Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(jitute @ 2010 04 15, 18:50)
aaciu merginos 4u.gif  jetau galva sukasi doh.gif

stenkis kuo dažnaiu eiti į svečius ir žiūrėk kaip pas kitus, iškart pamatai kokios bėdos su plytelėm, vonios, maišytuvais ir kt. tada pasistengi tokių klaidų vengti, tik būna kad iškart nekokybiška nusiperki - tada tik gražinti arba save kaltinti doh.gif

as savo vonią kol padariau doh.gif ech dabar matau trūkumus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 04 15, 19:56)
Labai tave suprantu. Bet koks, net ir menkiausias, remontas yra baisinis galvos skausmas. Aš net pražilau  biggrin.gif

oi, tai kad musu ne remontai, o naujai irenginejam nama, tai norisi idealiausio varianto seimai ax.gif

QUOTE(pagyvenus @ 2010 04 15, 20:02)
Mes tokia nusipirkom, bet pastatyta bus tik po kokių 3 mėn. Tai nelabai galiu ivertinti. Seniai buvom nusižiūrėję - vos ne vienintelis pirkinys kur abiejų - mano ir vyro - nuomonės sutapo  biggrin.gif O "įsimylėjom" dėl stabilumo, švelnumo, formos gražumo. Buvo kažkur atsiliepimų, kad šios firmos vonių kraštai nutrupėję būna - saviškę apžiūrėjau, tai bent jau kol nauja visi kraštai gražūs ir lygūs.

oi aciu, vat ir mums su vyru sita labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes, matau pas kai kurias pats ikarstis dar tik vonios remonto, kantrybes 4u.gif
Noriu pasiteirauti kur galima rasti nzn kaip vadinasi bet ta "vamzdi" - laikikli ant kurio kabinasi vonios uzuolaida? Ieskau kad butu igreziamas o maciau tik su lipuckemis arba toks issistumiamas, kurie nk nelaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 04 15, 20:43)
..Noriu pasiteirauti kur galima rasti nzn kaip vadinasi bet ta "vamzdi" - laikikli ant kurio kabinasi vonios uzuolaida? Ieskau kad butu igreziamas o maciau tik su lipuckemis arba toks issistumiamas, kurie nk nelaiko doh.gif

Pas mus išstumiamas, bet tikrai normaliai laiko 4u.gif Tik reikia tinkamai pakabinti - horizontaliai tiksliai ir ištraukti tiek, kiek reikia 4u.gif Ir užuolaidą, ir džinsus pakabintus atlaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andos @ 2010 04 15, 21:54)
Pas mus išstumiamas, bet tikrai normaliai laiko  4u.gif Tik reikia tinkamai pakabinti - horizontaliai tiksliai ir ištraukti tiek, kiek reikia  4u.gif Ir užuolaidą, ir džinsus pakabintus atlaiko  biggrin.gif

ir pas mus jis paprastas pigus, bet tikrai gerai laiko, dar nei karto nebuvo nukrites cool.gif
Atsakyti

as savo vonią kol padariau doh.gif ech dabar matau trūkumus doh.gif
[/quote]

gal pasidalinsit info apie trūkumus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2010 04 15, 21:21)

as savo vonią kol padariau  doh.gif  ech dabar matau trūkumus doh.gif

ups blush2.gif per daug nutryniau

čia klausimelis Lotari
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 04 15, 18:36)
vos už 700 lt ir po beveik metų ėmė ir dugnas atšoko  doh.gif  tai sau prisiekiau pigių nebepirkti arba man tiesiog nesiseka  g.gif

blink.gif blink.gif oho...
Na, bet ir kaina tokia nieko gero nežada ax.gif
Ką išsirinkot dabar naujai ir kodėl?
Aš laikausi IDO įsikabinus, bet renku informaciją ir atsiliepimus ir apie kitas. Pasilieku sau bent menką procentą pakeisti nuomonę kol dar galiu biggrin.gif
Atsakyti
mergikes ar kas esat uzsisake kokiu pirkiniu is b-a.lt kainos mazesnes negu visur sakau kad nebutu kokio broko poto g.gif
Atsakyti

Gal kam teko susidurti su italų firmos Esedra santechnine keramika? norėtusi išgirsti atsiliepimų, gal kas turit įsigiję? ypač domina pakabinamas WC
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 04 16, 08:34)
gal pasidalinsit info apie trūkumus  ax.gif

1.jei plytelės su rašrais dėčiau jau dabar vieno tono, o ne kaip dabar - apačia tamsesnė, dekoro juostelė ir tada šviesesnės plytelės.

2.dėčiau platesnę vonią, šiuo metu 170x70, per maža!!! MB ūgis 198 tai netelpa doh.gif

3.dėčiau ne akrilinę vonią, galvočiau apie akmens masės, žemesnę ir sukombinuota su dušo kabina ax.gif na o jei tektų visdėlto su akriline bendrauti, pirkčiau tik brangią ir gal net masažinę g.gif bet dėl to dar mastau ar reikia...

4.panas A buvo: vonias su ant krašto sumontuotais maišytuvais, deja ifėja nepasiteisino, kokybė prasta ir dabar kaip lėktuvo kabina su dviem maišytuvais, atėjusiam svečiui reikės pravesti valandos kursus, kad žinotų kuris kranas dušo ir kuris nedušinis kranas doh.gif

5.kitome vonios kambaryje būtinai dėsiu šildomas grindis!!!!!patogul, šilta ir gerai išdžiovina jei liepa šlapumai išlipus iš vonios.

6.nesirinksiu plastmasinės vonios sienelės, tarpuose pastoviai renkasi purvas, pasilenkus nėra kur kojų kišti doh.gif

7.kitoje vonioje atsarginis vandens nutekėjimas turės būti ne gale o šone, kad jei maudantis dviese netrukdytų ir nebadytų nugaros rolleyes.gif

8.bandyčiau vonioje įsirengti radiją, nes kai pati megėja pagulėti vonioje tai tyliai gulėti labai nuobodu ax.gif

na lyg šiam kartui tiek minčių, kai dar jų prisikaups ar ką gero/negero patirsiu-parašysiu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(AiNi @ 2010 04 17, 14:46)
blink.gif  blink.gif  oho...
Na, bet ir kaina tokia nieko gero nežada  ax.gif
Ką išsirinkot dabar naujai ir kodėl?
Aš laikausi IDO įsikabinus, bet renku informaciją ir atsiliepimus ir apie kitas. Pasilieku sau bent menką procentą pakeisti nuomonę kol dar galiu  biggrin.gif

čia su 50% nuolaida buvo doh.gif , reali kaina buvo 1399 doh.gif
naujai bandau rinkti info apie akmens masės vonią, bet kolkas nelabai daug info yra, ką plepa pardavėjai nelabai tikiu, noriu gyvai pamatyti, pačiupinėti, išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 04 22, 23:45)

7.kitoje vonioje atsarginis vandens nutekėjimas turės būti ne gale o šone, kad jei maudantis dviese netrukdytų ir nebadytų nugaros  rolleyes.gif

Tai jau tikrai reik didesnės vonios, kad kartu tilptumėt lotuliukas.gif Aš su MB prie didelio noro ir 150x70 cm vonioj išsitenku, bet jis pas mane žyyymiai mažesnis lotuliukas.gif

Labai ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 04 22, 21:45)
6.nesirinksiu plastmasinės vonios sienelės, tarpuose pastoviai renkasi purvas, pasilenkus nėra kur kojų kišti  doh.gif

ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą? g.gif
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu ax.gif bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų g.gif

Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems 4u.gif
Atsakyti