Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Lineta* @ 2010 03 22, 09:55)
O MAN APLAMAI NEPATINKA KAI PLYTELES IKI LUBU UZVARYTOS, TOKS SUNKUMO JAUSMAS BUNA,  PAS MUS VONIOS KAMBARYJE PLYTELES BUS IKI 160 AUKSCIO, O PO TO DAZYTA SIENA, TIK DUSO KABINOJE AISKU IKI VIRSAUS. PARODUSIU KAI BUS UZBAIGTA, MUMS SUPER ATRODO, O IR PLYTELIU DVIGUBAI MAZIAU REIKIA  mirksiukas.gif

na, cia turbut skonio reikalas g.gif o man kaip tik nepatinka iki puses plyteles, o paskui dazyta, nu grynai primena man savo tevu vonia ir kaip seniau darydavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 03 22, 12:27)
na, cia turbut skonio reikalas  g.gif  o man kaip tik nepatinka iki puses plyteles, o paskui dazyta, nu grynai primena man savo tevu vonia ir kaip seniau darydavo  g.gif

sutinku, kad skonio reikalas mirksiukas.gif bet tiek pas mano tevus, tiek pas kitus atsimenu tuos senovinius butus ir namus, kur iki virsaus plytkos uzvarytos budavo tongue.gif
Atsakyti
Aš irgi dariau plyteles ne iki lubų ir labai džiaugiuosi, kad buvau įkalbėta. Neprisiruošiu nufotografuoti niekaip. Gal kada prie progos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 03 22, 12:46)
Aš irgi dariau plyteles ne iki lubų ir labai džiaugiuosi, kad buvau įkalbėta. Neprisiruošiu nufotografuoti niekaip. Gal kada prie progos  blush2.gif

matyt grazaus varianto dar nesu maciusi, idomu butu pamatyti g.gif Bet zinoma, del skonio nesigincijama, svarbiausia kad patiems patiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 03 22, 14:46)
Aš irgi dariau plyteles ne iki lubų ir labai džiaugiuosi, kad buvau įkalbėta. Neprisiruošiu nufotografuoti niekaip. Gal kada prie progos  blush2.gif

Klausimelis: o kaip ten pas Jus toje vietoje kur baigiasi plyteles ir prasideda dažyta siena koks nors apvadėlis uždėtas (nes plytelės gi storesnės ir gaunasi toks kantuka) ar siena išlyginta į vieną plokštumą su plytelėmis? Tikiuosi suprasit ką norėjau paklaust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 03 22, 14:34)
Klausimelis: o kaip ten pas Jus toje vietoje kur baigiasi plyteles ir prasideda dažyta siena koks nors apvadėlis uždėtas (nes plytelės gi storesnės ir gaunasi toks kantuka) ar siena išlyginta į vieną plokštumą su plytelėmis? Tikiuosi suprasit ką norėjau paklaust  4u.gif

nu pas mus tai taip ir bus, niekas sienos del to nestorins, nera reikalo, nes ir taip graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 03 22, 13:34)
Klausimelis: o kaip ten pas Jus toje vietoje kur baigiasi plyteles ir prasideda dažyta siena koks nors apvadėlis uždėtas (nes plytelės gi storesnės ir gaunasi toks kantuka) ar siena išlyginta į vieną plokštumą su plytelėmis? Tikiuosi suprasit ką norėjau paklaust  4u.gif

pas mane iki pusės ir išlyginta kartu su plytelėmis, taip patogiau nėra nereikalingų kampų kur kaupiasi dulkės. o ir apvadėlis nelabai jau gražiai atrodo tad rinkomės išluginimą kartu su plytelėm ax.gif man patiko ir tiko mirksiukas.gif
foto čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 22 kovo 2010 - 14:34
QUOTE(Lotari @ 2010 03 22, 16:32)
pas mane iki pusės ir išlyginta kartu su plytelėmis, taip patogiau nėra nereikalingų kampų kur kaupiasi dulkės. o ir apvadėlis nelabai jau gražiai atrodo tad rinkomės išluginimą kartu su plytelėm ax.gif  man patiko ir tiko  mirksiukas.gif
foto čia...

O tokiu atveju, kokia darbų eiga: pirma klijuojamos plytelės ir paskui išlyginama siena ar kaip blush2.gif
Atsakyti
kadangi musu tevu namuose, plyteles iki puses sienos o toliau dazyta tai man norejosi priesingai ir darem remonta, dejom iki lubu plyteles, ir nei kiek nesigailiu - tai taip kad cia matyt skonio reikalas thumbup.gif nebe tiek ir liko iki uzbaigtuviu, gal pasirodysiu kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 03 22, 15:33)
O tokiu atveju, kokia darbų eiga: pirma klijuojamos plytelės ir paskui išlyginama siena ar kaip  blush2.gif

iš pradžių klijuojamos plytelės, tada lyginama siena, bent taip darė pas mane. nors darbininkai sakė galima ir atvirkščiai, tačiau tad reik tiksliai plytelių dydį žinoti. pas mus viena siena iki pusės, kitos trys iki viršaus, nes dušas, tai ša tikrai patenkinta. pas uošvius yra iki viršaus visos sienos, tai man toks šaltumo ir legimo jausmas jaučiasi ax.gif
Atsakyti
Šiuolaikiniuose vonios kambario interjero kataloguose nei vienoje nuotraukoje nesu mačiusi, kad būtų foto kai dalis plytelių dalis dažytos sienos g.gif Tad atrodo atgyventa ax.gif

Labai norėčiau pamatyti foto tokio dizaino.

O pats "šaltumo" įspūdis dėl plytelių - tai viskas priklauso nuo spalvų derinių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanrea: 22 kovo 2010 - 22:17
QUOTE(sanrea @ 2010 03 22, 23:16)
Šiuolaikiniuose vonios kambario interjero kataloguose nei vienoje nuotraukoje nesu mačiusi, kad būtų foto kai dalis plytelių dalis dažytos sienos  g.gif  Tad atrodo atgyventa  ax.gif

Labai norėčiau pamatyti foto tokio dizaino.

O pats "šaltumo" įspūdis dėl plytelių - tai viskas priklauso nuo spalvų derinių  rolleyes.gif

nu tik nereikia cia varyti ir sakyti, kad joks dizaineris nedaro puses sienos plytelem, puses dazytos. Mano draugu nama irenginejo be galo garsus dizaineris ir visur taip dare, o gal Jums Lietuvos dizaineriai ne lygis?

kas Jums atrodo atgyventa, tas kitiems gali be galo patikti, gerbkite ir kitu nuomones. Pries tai su merginom kalbejom jau, kad tai skonio reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lineta*: 23 kovo 2010 - 08:04