Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(sanrea @ 2010 03 22, 22:16)
Šiuolaikiniuose vonios kambario interjero kataloguose nei vienoje nuotraukoje nesu mačiusi, kad būtų foto kai dalis plytelių dalis dažytos sienos  g.gif  Tad atrodo atgyventa  ax.gif

Deja jūs klystate, atgyvenomnegalima vadinti nieko ir nebūtinai, kad jei jau dizaineris darė tai bus originalu.kiekvienas nusprendžia pats kokia vonia turėtų būti, taigi joks stilius nebus atgyvena, svarbu kad būtų praktiška.

2008 metų stilius, kaip matote kai kuriose sienose išvis nėra plytelių

user posted image
šioje labai modernu tad kai lytelės gražios puikios, bet vis tiek palikta dažytos sienos...
user posted image
2010 pasiūlytas stilius...
user posted image

Papildyta:
vat čia įdomu kaip duše patalpino tokį gaivų fototapetą g.gif
user posted image
pagal užsienio dizainerius "klasika"...
user posted image
o štai čia jau iki viršaus, man tai dvelkia senais laiskaiskai visi tualetai buvo pereinamų spalvų biggrin.gif
user posted image
2009 m. vonioje net minkštasuolis įtaisytas....
user posted image
čia įdomus kampų išnaudojimas, tik norėčiau tų žmonių paklausti ar jiems tai praktiška g.gif
user posted image
dizainerių pasiūlytas...
user posted image
plytelės tik kur vonia, toliau lygi dažyta siena...
user posted image
Papildyta:
oho , o čia tai darbo įdėta doh.gif
user posted image
pusė sienos plytelėm ax.gif ....
user posted image
va čia jei būtų plytelių iki pusės sienos būtų negražu, kai pilnas plytelių derinys labai fantastiškai atrodo bigsmile.gif
user posted image
originalu bigsmile.gif
user posted image
va čia pltelės iki pusės sienos, tačiau man spalva klaiki schmoll.gif
user posted image
spalvinga, man gal per ryšku bet originalu...
user posted image
Atsakyti
Lotari, saunuole, pagyvinai tema ir parodei kokie siuolaikiniu dizaineriu darbai thumbup.gif
Atsakyti
Man toji vonia su vandenyno/juros motyvais ziauriai tiktu vaiku voniai, manau vaikams patiktu pliuskentis tokioje thumbup.gif prisiglaudziau nuotrauka ateiciai i savo archyva biggrin.gif
Atsakyti
Labas, jau senai paskaitau sia tema, nes ji man labai aktuali. Pavasari jungsime wc su vonia, tai ieskau labiausiai tinkamo sprendimo. NOREJAU PAKLAUSTI, PAGAL KA JUS RENKATES RANKSLUOSCIU DZIOVINTUVA?
Atsakyti
Pas mus viename sanmazge (kur tik dusas) plyteles bus iki lubu - sauniai ir visai ne "sovietiskai" atrodo. Vat taip vat:

user posted image

Vaizdas neaiskus, neisbaigtas. Bet gal suprantamas smile.gif

O antrame aukste sanmazge plyteles bus iki 190 cm, po to - dazyta. Klasikiniu "antikiniu" plyteliu kitaip ir neklijuociau, nes negrazu ir perkrauta atrodo. Man si vonia irgi labai jauki ir grazi. Neturiu fotkiu kol kas, bet veliau idesiu. Bet plyteles tokios:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 03 23, 11:31)
Labas, jau senai paskaitau sia tema, nes ji man labai aktuali. Pavasari jungsime wc su vonia, tai ieskau labiausiai tinkamo sprendimo. NOREJAU PAKLAUSTI, PAGAL KA JUS RENKATES RANKSLUOSCIU DZIOVINTUVA?

Mes pirkom šį http://www.e-santech...tuvai/rec_11803
Svarbiausias dalykas, kad yra nerūdijančio plieno ir su nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanata @ 2010 03 23, 13:09)
Mes pirkom šį http://www.e-santech...tuvai/rec_11803
Svarbiausias dalykas, kad yra nerūdijančio plieno ir su nuolaida  thumbup.gif

Dar manyčiau, kad svarbu kokį renkatės: elektrinį ar vandeninį ("gyvatukas" bute), o po to jau reikia nagrinėtis įv. jų savybes...
Atsakyti
Mums reikia vandeninio. Kokie jusu nuomone geriausi? Ir kaip zinoti koks dydis tiktu, kad paskui nebutu salta? Vonios ir wc plotis bus 3kv.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2010 03 23, 14:54)
Dar manyčiau, kad svarbu kokį renkatės: elektrinį ar vandeninį ("gyvatukas" bute), o po to jau reikia nagrinėtis įv. jų savybes...

sakyciau formuluoti reiketu ar prie sildymo sistemos ar prie karsto vandens... jei prie karsto vandens sistemos bus pajungtas plieninis gyvatukas, tai po pusmecio jis bus trukes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +333+: 23 kovo 2010 - 15:34
QUOTE(+333+ @ 2010 03 23, 16:30)
sakyciau formuluoti reiketu ar prie sildymo sistemos ar prie karsto vandens... jei prie karsto vandens sistemos bus pajungtas plieninis gyvatukas, tai po pusmecio jis bus trukes  rolleyes.gif

O koks gyvatukas , jusu nuomone, labiausiai tiktu prie karsto vandens sistemos? aciu
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 03 23, 16:54)
O koks gyvatukas , jusu nuomone, labiausiai tiktu prie karsto vandens sistemos? aciu

ne mano nuomone.. bet kuris santechnikas pasakytu. Prie karsto vandens sistemos tinka TIK zalvarinis arba nerudijancio plieno gyvatukas (plieninis nera tas pats).
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 03 23, 12:11)
O antrame aukste sanmazge plyteles bus iki 190 cm, po to - dazyta. Klasikiniu "antikiniu" plyteliu kitaip ir neklijuociau, nes negrazu ir perkrauta atrodo.

Būtent.
Pas mane durų siena apskritai visa dažyta ir dar plintusas medinis aukštas uždėtas ax.gif
Pačios lubos aukštos, šlaitinės ir tikrai nemačiau reikalo iki lubų klijuoti plyteles. Ant visų sienų praktiškai skirtingas lygis plytelių, tarkim, virš praustuvo - iki veidrodžio. Ir neturiu prie ko prikibti, dizainerė išties puikiai viską sudėliojo 4u.gif
Atsakyti