Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Osvile @ 2010 03 23, 19:53)
Būtent.
Pas mane durų siena apskritai visa dažyta ir dar plintusas medinis aukštas uždėtas ax.gif
Pačios lubos aukštos, šlaitinės ir tikrai nemačiau reikalo iki lubų klijuoti plyteles. Ant visų sienų praktiškai skirtingas lygis plytelių, tarkim, virš praustuvo - iki veidrodžio. Ir neturiu prie ko prikibti, dizainerė išties puikiai viską sudėliojo 4u.gif

Zinoma saunu kai dizaineriai viska sukuria thumbup.gif Taciau ne visi isgali juos samdytis doh.gif Pvz mes ilgokai svarstem kaip ka daryti, kokias rinktis plyteles kas kur bus ir t.t. Ar viska plytelem ar dali dazyt... Ir galbut, neturedami patirties ir tokios akies, ziniu kiek dizaineriai, ne tobulai sugalvojom, taciau taip kaip yra mums miela ir labai grazu nes tai musu idejos wub.gif Cia kazkaip norejau pasisakyt apie dizainerius biggrin.gif
Beje, Osvile, gal pasirodytumet? Ar dar nebaigta? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Man regis, kad daugeliui susidaro klaidingas įspūdis apie dizainerius. Mes beveik viską kartu planavome, rinkome, dėliojome ir pan. Neįsivaizduoju net, kad aš ne pati išsirinkčiau dekorą į savo namus blush2.gif Čia panašiai kaip su dietologu, jis gi už pacientą nepadarys darbo mirksiukas.gif
Praeitoj gyvenamoj vietoj mes irgi patys viską susibraižę buvom, ir kur kokios plytelės bus, ir kur kokia santechnika kabės - buvo gerai.

Rutele, rodytis neplanavau. Juk tai mano tvirtovė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 03 23, 19:33)

žmones retai įtikina žodžiai, labai norėtųsi ir pamatyti. juk adreso neprašom ir veidų mums nereikia, tiesiog truputį info apie galimybės ir įdomesnias vonias ax.gif
na bet jei tai labai privatu , niekas jūsų nespaudžia rodytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2010 03 23, 20:33)
Man regis, kad daugeliui susidaro klaidingas įspūdis apie dizainerius. Mes beveik viską kartu planavome, rinkome, dėliojome ir pan. Neįsivaizduoju net, kad aš ne pati išsirinkčiau dekorą į savo namus blush2.gif  Čia panašiai kaip su dietologu, jis gi už pacientą nepadarys darbo mirksiukas.gif
Praeitoj gyvenamoj vietoj mes irgi patys viską susibraižę buvom, ir kur kokios plytelės bus, ir kur kokia santechnika kabės - buvo gerai.

Gal jus ir teisi 4u.gif Taciau kartais norisi gero, ismanancio savo darba zmogaus patarimo, tai galvoju jog saunu yra kai gali su dizaineriu pasikonsultuoti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.
Gal kas gali patarti del vonios baldu? Ar butinai baldai vonioj turi buti is dregmei atspariu medziagu? Ir kur gaminates baldus voniai?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 03 23, 08:59)
nu tik nereikia cia varyti ir sakyti, kad joks dizaineris nedaro puses sienos plytelem, puses dazytos. Mano draugu nama irenginejo be galo garsus dizaineris ir visur taip dare, o gal Jums Lietuvos dizaineriai ne lygis?

kas Jums atrodo atgyventa, tas kitiems gali be galo patikti, gerbkite ir kitu nuomones. Pries tai su merginom kalbejom jau, kad tai skonio reikalas.

Jei tik pasakai ką nors kitaip nei visos tai vadinasi jau blogai, jau varo ir pan. Labai užgauli esi. Pati sakai kad čia skonio reikalas o kito žmogaus skonio suvokimą iškart peiki.
Nenoriu šito ginčo tęsti. ax.gif

Pinigų dizaineriui nėra, tad ir žvalgausi po forumus kokių idėjų galima pasisemti, ką naujo pamatyti.
Ačiū merginai idėjusiai vonios dizaino pavyzdžių.
Atsakyti
QUOTE(Jollna @ 2010 03 24, 10:52)
Gal kas gali patarti del vonios baldu? Ar butinai baldai vonioj turi buti is dregmei atspariu medziagu? Ir kur gaminates baldus voniai?

šiaip patartina drėgmei atsparius, ypač jei žinot kad kontaktuos su vandeniu ax.gif pas mane vonioje yra medinė spintutė tai kolkas nesimato jokių puvimo pėdsakų, tačiau dar tikmetai praėjo ax.gif
Papildyta:
bet tarkim šie baldai nemanau jog buvo kažkaip impregnuoti g.gif
user posted image

čia daugau baldų....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tikiuosi kažkiek įdėjų baldams ras vis norintys turėtį gražią/patrauklią vonią 4u.gif

Jollna
, aš baldus gaminau pas baldžių, ne firmoje, nes taip gavosi pigiau ax.gif

va čia gan logiška spintelė ir kriauklė bigsmile.gif vanduo retai pateks ant spintelės ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 24 kovo 2010 - 20:44
įdomus sprendimas saugant spinteles nuop vandens, stiklo lapas o kriauklėm
user posted image
stilo staliukas irgi išeitis...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
yra pas draugus stikline kriaukle ir staliukas doh.gif tai neklauskit kik to valymo doh.gif doh.gif doh.gif vanduo kalketas, tai po kiekvieno ranku plovimo jei neissausini sausu skudureliu tai kosmaras vaizdelis, nedeciau tokios gyvenime schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 03 25, 07:44)
yra pas draugus stikline kriaukle ir staliukas doh.gif  tai neklauskit kik to valymo doh.gif  doh.gif  doh.gif  vanduo kalketas, tai po kiekvieno ranku plovimo jei neissausini sausu skudureliu tai kosmaras vaizdelis, nedeciau tokios gyvenime schmoll.gif

aš irgi apie tą patį pagalvojau,kad katastrofa su mūsų vandenim,o filtrus dėl tokių baldų laikyti per daug prabanga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 03 25, 07:44)
yra pas draugus stikline kriaukle ir staliukas doh.gif  tai neklauskit kik to valymo doh.gif  doh.gif  doh.gif  vanduo kalketas, tai po kiekvieno ranku plovimo jei neissausini sausu skudureliu tai kosmaras vaizdelis, nedeciau tokios gyvenime schmoll.gif

nebutinai, pas mus vanduo is šulinio ir kalkių labai mažai, tačiau pritariu kad nepraktiška, valyti reikia daugiau nei paprastas.
tačiau dėmesį patarukė ši, įdomu kur galima gyvai tokią apčiupinėti, bandysiu ieškoti nes gan gražus derinys...
user posted image
Atsakyti
Pas mane stiklinė kriauklė tokia su ilgais bortais, kur galima dar ką susistatyti. Nalbai nepraktiška. Kai valai kraną, nubėga už kriauklės nugarėlės - o tada tai problemos doh.gif
Atsakyti