudojimui (nzinau, kokia ju paskirtis tieisog ax.gif )

o as turiu klausima - pas mane puskampe vonia. noriu pakabinamu uzuolaideliu. kokie karnizai kabinai? kampu? ar tiesus? kkzaip realiai neteko matyt, tai nezinau, kaip cia graziau atrodo g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 28 balandžio 2010 - 13:24
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 04 24, 20:03)
Mes tokią dėjom sienelę, pirkom senukuose 150cm ilgio 139lt.
user posted image

O ji metalinė g.gif
MAn atrodo, tokia - labai liauna/barškanti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 04 28, 18:25)
O ji metalinė  g.gif
MAn atrodo, tokia - labai liauna/barškanti  ax.gif

Jo metalinė, nu nelabai liauna biggrin.gif , bet patogu- atsidaro iš abiejų pusių, nėra iki pat žemės, esant reikalui galima išimti, nesunkiai statosi.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 04 29, 12:13)
Jo metalinė, nu nelabai liauna biggrin.gif , bet patogu- atsidaro iš abiejų pusių, nėra iki pat žemės, esant reikalui galima išimti, nesunkiai statosi.

Mes matėm plastmasines tokias Senukuose Kaune.
Metalinių kaip ir ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 04 27, 21:58)

Taip, vonia akriline 4u.gif Na mes su vyru nesame stambus, tai nebijome, kad ilus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 04 27, 09:34)
Musu meistrai be problemu uzdejo gipskartoni, va paziurekite.
user posted image

nu jau grožis gražumas bigsmile.gif
mes irgi panašią vonią planuojam, ir čia kaip suprantu į 150 ji ane? nedidelis išlnkimas.
mes liesučiai irgi visi, ir mums su vyru labai nepatinka kantai, kaip pvz gaunasi kai mūriji sienelę schmoll.gif kojoms nusidaužyti.
o čia puikiai padaryta - tiesiai ir gražiai.

man ydomu kiek kainavo tarkim jums su darbu tokios sienelės montavimas ir mozaikos kaina. (nes MB mane atkalbinėja, sako labai sunku padaryti ir brangios medžiagos)
Atsakyti
ar kasnors bandėte vonioje dėti tokio tipo plyteles?
na jos grublėtos, kaip akmenukai, nelygios
kažin kaip valymas jų g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 04 29, 18:18)
Mes matėm plastmasines tokias Senukuose Kaune.
Metalinių kaip ir ne  g.gif

Nu nežinau, plastmasinė nebarškėtų manau g.gif , o šita barška pastuksenus kaip metalinė.
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 29, 20:46)
ar kasnors bandėte vonioje dėti tokio tipo plyteles?
na jos grublėtos, kaip akmenukai, nelygios
kažin kaip valymas jų  g.gif

kiek teko girdėti sunkiai valosi visos tos grublėtos plytelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm@nytė @ 2010 04 29, 20:17)
nu jau grožis gražumas  bigsmile.gif
mes irgi panašią vonią planuojam, ir čia kaip suprantu į 150 ji ane? nedidelis išlnkimas.
mes liesučiai irgi visi, ir mums su vyru labai nepatinka kantai, kaip pvz gaunasi kai mūriji sienelę  schmoll.gif  kojoms nusidaužyti.
o čia puikiai padaryta - tiesiai ir gražiai.

man ydomu kiek kainavo tarkim jums su darbu tokios sienelės montavimas ir mozaikos kaina. (nes MB mane atkalbinėja, sako labai sunku padaryti ir brangios medžiagos)

wub.gif Dekoju uz pagyras. Kai galesiu paklausiu vyro kiek kainavo ir kaip viskas vyko. Zinau tik kad kaina gavosi panasiai nei deti ta standartine balta sienele.

Del grubletu plyteliu rase kazkas-jos tikrai apsinesa ir labai. Pas mano tevus ir WC ir vonioje tokios panasios sudetos, apsinese bandem sveisti su sepeciu, valeme su Karcher karstais garais siurbliu-neatsiplove.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 13:16)
ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą?  g.gif
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu  ax.gif  bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų  g.gif

Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems  4u.gif

rinkčiausi vonią be jokių kraštų, t.y matytūsi gražios kojelės, na bet jei tektų rinktis akrilinę tada kraštas gal mūryčiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 04 23, 14:00)
o kodel, butent taip ir galvoju  blink.gif tik plyteles butu mano be rastu tik ta juosta pamarginta

pas mane tarkim kaip šis variantas....user posted image virsus šviesiai geltonas su raštu, tada marga juostelė ir vėl to pačio rašto bet tik tamsesnio geltonumo plytelės... kai pasižiūriu gražu tačiau jau dabar daryčiau kiek kitaip arba viena sieną tamsių o kitas šviesių arba vien šviesios su juostele perskyrimui...
kolkas mane traukia varinatas kai tik tarkim šis....
user posted image

vidurys sienos kitos spalvos plytelių, tarkim kaip šiame paveikslėlyje baltos ir per viduriuką su raštu, tarkim taip pat daryčiau tik gal geltonos su per viduriuką tamsesnėm geltonom....

Papildyta:
va toks vienos sienos akcentas šį vakarą man atrodo patraukliausias ax.gif
user posted image..

QUOTE(ausriniuks @ 2010 04 25, 10:20)
Sveikos visoms,
gal galit patarti, kaip geriau ir patogiau isirengti vonios kambari, jos ilgis 2,9 m  , o plotis 1,4 m  Durys i koridoriu yra ilgojoje sienoje kraste. Gal kas turit ideju, kas kur turi stoveti. Buciau labai dekinga mirksiukas.gif

pirma turite nuspręsti kas labaiu jums tinka ar vonia ar dušas, ar abu?nes jei norite tiek dušo tiek vonios, galima vienoje pusėje dušą su tualetu user posted image ar
user posted image, o kitoje pusėje vonią su praustuvu.
......................................................
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
rašo, kad tokius gamina vostok gamykla bey man jie tokie ateiviški user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaitės,kaip reikia jūsų patarimo 4u.gif

Pasimečiau beieškodama voniai keraminės santechnikos doh.gif .Pasirinkimas didelis,visi pardavėjai giria savo pardavinėjamą produkciją,kainos svyruoja doh.gif .
Bet kaip protingai pasirinkti g.gif
pvz neturiu supratimo,kokios firmos klozetai,plautuvės yra geresni g.gif ,man jie skiriasi tik modeliais ir kainomis.
Atsakyti