Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Marcela* @ 2010 04 13, 13:43)
Na as pati tarp siu dvieju blaskiaus. Ai pagalvojau spizine tvirciau stovi, patikrinta nuo tarybiniu laiku  tongue.gif  ir siluma geriau laiko. tai tik del to spizine pirkau. Bet tu spiziniu mazas pasirinkimas. O gelezine gal irgi gerai, kai ja apipurski ten tuo makrofleksu, siluma tada laiko geriau, nei nuoga.  Na tiek as cia ir zinau , viska is SM.  blush2.gif Akrilines nenorejau, nes kalba kad pasibraizo, o pas mane du bernai auga  tongue.gif

O kokie matmenys Jusu pasirinktos ir kaina blush2.gif
Atsakyti
Termostatiniai maišytuvai- kas tai?
Atsakyti
dar iskilo klausimas statom nama, ir norim darytis savo valymo irengimus, bet sako tada negalima, jokiu chemikalu pilti i vonias, ar tualetus net tarkim tepaluotu ranku plautis g.gif gal kas zinot daugiau apie tai
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 04 13, 15:38)
O kokie matmenys Jusu pasirinktos ir kaina  blush2.gif

170*75 Rosa malibu. Is cia http://www.ciupk.lt/...aus-vonios.html Mokejau virs 1300 Lt pries pora savaiciu. Ziuriu dabar dar atpigo unsure.gif
Atsakyti
o kas geriau- ketaus vonios ar akmens mases g.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti kaip jus tvirtinote veidrodzius vonioje, i palikta tarpa tarp plyteliu norime iklijuoti veidrodi, gal zinote kokiais klijais tai daroma, ar yra dar kokiu nors budu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 13, 22:31)

Negaliu pasakyt, bet kazkas lyg SM minejo, kad akmens įskilo. Bet gal retai buna ar atsitiktinumas. Gal kas turi akmens pakomentuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 14 balandžio 2010 - 09:13
QUOTE(Roze22 @ 2010 04 14, 08:40)
Sveiki, norejau paklausti kaip jus tvirtinote veidrodzius vonioje, i palikta tarpa tarp plyteliu norime iklijuoti veidrodi, gal zinote kokiais klijais tai daroma, ar yra dar kokiu nors budu?  g.gif

O jūs patys norite klijuoti? Šiaip tai firmos, gaminančios veidrodžius, tikrai žino kokiais klijais klijuoti reikia. Mano vienas veidrodziu buvo 3 metru ilgio, tai as jau nenorejau, kad kas kitas klijuotu ar veztu. Pagalvojau, kad jei jau duž, tegul tiems, kas gamino dūžta, tai turės naują pristatyti biggrin.gif Bet jei vis tik patys klijuosit, tai paklauskit, kokius klijus rekomenduoja gamintojas.
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 04 13, 21:31)

Brolis prieš 2 metus į namą pirko akmens masės. Labai patenkintas. Kol kas neskilo niekas, nor augina 2 baisiausiai išdykusius bernus. Bet tikrai esu girdėjusi istorijų, kad skyla tos vonios ir tada jau tik keisti belieka.
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 04 14, 10:11)
Negaliu pasakyt, bet kazkas lyg SM minejo, kad akmens įskilo. Bet gal retai buna ar atsitiktinumas. Gal kas turi akmens pakomentuos.

QUOTE(Temidė @ 2010 04 14, 10:38)

Brolis prieš 2 metus į namą pirko akmens masės. Labai patenkintas. Kol kas neskilo niekas, nor augina 2 baisiausiai išdykusius bernus. Bet tikrai esu girdėjusi istorijų, kad skyla tos vonios ir tada jau tik keisti belieka.

aciu, bet jei voniai duoda 10 metu garantija tai mano problemos nelabai yra, nu ziurint kokios tos garantijos salygos g.gif
Atsakyti
Mano nuomone, tai yra - papildomas remontas.
Atsakyti
[quote=Temidė,2010 04 14, 10:38]
O jūs patys norite klijuoti? Šiaip tai firmos, gaminančios veidrodžius, tikrai žino kokiais klijais klijuoti reikia. Mano vienas veidrodziu buvo 3 metru ilgio, tai as jau nenorejau, kad kas kitas klijuotu ar veztu. Pagalvojau, kad jei jau duž, tegul tiems, kas gamino dūžta, tai turės naują pristatyti biggrin.gif Bet jei vis tik patys klijuosit, tai paklauskit, kokius klijus rekomenduoja gamintojas.

Veidrodi mes jau nusipirkome, klijuos zmogus kuris klijuoja mums plyteles dabar, tik jis pats nelabai zino kokias klijais reiketu klijuoti, reikejo paklausti kai pirkom ta veidrodi blush2.gif
dekui us atsakyma 4u.gif
Atsakyti
[quote=Roze22,2010 04 14, 11:16]
[quote=Temidė,2010 04 14, 10:38]
Veidrodi mes jau nusipirkome, klijuos zmogus kuris klijuoja mums plyteles dabar, tik jis pats nelabai zino kokias klijais reiketu klijuoti, reikejo paklausti kai pirkom ta veidrodi blush2.gif
dekui us atsakyma 4u.gif
[/quote]

yra tokie taip vadinami montaziniai klijai, pakavimas ir naudojimo principas, kaip silikono. pas mus su juo klijavo ir veidrodi(prie plyteliu) ir stikla prie dazytos sienos 4u.gif
Atsakyti