Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(ice-tee @ 2010 03 17, 20:38)
Tiksliai nepamenu, bet berods dekoro plyteles vnt kainavo 90Lt, o kitos apie 150Lt uz kvadratinį metrą. Bet tikslių kainų nepamenu.

O siaube doh.gif

Kaina gerulė. Ne mano kišenei. Na bet gražu tai tikrai smile.gif

Man ši vonia dar labai graži
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2010 03 17, 22:12)
O siaube  doh.gif

Kaina gerulė. Ne mano kišenei. Na bet gražu tai tikrai  smile.gif

Man ši vonia dar labai graži

Gražu tai tikrai, bet ir ne mūsų kišenei buvo... Nors labai jau norėjosi. rolleyes.gif
Ši vonia ir nebloga, bet man labiau prie širdies smėlio-gelsvos spalvos. Na bent jau šiuo gyvenimo momentu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamanius @ 2010 03 12, 01:44)
Anokia čia bėda, pirma reik pažiūrėti kuris mechanizmas (padavimo ar nuleidimo) sugedęs Senukuose nusipirkti kitą ir pasikeisti. Mechanizmai nėra ilgaamžiai, o jei dar vanduo prastas, nėra filtrų tai keičiam kas keli metai. Paprastai jei sugenda vienas kuris mechanizmas patariu keisti ir kitą, nes praktika rodo, kad jie abu tarnauja beveik vienodai, tai keičiant kartu mažiau terliojimosi.

tai va bėda ir yra tame,kad į Jikos unitazą tas mechanizmas kažkoks visai kitoks,nei standratiniai (tikrai nežinau kuris) , žinau tik senukuose jo tikrai pirkti nėra, mūsų atveju jo reikia važiuot ieškot klaipėdoje,arba mėgint užsisakyt smile.gif Apsileidom ir tiek blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2010 03 09, 13:14)
sveikos, mums tuo skysciu 'delfinu' ar kaip, is tikruju pati gerai nezinau, istepe meistras, klijuodamas plyteles, tai tikrai jokiu problemu, be to prisitasko vonia, tai tikrai ant sviesiu plyteliu vandens lasu nesimato..
Tikrai labai dziaugiuosi, nors esu siek tiek pedante, ir labiausiai jaudinausi del plyteliu..
Svetaine klojome tamsesnes spalvos parketlentemis, tai labiausiai del ko gailiuosi  doh.gif  Gerai, kad kituose kambariuose isklojome sviesiomis, uosio spalvos, tai tikrai nieko nesimato, o svetaineje cia vyras isikiso, kad nori tamsesniu, o dar pas mus labai sauletas namas, tai matosi viskas pries saule, net pedu zymes, jei sugalvojo vyras basom kojom pereiti  doh.gif  Sakau, buvo mintis persikloti, bet pagailejome jau tu tukstanciu, gal po 10 metu pasikeisime svetaines grindis, be to ir ibrezimai menkiausi matosi, nu turi pasaugoti labai grindis, o dar vaikas, gerai kad suns namie neturime, nes tada viskas  blink.gif
Nors velgi, mano drauge tamsias grindis susidejo irgi svetaineje, bet pas ja apsiniaukes kambarys, saule neuzsviecia, tai sake tikrai nesigaili, taip pat parketlentes dejosi, nu nezinau, aisku ir nuo charakterio priklauso, man labai svarbus praktiskumas...

viskas pažįstama iki skausmo:) Aš galvojau,kad man toks vargas - dulkės,išsibraižymai,todėl, kad pas mane laminatas, bet pas vyro brolį - parketas,o bėdos tos pačios doh.gif Tik kad kainų skirtumas..aš iš didelio noro savas galėčiau sukūrent kokią šaltesnę žiemą,labai ant jų supykus,o va su parketu jau taip lengvai nepasielgsi tongue.gif

apie šunį namie,kai grindys tamsios,tai net pagalvot baisu blink.gif ,todėl..ir tik todėl, jo pas mus nėra verysad.gif

bet man vistiek labai gražu ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, ir ne tik tongue.gif padekit rolleyes.gif
Gal kuri turit kokiu minciu, foto, kaip idomiai isklot plytelem maza tualeta, niu labai maza blush2.gif
Suprantu, kad nieko super duper nepadarysi, truksta ploto, bet vis gi... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 03 18, 10:01)
Mamos, ir ne tik  tongue.gif  padekit  rolleyes.gif
Gal  kuri turit kokiu minciu, foto, kaip idomiai isklot plytelem maza tualeta, niu labai maza  blush2.gif
Suprantu, kad nieko super duper nepadarysi, truksta ploto, bet vis gi...  wub.gif

kaip bent vizualiai padidinti mažos erdvės patalpą:
- Šviesios spalvos

Šviesios, šaltesnių tonų spalvos atspindi šviesą, todėl erdvė atrodys didesnė. Taip pat vizualiai vonios kambarys atrodys erdvesnis, jei baldams, durims ir grindims parinksite tokią pat spalvą kaip ir sienos, tik tonu šviesesnę. Kad vonia dėl vienodų spalvų neatrodytų blanki ir nuobodi, įveskite keletą ryškesnių spalvų akcentų, pavyzdžiui rankšluosčių. Jei vonios kambariui renkatės šviesias spalvas, svarbu naudoti gerai plaunamas ir valomas medžiagas, kad būtų lengva išlaikyti švarą.

- Vertikalūs paviršiai
Optiškai erdvę padidinsite pasirinkdami daugiau vertikalių paviršių. Venkite didelių ryškių paveikslų ant sienos, nes jie mažina erdvę.

- Veidrodžiai
Niekas taip nepadidina patalpos, kaip veidrodžiai arba veidrodiniai paviršiai. Rekomenduojama veidrodį pakabinti virš vonios ar virš kriauklės. Veidrodžiai, pakabinti vienas priešais kita sukuria begalinės erdvės iliuziją. Originaliai atrodo veidrodis pritvirtintas per visas duris, taip sukursite prancūziškos vonios interjerą.

- Išnaudokite kampus
Kampuose įrengtos spintelės ar komodos tinkamai saugo erdvę ir kartu nuo akių slepia daugybę daiktų.

- Panaikinkite nereikalingus daiktus
Vonios kambaryje erdvė yra per "brangi", kad ją užkrautume nereikalingais daiktais. Rečiau naudojamus daiktus sudėkite į spinteles, "po ranka" palikite tik dažnai naudojamas priemones. Nesirinkite visų uždarų spintelių, jos mažina erdvę, rekomenduojama vonioje pritaisyti vieną atvirą lentyną, kurioje tvarkingai sustatysite reikalingus vonios reikmenis. Jei turite galimybę skalbimo mašiną statyti virtuvėje, tai geriau taip ir darykite, nes standartinės vonios yra labai mažos ir nepritaikytos dar papildomai įrangai.

- Durys
Duris panaudokite funkcionaliai: ant jų galite pritvirtinti kabliukus ar pakabas rankšluosčiams.

- Apšvieskite
Kuo labiau apšviestas vonios kambarys, tuo didesnis jis atrodo. Prie pagrindinio apšvietimo galite pritaisyti dar keletą papildomų šviestuvų, pavyzdžiui virš veidrodžio, virš vonios ir t.t.

Atsakyti
dar truputėlis mažų gudrybių patalpos didinimui ..

Tamsų, mažą kambarėlį padidins šviesios spalvos.
Išilgai nuo durų sudėtos lentynos vizualiai pailgina kambarį.
Venkite skirtingų spalvų pertekliaus, daugybės smulkmenų, neperkraukite baldų paviršių.
Vizualiai praplatinti sieną galima ją išklijavus horizontaliai dryžuotais tapetais.
Patalpą paaukštins horizontalūs dryžiai.
Įstrižai sudėtas parketas ar plytelės kambarį praplatina.
Neuždenkite langų sunkiomis užuolaidomis. Labai mažose patalpose geriausia rinktis žaliuzes ar roletus.
Venkite didelių spalvų kontrastų. Jie tik sukels chaosą, kuris yra vienas didžiausių mažų patalpų priešų.
Kambaryje įrenkite keletą šviesos šaltinių, neapsiribokite vienu šviestuvu.
Bene geriausiai patalpą padidina veidrodžiai.
Neklijuokite sienų labai didelėmis plytelėmis.
Venkite tamsių grindų.
Patalpą optiškai padidins fototapetas, užklijuotas ant vienos sienos

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 18 kovo 2010 - 10:52
įdomus sprendimas wc
user posted image

user posted image
Atsakyti
Pas mus WC mazas todel dareme sviesu, vizualiai atrodo didesni mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Plyteles jau issirinkau, kalusimas tik kaip isdestyt tamsias- sviesias g.gif Variantas iki puse sviesiai, kita - tamsiai (horizontaliai) jau igriso iki gyvo kaulo. Noriu tamsiu vertikaliu juostu thumbup.gif
Baldu beveik nebus, tik viena pakabinama spintele blush2.gif

Atsakyti
Lotari, jūsų pateikti pavyzdžiai ir aprašymai man labai patinka, ypač tas "kiaušininis" wc su apvaliom nišom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2010 03 18, 12:34)
Plyteles jau issirinkau, kalusimas tik kaip isdestyt tamsias- sviesias  g.gif  Variantas iki puse sviesiai, kita - tamsiai (horizontaliai) jau igriso iki gyvo kaulo. Noriu tamsiu vertikaliu juostu  thumbup.gif
Baldu beveik nebus, tik viena pakabinama spintele  blush2.gif

Pas mane lygiai ta pati problema doh.gif , kaip isklijuoti idomiau tas plyteles, kad ta musu vonia tai jau mazute, o taip norisi ir dekoriniu plyteliu kaskiek ivesti. Jei nepaslaptis kokias plyteles issirinkot, koks pavadinimas , ar kieno gamybos? Kiek pas jus kvadratu vonioje, manojoje tik 4.5 kv. doh.gif
As tai renkuosi sviesias spalvas, tik va toje nuziuretoje mano plyteliu kolekcijoje yra violetine spalva (ji kaskaip mane baugina) blink.gif Artodo neblogai, sako, kad dabar ji madinga, bet kas bus po 5 metu g.gif cia jos http://www.paradyz.c...rani-tori-viola , ka manot , gal kas galit ka patarti ax.gif pasakykit savo nuomuone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumbaciacia: 18 kovo 2010 - 13:52
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 03 18, 14:48)
Pas mane lygiai ta pati problema  doh.gif , kaip isklijuoti idomiau tas plyteles, kad ta musu vonia tai jau mazute, o taip norisi ir dekoriniu plyteliu kaskiek ivesti. Jei nepaslaptis kokias plyteles issirinkot, koks pavadinimas , ar kieno gamybos? Kiek pas jus kvadratu vonioje, manojoje tik 4.5 kv.  doh.gif
As tai renkuosi sviesias spalvas, tik va toje nuziuretoje mano plyteliu kolekcijoje yra violetine spalva (ji kaskaip mane baugina)  blink.gif Artodo neblogai, sako, kad dabar ji madinga, bet kas bus po 5 metu  g.gif cia jos http://www.paradyz.c...rani-tori-viola , ka manot , gal kas galit ka patarti  ax.gif  pasakykit savo nuomuone

Man nelabai patiko ax.gif Bet cia juk jums gyventi, nuo skonio priklauso, kam jus klausiate kitu? Jei jums grazu, tai ir dekite tokias. 4u.gif
Atsakyti