Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Lotari @ 2010 04 22, 22:45)
1.jei plytelės  su rašrais dėčiau jau dabar vieno tono, o ne kaip dabar - apačia tamsesnė, dekoro juostelė ir tada šviesesnės plytelės.

o kodel, butent taip ir galvoju blink.gif tik plyteles butu mano be rastu tik ta juosta pamarginta
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 14:16)
ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą?  g.gif
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu  ax.gif  bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų  g.gif

klijuojant plytelemis nebutina klijuoti iki pat grindu - is gipso kartono galima suformuoti karkasa, kur patogiai telpa kojos ir apklijuoti plytelemis.

neradau nuotraukos su plytelemis, bet tokiu paciu principu cia padaryta. Gal reiketu giliau, kad patogiau pasikistu pedos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 14:16)
ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą?  g.gif
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu  ax.gif  bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų  g.gif

Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems  4u.gif

Mes turim akriline vonia, jos krasto apsiuti gipsu negalima, teko muryti sienele, koju taip pat nera kur pakisti, bet nedarau is to problemos. ax.gif

Vonia dar nebaigta. cool.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Mes tokią dėjom sienelę, pirkom senukuose 150cm ilgio 139lt.
user posted image
Atsakyti
Sveikos visoms,
gal galit patarti, kaip geriau ir patogiau isirengti vonios kambari, jos ilgis 2,9 m , o plotis 1,4 m Durys i koridoriu yra ilgojoje sienoje kraste. Gal kas turit ideju, kas kur turi stoveti. Buciau labai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2010 04 23, 16:36)
klijuojant plytelemis nebutina klijuoti iki pat grindu - is gipso kartono galima suformuoti karkasa, kur patogiai telpa kojos ir apklijuoti plytelemis.

neradau nuotraukos su plytelemis, bet tokiu paciu principu cia padaryta. Gal reiketu giliau, kad patogiau pasikistu pedos.

Liuks. Ačiū.

caca , gražiai atrodo su mozaika. Tik tos durelės (ar tikrai durelės ten? ax.gif ) labai matosi.. ax.gif
Atsakyti
Planavau parodyti musu vonia kai bus durys ir baldai, bet jei jau uzvire diskusija apie mozaikos dejima ant apatines dalies... Nesuprantu kodel negalima deti gipskartonio, o reikia muryti? g.gif Musu meistrai be problemu uzdejo gipskartoni, va paziurekite. Beje ten kur matosi dureles baltos ant apatines vonios sieneles, ju nesimatys, nes toje vietoje bus spintute. 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Invincible, liuks bigsmile.gif

Dėl gipso kartono paaiškinkit, kas kalbėjot... nes mes irgi planavom iš jo daryti ir plytelėm apklijuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 27, 09:41)
Tik tos durelės (ar tikrai durelės ten?  ax.gif ) labai matosi..  ax.gif

Jei man jos labai trukdys, galesiu dar silikono i tarpus uztepti, bet, kad visai nesimatytu tai niekaip nebus. schmoll.gif Bet mano akimis,tai geriau negu baltos dureles. ax.gif
QUOTE(Invincible @ 2010 04 27, 10:34)
Planavau parodyti musu vonia kai bus durys ir baldai, bet jei jau uzvire diskusija apie mozaikos dejima ant apatines dalies... Nesuprantu kodel negalima deti gipskartonio, o reikia muryti?  g.gif  Musu meistrai be problemu uzdejo gipskartoni, va paziurekite. Beje ten kur matosi dureles baltos ant apatines vonios sieneles, ju nesimatys, nes toje vietoje bus spintute.  4u.gif
user posted image

Jauki vonia thumbup.gif
Akriline?
QUOTE(AiNi @ 2010 04 27, 13:09)

Dėl gipso kartono paaiškinkit, kas kalbėjot... nes mes irgi planavom iš jo daryti ir plytelėm apklijuot  g.gif

Galima sienele daryti ir is gipso, bet yra galimybe, kad ji skils(del akriliniu voniu paslankumo).Apdailininkas pas mumi rimtas vyras, koki 130kg sveria, tai sake, kad jam paciam taip yra atsitike.O siaip iki tol drasiai darydavo sieneles is gipso ir jokiu problemu nebuvo.
Tai as nerizikavau ir sienele ismurijo. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, issprendem klausima del to "karnizo" vonios uzuolaidai. Ogi nupirkom strypa ar kaip ji pavadinti, metalini, ir igreziamus tokius laikiklius. Ir susikomplektavo labai saunus laikiklis thumbup.gif Ir atrodo labai gerai ir B juokauja jog net prisitraukimus daryt galima, atlaikys biggrin.gif Cia aisku bajeris....

Kur rasti pigiau kopeteles - radiatoriu? Ieskau baltos spalvos, kad butu tinkami ne bute o name... Pas mus Marijamp kiek maciau tai arba per siauros arba per ilgos doh.gif Gal sakau internetinej kokioj pardoj?
Atsakyti
Invincible thumbup.gif
o kokios cia plyteles? Tos baltos?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 04 28, 09:58)
Invincible thumbup.gif
o kokios cia plyteles? Tos baltos?

Aciu merginos uz pagyras 4u.gif Baltos plyteles ir mozaika pirktos Vilniuje, Akropolyje yra tokia parduotuve "Stilingi namai", ji kazkaip susieta su Ermitazu. Tas baltas plyteles pamateme Ermitaze, bet uzsakineti jas reikia Stilingi namai parduotuveje. Tai is jos ir uzsakinejom visas plyteles, ne del kainos, o todel, kad patiko rastos plyteles. 4u.gif Nusivyleme mozaika, gavome kai kur apdauzyta, bet ka jau padarysi, nera ko noreti kai kaina 170Lt/kv.m., kur originalios apie 800Lt/kv.m. ... doh.gif
Atsakyti