Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Forma @ 2010 04 06, 20:59)
o jus jau cia galutinai apsisprendete del isdestymo?  g.gif  kazkaip labai mazai vietos dusui gaunasi g.gif  tik 65cm plocio nisele. As tai nesiulyciau tokia maza patalpa dar dalinti papildoma siena  schmoll.gif  nebent jus turit labai svaru argumenta kodel reikia klozeta daryti butent toje vietoje  g.gif
beto sienute kur kabinasi klozetas tikrai bus storesne nei parodyta pas jus plane.

na del vietos dusui, tai ji cia gal man per maza isejo, galima ja bus platinti. Del isdestymo tai as noreciau taip, nes netelpa duso kabina, noriu kadbutu dusas, tuoletas, kriaukle ir skalbykle... beto daug pigiau neperkant duso kabinos o darant nisa... klozetas toje sienoje taip pat del vietos taupymo, durys atsidarys i koridoriaus puse, tad iskart klozetas, o ir maudytis kitas gali - nesimatys, bet butu idomu isgirsti kokiu jus turit pasiulymu... smile.gif

be to ideja nusuziurejau is cia user posted image

Papildyta:
QUOTE(Simonne @ 2010 04 07, 12:12)
Gal patarsit, kokia programa projektavote  g.gif

parsisiunciau is paradyz.com.pl, pradzioj sunku, nes nei vieno zodzio nemokejau, bet ji labai paprasta, tad greit ismokau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 08 balandžio 2010 - 16:50
Iš anksto atsiprašau, jei nelabai tinkamoje temoje paklausiu, bet vis tiek paklausiu smile.gif
Gal teko turėti reikalų su UAB "Anaga"? Ar patikima pirkti iš jų? Ar viskas tvarkoje su garantijomis, atsiskaitymais?
Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 04 08, 18:33)
Iš anksto atsiprašau, jei nelabai tinkamoje temoje paklausiu, bet vis tiek paklausiu smile.gif
Gal teko turėti reikalų su UAB "Anaga"? Ar patikima pirkti iš jų? Ar viskas tvarkoje su garantijomis, atsiskaitymais?
Labai ačiū už atsakymus  4u.gif

As pirkau vonia ir krana, viskas tvarkoj. Atveze, pinigu net neprase, ale vistiek pervedziau po poros dienu. pamirsau visai blush2.gif , matyt ir jie pamirso tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2010 04 06, 20:27)
Na pagaliau baigiau normaliai projekteli, gal kokiu patarimu turite?

Mūsų vonios kambarys taip pat panašaus dydžio. Tik plotis 1,7 m.
Aš taip pat manau, kad kabina tikrai maža. Manau min turėtų būti 80 cm, o jei yra galimybė - ir daugiau. Pabandykite perplanuoti su didesne kabina. Kaip tada atrodys klozetas, ar nereikės eiti "zigzagais"?
Skaičiau kad planuojate ir skalbyklę patalpinti - jos Jūsų brėžinyje nematau.

Atsakyti

Papildyta:
parsisiunciau is paradyz.com.pl, pradzioj sunku, nes nei vieno zodzio nemokejau, bet ji labai paprasta, tad greit ismokau
[/quote]

aciu, kazkodel man neduoda persisiusti.. atsidaro, pasidarau projekteli, o irasyti neduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 04 08, 18:33)

Teko nemažai pirkti ir patiems, ir draugams.
Buvo nesklandumų, tokių kaip pvz atveža ne tokias plyteles kaip buvo užsakyta, neatveža kokios nors komplektuojančios dalies, reikia aiškintis, laukti. Galų gale pakeičia, sutvarko. Kai kas visai sklandžiai, iš pirmo karto. Jei su vadybininku Orestu teks bendrauti - jis toks šiek tiek 'nekonkretus' , išsiblaškęs ar kaip apibūdinti. Kitas (nepamenu vardo) geriau. O visumoje tai norint sutaupyti - tikrai neblogas kainas pas juos galima gauti.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 04 09, 13:39)
Buvo nesklandumų, tokių kaip pvz atveža ne tokias plyteles kaip buvo užsakyta, neatveža kokios nors komplektuojančios dalies, reikia aiškintis, laukti. Galų gale pakeičia, sutvarko. Kai kas visai sklandžiai, iš pirmo karto. Jei su vadybininku Orestu teks bendrauti - jis toks šiek tiek 'nekonkretus' , išsiblaškęs ar kaip apibūdinti. Kitas (nepamenu vardo) geriau. O visumoje tai norint sutaupyti - tikrai neblogas kainas pas juos galima gauti.

Labai ačiū už info. Kadangi nesu nusiteikusi prieš sutaupymą, tai ko gero bandysiu iš jų pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 04 09, 13:39)

Mes kriaukle ten uzsisakem vakar. Siaip kainos tikrai labai geros, tik kad labai keistai bendrauja (atrodo, kad tik man reikia nusipirkti, o jiems vienodai - parduos ar ne smile.gif ) Pirmadieni turi pristatyti, tai ziuresim, ar viskas bus tvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2010 04 09, 09:30)
Mūsų vonios kambarys taip pat panašaus dydžio. Tik plotis 1,7 m.
Aš taip pat manau, kad kabina tikrai maža. Manau min turėtų būti 80 cm, o jei yra galimybė - ir daugiau. Pabandykite perplanuoti su didesne kabina. Kaip tada atrodys klozetas, ar nereikės eiti "zigzagais"?
Skaičiau kad planuojate ir skalbyklę patalpinti - jos Jūsų brėžinyje nematau.

tada reikes pabandyt padidint nisa, na su ta programa neisejo man pavaizduot, bet manau skalbykle galetu buti montuojama po kriaukle, tada zinoma issikistu daugiau spinteles
Atsakyti
QUOTE(eliuka @ 2010 04 09, 14:06)
Mes kriaukle ten uzsisakem vakar. Siaip kainos tikrai labai geros, tik kad labai keistai bendrauja  (atrodo, kad tik man reikia nusipirkti, o jiems vienodai - parduos ar ne smile.gif ) Pirmadieni turi pristatyti, tai ziuresim, ar viskas bus tvarkoj.

Aha ir man taip pasirode, kad dzin ten jiem. Nu bet visumoj viskas tvarkoj .
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 03 20, 13:32)
Pagaliau  bigsmile.gif ilgai stovedama parduotuvese apsisprandziau ir uzsisakem savo voniai plyteles , issirinkau visgi paradyzo Carioca Alan (tinkancias savo kisenei) beliko tik laukti kol parves jas.

Moniuxx , jau maciau ir pardese spalvoto stiklo mozaikos , bet paprastos, tokiu kaip tavo foto tai dar nemaciau, kazin ar isvis Lietuvoj ka panasaus imanoma rasti  g.gif . Tikrai atrodo ispudingai  thumbup.gif manau , kad ir ju kaina ispudinga butu .

paprastu stiklo muzaiku ir as esu uzmaciusi ,bet deje ten tik atspalviu deriniai, o paveikslai nesusideda ,,,
beje teiravausi kiek mazdaug kainuotu fototapeto ireminimas i stikla ,tai kaina irgi gan nemaza gaunasi,,, taigi jei kam idomu ,tai tarkim kaip pavyzdi man pasake taip: panasaus dydzio juosta kaip dedasi tarp virtuviniu spinteliu tarpo kainuoja +- 700 lt ,tai vat sake pasiskaiciukit kiek mazdaug tokiu juostu reikai jusu voniai ,na dar plius vientiso tokio dydzio stiklo jie neapsiima atvesti ,nes sako greit stiklas truksta ,tai tik is daliu siena deti patare ,bet sujungimai matytusi ,tai kaskaip apsigalvojau del fototaeto stikle vonios kambaryje. bet neatmetu galimybes miegamajame spintos duris pagrazinti kada nors blush2.gif ...

jei kam dar uzkliutu kokios idomios muzaiku idejos ,buciau dekinga jei pasidalintumete jomis wub.gif
Atsakyti
sveikos mergikes, pradedam ir mes savo vonia irengineti, todel iskilo daug klausimu doh.gif vonios kambario ilgis 3.90, plotis 2.70. vonia ir duso kabina desis i ploti, todel reikia ieskoti matmenu atitinkamu, dar i tarpa norim ikisti gyvatuka, sakykit del duso kabinos, ar geriau pirkti visa ta vadinama boksa, ar geriau tik sienele , aisku butu geriausiai jei rastumem tarpini varianta g.gif
Atsakyti