Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Marcela* @ 2010 04 13, 23:20)
170*75 Rosa malibu. Is cia http://www.ciupk.lt/...aus-vonios.html Mokejau virs 1300 Lt pries pora savaiciu. Ziuriu dabar dar atpigo  unsure.gif

Ačiū už info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2010 04 14, 12:26)
yra tokie taip vadinami montaziniai klijai, pakavimas ir naudojimo principas, kaip silikono. pas mus su juo klijavo ir veidrodi(prie plyteliu) ir stikla prie dazytos sienos 4u.gif

Gal galima pasmalsauti, kurioje vietoje pas jus stiklas prie dažytos sienos priklijuotas ax.gif
Atsakyti
jau beveik issirinkau vonia, turetu buti vispool marea ka manot?
Atsakyti
vakar nusiprkom klijus ir priklijavom vonioje veidrodi, bet man vistiek norisi dar kazkaip ta veidrodi pritvitrinti, reiks ka sumastyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roze22 @ 2010 04 15, 10:16)
vakar nusiprkom klijus ir priklijavom vonioje veidrodi, bet man vistiek norisi dar kazkaip ta veidrodi pritvitrinti, reiks ka sumastyt biggrin.gif

Kodėl? O kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 04 14, 12:12)
Ačiū už info  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
  Gal galima pasmalsauti, kurioje vietoje pas jus stiklas prie dažytos sienos priklijuotas  ax.gif

virtuveje, tarp spinteliu 4u.gif o kaip kitaip g.gif

QUOTE(Roze22 @ 2010 04 15, 11:16)

o kam? nenukris jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 04 15, 12:06)
virtuveje, tarp spinteliu 4u.gif o kaip kitaip g.gif
o kam? nenukris jis biggrin.gif

Tikiuosi nenukrys, bet musu plyteliu klijuotojas sake, kad vienam jo draugui klijuojant tokiais klijais veidrodis nukrito. bet tas zmogus gal neperskaite iki galo instrukcjios, nes palaike tik 20 min ir veidrodi paleido, o ji reikia maziausiai dar parai paremti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 13, 21:31)
o kas geriau- ketaus vonios ar akmens mases g.gif

šiaip nuo senų tarybinių laikų man kažkodėl ketau vonios asocijuojasi su šalčiu
akmens masės gali ne tik skilti bet ir keičia spalvą jei nekokybiška ax.gif bet aš turiu tokią kriauklę ir labai patenkinta, tad manau jei butų tokia vonia irgi būtų neblogai, bet aišku jos kaina jau ne 1500 ax.gif

Papildyta:
QUOTE(AiNi @ 2010 04 12, 13:30)
Mes dėsim tiesiog berėmes stiklo duris plytelėmis išklotame vonios kambario kampe be jokio padėklo ir t.t.

mano seneliai jau prieš 15 metų taip pasidarė ir žinokit tikrai labai gerai, geriau nei šimtas kampų ant šiuolaikinės dušinės plastiko, taigi dar iki šiol nenusivyliau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linosska @ 2010 04 12, 21:25)
Labas, apziurejome voniu atnaujinima "vonia vonioje"  g.gif  Ar neteko ka apie tai girdeti?Ar patikimas sis budas?

http://www.google.lt...aClK4TbBj383hCQ

draugė pasidariusi yra ir nė kiek nesigaili, nes naujo negalėjo įpirkti, o čia kaina labai prieinama pasitaikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 15 balandžio 2010 - 17:26

QUOTE(jitute @ 2010 04 13, 19:20)
Termostatiniai maišytuvai- kas tai?

Kuo pranašesnis termostatinis maišytuvas nuo paprasto?

Termostatas automatiškai palaiko vienodą (nustatytą) temperatūrą ir slėgį. Tai ypatingai paranku naudojant boilerius ar dujinius katilus, taip pat gera apsauga vaikams nuo nusiplikinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 15 balandžio 2010 - 17:38
lotari aciu 4u.gif nu jau buvau nusprendusi prikti vispool vonia marea, bet snd uzejau i viena santechnikos parduotuve ir ten darbuotojas patare, kad geriausios yra ravak, bet as nenoiru tu akriliniu g.gif
Atsakyti
Jitute, aš irgi ilgai ir nuobodžiai rinkausi ir galiausiai nusipirkau Ravako Rosa II, nors buvau kategoriškai prieš visus ravakus ir akrilines vonias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 15, 18:25)
lotari aciu  4u.gif nu jau buvau nusprendusi prikti vispool vonia marea, bet snd uzejau i viena santechnikos parduotuve ir ten darbuotojas patare, kad geriausios yra ravak, bet as nenoiru tu akriliniu g.gif

žinok akrilinės gerai kol gerai, pati tokią turiu bet jaučiu bus lenkiška nes papigiai buvo vos už 700 lt ir po beveik metų ėmė ir dugnas atšoko doh.gif tai sau prisiekiau pigių nebepirkti arba man tiesiog nesiseka g.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 14, 12:13)
jau beveik issirinkau vonia, turetu buti vispool marea ka manot?

Mes tokia nusipirkom, bet pastatyta bus tik po kokių 3 mėn. Tai nelabai galiu ivertinti. Seniai buvom nusižiūrėję - vos ne vienintelis pirkinys kur abiejų - mano ir vyro - nuomonės sutapo biggrin.gif O "įsimylėjom" dėl stabilumo, švelnumo, formos gražumo. Buvo kažkur atsiliepimų, kad šios firmos vonių kraštai nutrupėję būna - saviškę apžiūrėjau, tai bent jau kol nauja visi kraštai gražūs ir lygūs.
Atsakyti