Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Lotari @ 2010 03 16, 16:50)
o jūs norite tik dušo ar ir vonia būtų pageidaujama ? kodėl klausiu, pati išbadžiusi esu daug varinatų tai pas mama, tai pas anytą, sesę, senelius ir galu gale pas save. mano toks patyrimas: vonia reikalinga ir dušas taip pat, tad pati dabar intersyviai ieškau kas gamina ar daro mini baseinus-dušus. nzn ar supratote apie ka kalbu bet tai taisi jūsų pavaizsduotas dušas bet su aukštesniu krastu kad galėtum bent trumpam pabūti kaip vonioje  rolleyes.gif
tualetas labai šaunus, pati paie tokį pasvajoju bet  kažkodėl mastau kad nesidėsiu, įtarimų kelia paslėpti vamzdžiai, nes kiek iki šiol koks santechnikas ką darė viskas buvo nelabai kokybiška, nes ar po metų ar po dviejųvis kas nors kur nors pratekėdavo, nors nedaug bet vis tiek nemalonu unsure.gif
stiklai vonioje dažnai rasosja, tad pagalvojus ar verta juos dėti, beto juk knygų ten tikrai nelaikysite, nors ką gali žinoti hihihi.gif
ši vonios fto seniai mane traukia, bet kolkas vis dar žiūriu, ieškau ir plečiu žinių bagažą   ax.gif

na man teko gyventi kai buvo tik dusas, ir paskui kai buvo tik vonia, man asmeniskai dusas daug geriau buvo visais aspektais... thumbup.gif per 2 metus dabar niekas nebuvo gulejes vonioje, tad man ji visisai nereikalinga smile.gif Jusu pasiulymai baseinas-dusas gal ir nieko, bet vietos mazoka pas mane...Wc tai cia lb lb lb thumbup.gif man jis patinka ir del vietos sutaupymo, jei butu bakas, tai issikistu toliau wc ir uzimtu vieta, beto galvoju is duso puses gal dureles galetu padaryti, kad prie tu vamzdziu jei ka butu galima prieiti ... del veidrodzio - tai deciau tik virs kriaukles, o salia kriaukles dar skalbimo masina reiketu igrusti, del lentynu - tai man jos ten liux lotuliukas.gif ne knygom, zinoma, bet zurnalam, MB visada knisasi po namus ieskodamas kokio zurnalo ar enciklopedijos, eidamas i wc lotuliukas.gif beto ir kokia gele galima ten pastatyti, vaza ir pan smile.gif

tik man idomu kaip ten su tuo dusu.... ar neprisitasko visas vonios kambarys? ar patogu? kal kas toki turejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagieza2: 16 kovo 2010 - 16:53
QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 16, 14:34)
Sveikos, dar karteli dedu foto kokios vonios noreciau ir laukiu komentaru apie praktiskuma ir tt...  ax.gif kaip bebutu gaila, bet dydis bus tik 3.5kv.m

user posted image

O kokios plyteles bus pas Jus?Jei mazutes,t.y. mozaikines,bus truputely daugiau valymo,nei dideliu ismatavimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 03 16, 18:29)
O kokios plyteles bus pas Jus?Jei mazutes,t.y. mozaikines,bus truputely daugiau valymo,nei dideliu ismatavimu  g.gif

man be galo grazios ir tos kur cia yra, tiesiog noretusi visa paveiksliuka perkelti i savo vonia lotuliukas.gif na o jei ne tokios kaip cia, tai noretusi iprasto dydzio rudu+sviesiu(kreminiu ar baltu). O kodel mozaikoms reikia daugiau prieziuros? ta prasme tarpai daigiau apsinesa, ar kaip?
Atsakyti
Taip turejau minty,kad tarpeliu daug.As dejau y dusa tokias,bet dabar jau pagalvociau ar verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 16, 17:34)
Sveikos, dar karteli dedu foto kokios vonios noreciau ir laukiu komentaru apie praktiskuma ir tt...  ax.gif kaip bebutu gaila, bet dydis bus tik 3.5kv.m

Man ši vonia labai wub.gif
sienelė dušo iš plytelių-valysis geriau nei stiklinė ir nesimatys lašai.Wc liuks įkomponuotas ir susitaupo vietos.Lentynėlėse kiekvienas gali susidėlioti pagal savo skonį.Galima , kad ir pintinėlę kokią įkišti su higieniniais reikmenimis ar pan ax.gif . Plytelės labai gražios , bet rinkčiausi didesnes dėl praktiškumo smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 17 kovo 2010 - 15:43
QUOTE(Lotari @ 2010 03 17, 15:42)
user posted image

Labai panašias plyteles buvau nusižiūrėjus į vonią, jos man labai wub.gif , bet kai paskaičiavo samatą teko atsisakyti, nes mums buvo per brangu. Buvau išsirinkus kitą atspalvį, va šį
user posted image
Man labai gražios dekoro plytelės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ice-tee: 17 kovo 2010 - 16:00
QUOTE(ice-tee @ 2010 03 17, 17:58)
Labai panašias plyteles buvau nusižiūrėjus į vonią, jos man labai wub.gif , bet kai paskaičiavo samatą teko atsisakyti, nes mums buvo per brangu. Buvau išsirinkus kitą atspalvį, va šį
user posted image
Man labai gražios dekoro plytelės wub.gif

O kokios čia firmos plytelės tos kreminės? man irgi labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 03 17, 02:19)
Taip turejau minty,kad tarpeliu daug.As dejau y dusa tokias,bet dabar jau pagalvociau ar verta ax.gif

Klausimelis, o kokios spalvos glaistas tarp tarpeliu? Nes as taip pat noreciau mozaikos i dusa, ir galvoju jei mozaika marga ir tarpeliai kokie nors gatavai murzini, tai gal iseitu issisukti nuo papildomo darbelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 03 17, 16:41)
O kokios čia firmos plytelės tos kreminės? man irgi labai  wub.gif

FAP ceramiche plytelės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ice-tee: 17 kovo 2010 - 16:59
QUOTE(ice-tee @ 2010 03 17, 16:58)

O kokia maždaug kvadrato kaina tokių plytelių?
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2010 03 17, 18:51)
O kokia maždaug kvadrato kaina tokių plytelių?

Tiksliai nepamenu, bet berods dekoro plyteles vnt kainavo 90Lt, o kitos apie 150Lt uz kvadratinį metrą. Bet tikslių kainų nepamenu.
Atsakyti