esu macius vonioj tokius baldus, kur stiklo lapas ant baldines plokstes uzdetas. nu zinokit nzn kiek ten laiko tiems baldams, bet atrode tragiskai, nes vandens pakliuna ir po tuo stiklu, o is ten matyt isvalyt neimanoma, tai ta plokste pasigarbanavus vietom... nu tikrai negraziai atrode.
QUOTE(Jollna @ 2010 03 24, 11:52)
Laba diena.
Gal kas gali patarti del vonios baldu? Ar butinai baldai vonioj turi buti is dregmei atspariu medziagu? Ir kur gaminates baldus voniai?
Gal kas gali patarti del vonios baldu? Ar butinai baldai vonioj turi buti is dregmei atspariu medziagu? Ir kur gaminates baldus voniai?
baldams dregnose patalpose pigiausias variantas yra balta laminuota dregmei atspari plokste. Nepatartina daryti is paprastos laminuotos plokstes. taciau jei baldai yra dazomi, plokste gali buti ir neatspari dregmei. Taip pat jei daromi is faneruotos plokstes ar medzio masyvo turi buti pakankamai storai padengti laku. tokiu atveju kokia plokste viduje nesvarbu. Baldus voniai gali pagaminti beveik visi baldziai kurie gamina nestandartinius baldus pagal uzsakyma.
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2010 03 24, 21:38)
sicia yra naturaliu medzio lukstu dengta plokste (faneruota) ir ji yra lakuota, todel atpari dregmei.
merginos gal zinote kode man neleidzia ikelti failo???
QUOTE(escada* @ 2010 03 27, 19:53)
merginos gal zinote kode man neleidzia ikelti failo???
kur? ir kokio?gal ne taip ką darai?
O aš ieškau vonios kambario baldų. Vonia nestandartinė, palėpeje, dar yra atraminė kolona, tad baldeliai irgi tokie nestandartiniai turėtų būti... Vargas
QUOTE(ingutera @ 2010 03 30, 11:33)
O aš ieškau vonios kambario baldų. Vonia nestandartinė, palėpeje, dar yra atraminė kolona, tad baldeliai irgi tokie nestandartiniai turėtų būti... Vargas
Tai paprasčiau gausis gamintis baldus. O ir gražiau, nes pagamins tokius, kokių reikia ir kokie tinka.
QUOTE(eliuka @ 2010 03 30, 10:23)
Mielosios, o kur ieskote santechnikos (kranu ir pan). Ieskome zalvarines santechnikos, gal kuri esat kur nors uzmaciusios?
pirkau Savanoriu prospekte,bet kaip vadinosi parduotuve nepamenu,(Kaune)
QUOTE(eliuka @ 2010 03 30, 12:23)
Mielosios, o kur ieskote santechnikos (kranu ir pan). Ieskome zalvarines santechnikos, gal kuri esat kur nors uzmaciusios?
mes pirkome vonia.lt Domus galerijoj vilniuje "Bugnatese" firmos italu.
Labai grazi zalvarine serija. Cia dusas, na zodziu tokio stiliaus visi kranai. man patiko kad jie ne su atskirais kraniukais o su ta rankenele daug patogiau.
soalvas matot kokios yra, mes emem bronzo.
Kainos gan normalios. Dusinis maisytuvas 800 lt. o kita apytiksliai po 500-600 lt.
Papildyta:
QUOTE(Simonne @ 2010 03 25, 13:47)
Sveikos,
gal patarsit: vonioje, duše ir WC norėčiau minimaliai plytelių (būtų mano valia iš vis nedėčiau), o kitas sienas dažyti, tad iškilo klausimėlis kokie dažai geriausi, kad būtų atsparūs drėgmei ir esant reikalui būtų galima pavalyti
gal patarsit: vonioje, duše ir WC norėčiau minimaliai plytelių (būtų mano valia iš vis nedėčiau), o kitas sienas dažyti, tad iškilo klausimėlis kokie dažai geriausi, kad būtų atsparūs drėgmei ir esant reikalui būtų galima pavalyti
Kiek s domejausi dazai vistiek toje vietoje kur bega vanduo, na takrim kur vonia kur taskosi. nelabai atlaikys. jeigu vandens nebus tij vietoj drasiai galima dazyt. Dar yra kazkosk pavaskavimo budas. tada vanduo kaip nuo zasies nuteka. Bet musm patare deti plyteles ten kur vonia tikrai. o dazysim nuo puses plyteliu sienos. tai ten tiesiog dazai matyt bus jau ne akriliniai o atsparesni, bet ten vandens nebus visai.
ir man del kranu idomu.. knisu visa neta, randu tik keleta maisytuvu ilgais kranais..
o i vonia noriu tik ilgu kranu kad butu..
trumpais kraniukais labai daug graziu, moderniu, mandru, o va ilgais tik keletas ir tie patys tokie kiek senoviniai..
trumpais kraniukais labai daug graziu, moderniu, mandru, o va ilgais tik keletas ir tie patys tokie kiek senoviniai..
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 30, 21:53)
ir man del kranu idomu.. knisu visa neta, randu tik keleta maisytuvu ilgais kranais..
Yra Oras maisytuvas ilgu snapu, taip pat Hansgrohe gamina snapa, kuri galima sukti prie daugelio maisytuvu - tik kaina labai isauga, vien snapas kainuoja virs 200Lt