Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(rumbaciacia @ 2010 03 18, 13:48)
Pas mane lygiai ta pati problema  doh.gif , kaip isklijuoti idomiau tas plyteles, kad ta musu vonia tai jau mazute, o taip norisi ir dekoriniu plyteliu kaskiek ivesti. Jei nepaslaptis kokias plyteles issirinkot, koks pavadinimas , ar kieno gamybos? Kiek pas jus kvadratu vonioje, manojoje tik 4.5 kv.  doh.gif
As tai renkuosi sviesias spalvas, tik va toje nuziuretoje mano plyteliu kolekcijoje yra violetine spalva (ji kaskaip mane baugina)  blink.gif Artodo neblogai, sako, kad dabar ji madinga, bet kas bus po 5 metu  g.gif cia jos http://www.paradyz.c...rani-tori-viola , ka manot , gal kas galit ka patarti  ax.gif  pasakykit savo nuomuone

As tai nelabai supratau - tai tos plyteles jums patinka ar baugina? g.gif Kodel nepaieskojus plyteliu, del kuriu butumet uztikrinta, kad ir spalva ir pacios plyteles patinka? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(musik @ 2010 03 18, 11:34)
Plyteles jau issirinkau, kalusimas tik kaip isdestyt tamsias- sviesias  g.gif  Variantas iki puse sviesiai, kita - tamsiai (horizontaliai) jau igriso iki gyvo kaulo. Noriu tamsiu vertikaliu juostu  thumbup.gif
Baldu beveik nebus, tik viena pakabinama spintele  blush2.gif

musik, musu tualetas irgi labai mazas - netgi drisciau lygtis, kad tikrai mazesnis nei jusiskis lotuliukas.gif , nes tiek plotis, ilgis nei 1 metro nesiekia... doh.gif lotuliukas.gif Mes kaip tik klijavome plyteles ne vertikaliom juostom, o horizontaliom, nes vertikalios vizualiai aukstina patalpa, o horizontalios - praplecia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2010 03 18, 15:07)
As tai nelabai supratau - tai tos plyteles jums patinka ar baugina? g.gif Kodel nepaieskojus plyteliu, del kuriu butumet uztikrinta, kad ir spalva ir pacios plyteles patinka? mirksiukas.gif

Taip yra kurios man tikrai patinka ir tokiu noreciau, bet man jos neiperkamos doh.gif , todel lieka tik rinktis is pigesniu variantu . Dar va ir sios nesiblogeja man http://www.paradyz.c...a/carioca_brown
Labai sunku ir issirinkti, kad negaliu pirkti to ko noreciau blush2.gif . Jau blaskausi tarp visu plyteliu trecias menuo, vis neissirenku blush2.gif Vyras mano , kad jau rinksiuos kelis metus jas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumbaciacia: 18 kovo 2010 - 14:16
sveikutes , tikiuosi priimsit ir mane i savo rata ax.gif
taigi mes nusprendeme atnaujinti savo vonia ir siandien ieskojom ivairiu ideju ir benarsydami interneto platybese radom fantastiska ideja (na cia mums ji tokia pasirode) ,taigi norejau paklausti gal kas zino ar lietuvoje kur nors imanoma tokiu groziu gauti ir kiek tai galetu panasiai kainuoti?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
cia mozaika is spalvotu stiklo plyteliu,,,
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2010 03 18, 09:55)
viskas pažįstama iki skausmo:) Aš galvojau,kad man toks vargas - dulkės,išsibraižymai,todėl, kad pas mane laminatas, bet pas vyro brolį - parketas,o bėdos tos pačios  doh.gif Tik kad kainų skirtumas..aš iš didelio noro savas galėčiau sukūrent kokią šaltesnę žiemą,labai ant jų supykus,o va su parketu jau taip lengvai nepasielgsi  tongue.gif
bet man vistiek labai gražu ir viskas  biggrin.gif

tai va, gaila kad grozis kartais prasilenkia su praktiskumu ax.gif

Siaip ka dar pati asmeniskai pastebejau, kad patalpa labai padidina dideles plyteles, didesnio dydzio, o mozaikines plyteles- sumazina, aisku jei tik kazkokia dalis, tai nieko ten per daug nesumazina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 03 18, 14:36)
Siaip ka dar pati asmeniskai pastebejau, kad patalpa labai padidina dideles plyteles, didesnio dydzio, o mozaikines plyteles- sumazina, aisku jei tik kazkokia dalis, tai nieko ten per daug nesumazina  smile.gif

Va sita as irgi pastebejau drinks_cheers.gif Nors daug kur literaturoje rasoma atvirksciai - kad mazose patalpose didesnes plyteles tik dar labiau sumazina patalpa, o smulkios - padidina - niekaip su situo nesutinku g.gif
Papildyta:
QUOTE(moniuxx @ 2010 03 18, 14:31)
sveikutes , tikiuosi priimsit ir mane i savo rata  ax.gif 
taigi mes nusprendeme atnaujinti savo vonia ir siandien ieskojom ivairiu ideju ir benarsydami interneto platybese radom fantastiska ideja (na cia mums ji tokia pasirode) ,taigi norejau paklausti gal kas zino ar lietuvoje kur nors imanoma tokiu groziu gauti ir kiek tai galetu panasiai kainuoti?

O as cia taip kazkada pagalvojau - jei virtuveje tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu galima deti stikla, o po juo - tapeta, tai kodel pvz. negalima vonioj (jei ji didele) ant kurios nors sienos (kur nepasiektu vanduo) klijuoti koki fototapeta ir uzdeti ant jo stikla bei kaip nors uzsandarinti (pvz. silikonu)? g.gif Galima butu tikrai graziai vonia pasidaryt smile.gif
Atsakyti
sveikutes , tikiuosi priimsit ir mane i savo rata  ax.gif 

kiek teko susidurti vienetinės plytelės yra labai brangios, deja. bandykit pasižiūrėti dvarčionių keramikoje ten sake naujų įdėjų iš lenkijos parsivežė, gal rasiš ką nors. o kažką atvežti ar pagaminti panašau manau nebus pigu, bet jei tik pora plytelių gal rasit sprendimą.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 03 18, 19:08)
kiek teko susidurti vienetinės plytelės yra labai brangios, deja. bandykit pasižiūrėti dvarčionių keramikoje ten sake naujų įdėjų iš lenkijos parsivežė, gal rasiš ką nors. o kažką atvežti ar pagaminti panašau manau nebus pigu, bet jei tik pora plytelių gal rasit sprendimą.

na as tai noreciau kasko panasaus i ta ideeja kur palme per dvi sienas eina ir dar grindys padarytos kaip po palmes seseliu butum ,,,, va ta tai man super atrodo vonia,bet kaskaip manau ,kad lietuvoje dar toli grazu nieko panasaus nerasim ,na bandysiu dar per draugus pasiklausineti uzsienyje -gal ten kas idomesnio yra jau pasirode.
na su tuo foto tapetu ,tai nemanau ,kad kas gero gautusi ,nes dregme tai visvien savo daro nors gal ir imanoma kaip nors sandariai uzsandarinti ,kad nepraeitu t adregme g.gif tikriausiai reiks kaska panasaus ir galvoti ,kaip lietuviskomis salygomis igyvendinti sia ideja - juk lietuviai sumanus zmones lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 03 18, 14:48)

QUOTE(rumbaciacia @ 2010 03 18, 15:13)

Antras variantas man labiau prie širdies.

O šiaip tai manau, kad piešiniai dideli greičiau atsibosta nei vienspalvės plytelės ar plytelės nedidelio margumo.
Atsakyti
Pagaliau bigsmile.gif ilgai stovedama parduotuvese apsisprandziau ir uzsisakem savo voniai plyteles , issirinkau visgi paradyzo Carioca Alan (tinkancias savo kisenei) beliko tik laukti kol parves jas.

Moniuxx , jau maciau ir pardese spalvoto stiklo mozaikos , bet paprastos, tokiu kaip tavo foto tai dar nemaciau, kazin ar isvis Lietuvoj ka panasaus imanoma rasti g.gif . Tikrai atrodo ispudingai thumbup.gif manau , kad ir ju kaina ispudinga butu .
Atsakyti
atsipradsau merginos as cia truputi ne i tema,bet kodel man neleidia foto ikelti? net neduoda kur aila ikelti g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 03 21, 09:01)
atsipradsau merginos as cia truputi ne i tema,bet kodel man neleidia foto ikelti? net neduoda kur aila ikelti g.gif  unsure.gif

kelk per internetinius psl mirksiukas.gif
šitą arba panašius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2010 03 16, 08:54)
na ir su detalėm....

thumbup.gif kiek čia gražių vonių wub.gif

irgi gražu,tik kai kurie per daug margi man atrodo ax.gif
Atsakyti
O MAN APLAMAI NEPATINKA KAI PLYTELES IKI LUBU UZVARYTOS, TOKS SUNKUMO JAUSMAS BUNA, PAS MUS VONIOS KAMBARYJE PLYTELES BUS IKI 160 AUKSCIO, O PO TO DAZYTA SIENA, TIK DUSO KABINOJE AISKU IKI VIRSAUS. PARODUSIU KAI BUS UZBAIGTA, MUMS SUPER ATRODO, O IR PLYTELIU DVIGUBAI MAZIAU REIKIA mirksiukas.gif
Atsakyti