Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 14, 19:24)
Pagaliau mazdaug jau issirinkau savo mazutei 4.5kv voniai plyteles user posted image
, ka manot?  bigsmile.gif Nu man tai atrodo graziai  wub.gif Klausimas, tik kur tokiu pat man rasti, kokio tinklo parduotuvese  g.gif

Manau, kad esant tokiam mažam vonios kambariui kaip jūsų, rudos nelabai tinka, ypač, jeigu matinės, tada dar labiau "sutrauks" erdvę. Nematau kokios ten tiksliai išrinktos, bet paieškokite poliruotų plytelių, geriau šviesių arba gali būti poliruotos su kokiu nors matiniu rašteliu.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 01 14, 22:16)
Manau, kad esant tokiam mažam vonios kambariui kaip jūsų, rudos nelabai tinka, ypač, jeigu matinės, tada dar labiau "sutrauks" erdvę. Nematau kokios ten tiksliai išrinktos, bet paieškokite poliruotų plytelių, geriau šviesių arba gali būti poliruotos su kokiu nors matiniu rašteliu.

Sitam puslapy galima geriau pamatyti jas, http://www.linea.lt/...lgraniti/urbana
nu man jos atrodo lyg ir blizgios g.gif .Tos tamsios rudos deciau tik taip pat kur spintele stoves, zodziu nedaud, o labiausiai man patiko tos rudos juostos su gelytem , manau jei taip pat deti isilgai ir kelias tik, gal labai ir nebesumazins mano vonios .
Atsakyti
o as sulauksiu pastabu del savo busimo vonios kambario? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2010 01 15, 10:35)
o as sulauksiu pastabu del savo busimo vonios kambario? rolleyes.gif

laba, na as nesu nei kokia spece interjero klausimais, bet jei jau klausi visu, tai pasakysiu savo nuomone biggrin.gif
man ryskiai per daug visko... buvau atsivertus visas tavo nuorodas... nu ten tiek daug spalvu... o jei vonia maza... as pasirinkciau viena kuri nors dekoru arba ta paveiksla, arba ta juosta per visas sienas...
o jei isirengineciau savo vonia, tai isvis nedaryciau tu dekoru... geriau jau issirinkciau kokias geresnes plyteles, pvz mozaika tam tikrose vietose arba grindis is mozaikos ir viskas... nes kai maza vonia ir daug visko, tai nelabai ziuretusi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 01 15, 19:29)
laba, na as nesu nei kokia spece interjero klausimais, bet jei jau klausi visu, tai pasakysiu savo nuomone  biggrin.gif
man ryskiai per daug visko... buvau atsivertus visas tavo nuorodas... nu ten tiek daug spalvu... o jei vonia maza... as pasirinkciau viena kuri nors dekoru arba ta paveiksla, arba ta juosta per visas sienas...
o jei isirengineciau savo vonia, tai isvis nedaryciau tu dekoru... geriau jau issirinkciau kokias geresnes plyteles, pvz mozaika tam tikrose vietose arba grindis is mozaikos ir viskas... nes kai maza vonia ir daug visko, tai nelabai ziuretusi...  smile.gif

as dekinga visiems uz nuomone ir kuo ju daugiau, tuo geriau mirksiukas.gif as ir pati tuo suabejojau, todel man idomios ir kitu pastabos rolleyes.gif
turbut geriau maziau negu per daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 16 sausio 2010 - 13:11
QUOTE(pantera83 @ 2010 01 16, 13:10)
as dekinga visiems uz nuomone ir kuo ju daugiau, tuo geriau mirksiukas.gif as ir pati tuo suabejojau, todel man idomios ir kitu pastabos rolleyes.gif
turbut geriau maziau negu per daug drinks_cheers.gif

sutinku su aukščiau išsakyta nuomone ir iš visa ko, ką parodėta, siūlau pasirinkti monotones plyteles plius koks dekoras vietoj vietoj. arba viena siena, arba pvz virš vokios koks raštas, ten kur "bardeli" plytelių dėjot nuorodą, tai man nerealiai nerealu jos. bet... kaina... ohoho. jei tik galite sau leisti, pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mazdaug pasidariau , kaip atrodys mano vonia, kam ydomu galite paziureti ir pakomentuoti ax.gif http://www.bustovizi...213ee2f12dc1aad, tik g aila kad negalima norimu sienu plyteles spalvu pakeisti, o gal kas zinot kokia prigrama kur galetu su pasirinktom plytelem pasiziureti vaizda. Sienu plyteles buti sios: http://www.eshop.b-a...dailos_plyteles
ir user posted imageuser posted image, ka manot? Tik kaip kur jas isdelioti, va kur klausimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumbaciacia: 17 sausio 2010 - 14:48
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 17, 15:47)
Mazdaug pasidariau , kaip atrodys mano vonia, kam ydomu galite paziureti ir pakomentuoti  ax.gif http://www.bustovizi...213ee2f12dc1aad, tik g aila kad negalima norimu sienu plyteles spalvu pakeisti, o gal kas zinot kokia prigrama kur galetu su pasirinktom plytelem pasiziureti vaizda. Sienu plyteles buti sios: http://www.eshop.b-a...dailos_plyteles
ir user posted imageuser posted image, ka manot? Tik kaip kur jas isdelioti, va kur klausimas  g.gif

tai kad ten tuscia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 17, 14:47)
Mazdaug pasidariau , kaip atrodys mano vonia, kam ydomu galite paziureti ir pakomentuoti  ax.gif http://www.bustovizi...213ee2f12dc1aad, tik g aila kad negalima norimu sienu plyteles spalvu pakeisti, o gal kas zinot kokia prigrama kur galetu su pasirinktom plytelem pasiziureti vaizda. Sienu plyteles buti sios: http://www.eshop.b-a...dailos_plyteles
ir user posted imageuser posted image, ka manot? Tik kaip kur jas isdelioti, va kur klausimas  g.gif

nuorodoj tuscia
tokius taškelinius dekorus galima dėlioti standariškai - pvz kairėj ir dešinej šalia veidrodžio.
o tą juostelę - kaip perimetrą, tik rinkitės, kokiame aukštyje

paieškokite internete patinkančio dizaini ir perdėkite identiškai. taip bus saugiau.
Atsakyti
Mergaites,

gal kas dejotes RAVAK vonia LoveStory? Ar patenkinti? Renkuosi tarp sitos ir RosaII...
Gal kuri dar ka pasiulytumet?
Man ji siaip atrodo grazi ir ne per daug "raityta". Nenoriu paskui visu uzkaboriuku valyt schmoll.gif Rosa II jau daugiau visokiu vingiu turi.
Pasidalinkite patirtimi, kas kokia vonia turit, pliz blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, nezinau ar i sia tema pataikiau, bet ieskau ideju, vonioje nera pas mus dar spinteliu, tad semiuosi ideju...Labai aktualu yra, kad ne tik graziai atrodo, bet kad ir nemazai susidetu bei tilptu daiktu vonioje..Idetos vonios labai grazios, tik sakau, man neuztenka vienos spinteles po kriaukle, norisi kad ir ir chalata galeciau pasikabinti, kad butu atskiros spinteles ir stalciukai, mano, MB bei vaiko daiktams susideti...
Noriu kad padarytu toki kaip stalvirsi per visa siena g.gif Na, kol kas tik deliojuosi...
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 01 24, 19:02)
Mergaites,

gal kas dejotes RAVAK vonia LoveStory? Ar patenkinti? Renkuosi tarp sitos ir RosaII...
Gal kuri dar ka pasiulytumet?
Man ji siaip atrodo grazi ir ne per daug "raityta". Nenoriu paskui visu uzkaboriuku valyt schmoll.gif Rosa II jau daugiau visokiu vingiu turi.
Pasidalinkite patirtimi, kas kokia vonia turit, pliz  blush2.gif

Čia tik mano kukli nuomonė, bet aš niekad nepirkčiau "RAVAK"-pigu ir kokybė atitinkama, t.y prasta. Laikui bėgant jos labai susibraižo, pati medžiaga minkšta. Atsižvelgiant į kainą, vietoj jos geriau rinkčiausi skardinę vokiečių gamybos (rytoj galėsiu parašyti tos firmos, kurie gerai gamina, pavadinimą). Į skardinę vonią gulantis jaučiamas diskomfortas, kai nugara atsiremi i tą vietą, kur dar nepribėgo vanduo, nes šalta, tačiau ji ilgaamžė. Formų irgi turi įvairiausių.
Atsakyti