Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Marcela* @ 2010 04 10, 16:57)
Aha ir man taip pasirode, kad dzin ten jiem. Nu bet visumoj viskas tvarkoj .

Teko ir man susidurti su sia firma. Tikrai, bendravimas nelabai patiko...
Jei kam nors reikia plautuviu, ar siaip santechnikos, siulyciau kreiptis i www.boileriai.lt. . Tikrai maloniai viska paaiskina, pristato. Kainos irgi geros. Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 11, 11:36)
ar geriau pirkti visa ta vadinama boksa, ar geriau tik sienele

Pasakysiu savo nuomonę... 4u.gif Visos pastatomos sukomplektuotos dušo kabinos nesirinkčiau (ir nepasirinkau sau) dėl to, jog man negražu, užima vietos daugiau, valyti iš visų tarpelių sudėtinga. Mes dėsim tiesiog berėmes stiklo duris plytelėmis išklotame vonios kambario kampe be jokio padėklo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2010 04 12, 14:30)
Pasakysiu savo nuomonę...  4u.gif  Visos pastatomos sukomplektuotos dušo kabinos nesirinkčiau (ir nepasirinkau sau) dėl to, jog man negražu, užima vietos daugiau, valyti iš visų tarpelių sudėtinga. Mes dėsim tiesiog berėmes stiklo duris plytelėmis išklotame vonios kambario kampe be jokio padėklo ir t.t.

aciu, tikriausiia taip ir darysim jei rasim kas graziai plyteles isdetu, o sakykit del vonios, kaip tos kinietiskos? labai jau gerai neturim santaupu pirkti, bet prastos irgi nesinori, galim sau leisti iki 3000 lt vonia kokia patartumet ar paprastesne ar su visais pribambasais
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 12, 16:17)
aciu, tikriausiia taip ir darysim jei rasim kas graziai plyteles isdetu, o sakykit del vonios, kaip tos kinietiskos? labai jau gerai neturim santaupu pirkti, bet prastos irgi nesinori, galim sau leisti iki 3000 lt vonia kokia patartumet ar paprastesne ar su visais pribambasais

Geriau rinkitės žinomo gamintojo kokybišką vonią be masažų negu kad kinų gamybos su masažo purkštukais, radiju ir pan... Kad ateityje neturėtumete problemų su atsarginėmis detalėmis, servisu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 04 12, 16:52)
Geriau rinkitės žinomo gamintojo kokybišką vonią be masažų negu kad kinų gamybos su masažo purkštukais, radiju ir pan... Kad ateityje neturėtumete problemų su atsarginėmis detalėmis, servisu ir pan.

o gal ka patarti galetumet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 12, 16:03)

manau tos ravak, rolltechnik yra pakankamai padorus kainos ir kokybės santykis, galbūt ir lietuvių Brasta.
Atsakyti
Labas, apziurejome voniu atnaujinima "vonia vonioje" g.gif Ar neteko ka apie tai girdeti?Ar patikimas sis budas?

http://www.google.lt...aClK4TbBj383hCQ
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 04 12, 20:26)
manau tos ravak, rolltechnik yra pakankamai padorus kainos ir kokybės santykis, galbūt ir lietuvių Brasta.

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 04 12, 17:03)

Is akriliniu čekų Ravak, ir akmens mases latviu Vispol, spizines (ketaus) italu Rosa geros (pas mane tokia ), is geleziniu vokiskos neblogos manau Kadelwei. Daug maz visos apie 1500 lt kainuoja , na akmenines tik brangiau. Cai as is SM dvieju metu skaitymo patirties statybu temose parasiau. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 13 balandžio 2010 - 08:18
QUOTE(pantherrra @ 2010 04 12, 23:16)

QUOTE(Marcela* @ 2010 04 13, 09:16)
Is akriliniu čekų Ravak, ir akmens mases latviu Vispol, spizines (ketaus) italu Rosa geros (pas mane tokia ), is geleziniu vokiskos neblogos manau Kadelwei. Daug maz visos apie 1500 lt kainuoja , na akmenines tik brangiau.  Cai as is SM dvieju metu skaitymo patirties statybu temose parasiau.  tongue.gif

aciu labai mergytes 4u.gif bandysiu rinktis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 04 13, 10:16)
Is akriliniu čekų Ravak, ir akmens mases latviu Vispol, spizines (ketaus) italu Rosa geros (pas mane tokia ), is geleziniu vokiskos neblogos manau Kadelwei. Daug maz visos apie 1500 lt kainuoja , na akmenines tik brangiau.  Cai as is SM dvieju metu skaitymo patirties statybu temose parasiau.  tongue.gif

Gal patarsit,kurią iš šių labiau verta rinktis: špizinę (ketaus) italu Rosa ar geležinę Kadelwei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 04 13, 12:21)
Gal patarsit,kurią iš šių labiau verta rinktis: špizinę (ketaus) italu Rosa ar geležinę Kadelwei  g.gif

Na as pati tarp siu dvieju blaskiaus. Ai pagalvojau spizine tvirciau stovi, patikrinta nuo tarybiniu laiku tongue.gif ir siluma geriau laiko. tai tik del to spizine pirkau. Bet tu spiziniu mazas pasirinkimas. O gelezine gal irgi gerai, kai ja apipurski ten tuo makrofleksu, siluma tada laiko geriau, nei nuoga. Na tiek as cia ir zinau , viska is SM. blush2.gif Akrilines nenorejau, nes kalba kad pasibraizo, o pas mane du bernai auga tongue.gif
Atsakyti