QUOTE(Lotari @ 2010 03 16, 16:50)
o jūs norite tik dušo ar ir vonia būtų pageidaujama ? kodėl klausiu, pati išbadžiusi esu daug varinatų tai pas mama, tai pas anytą, sesę, senelius ir galu gale pas save. mano toks patyrimas: vonia reikalinga ir dušas taip pat, tad pati dabar intersyviai ieškau kas gamina ar daro mini baseinus-dušus. nzn ar supratote apie ka kalbu bet tai taisi jūsų pavaizsduotas dušas bet su aukštesniu krastu kad galėtum bent trumpam pabūti kaip vonioje
tualetas labai šaunus, pati paie tokį pasvajoju bet kažkodėl mastau kad nesidėsiu, įtarimų kelia paslėpti vamzdžiai, nes kiek iki šiol koks santechnikas ką darė viskas buvo nelabai kokybiška, nes ar po metų ar po dviejųvis kas nors kur nors pratekėdavo, nors nedaug bet vis tiek nemalonu
stiklai vonioje dažnai rasosja, tad pagalvojus ar verta juos dėti, beto juk knygų ten tikrai nelaikysite, nors ką gali žinoti
ši vonios fto seniai mane traukia, bet kolkas vis dar žiūriu, ieškau ir plečiu žinių bagažą
tualetas labai šaunus, pati paie tokį pasvajoju bet kažkodėl mastau kad nesidėsiu, įtarimų kelia paslėpti vamzdžiai, nes kiek iki šiol koks santechnikas ką darė viskas buvo nelabai kokybiška, nes ar po metų ar po dviejųvis kas nors kur nors pratekėdavo, nors nedaug bet vis tiek nemalonu
stiklai vonioje dažnai rasosja, tad pagalvojus ar verta juos dėti, beto juk knygų ten tikrai nelaikysite, nors ką gali žinoti
ši vonios fto seniai mane traukia, bet kolkas vis dar žiūriu, ieškau ir plečiu žinių bagažą
na man teko gyventi kai buvo tik dusas, ir paskui kai buvo tik vonia, man asmeniskai dusas daug geriau buvo visais aspektais... per 2 metus dabar niekas nebuvo gulejes vonioje, tad man ji visisai nereikalinga Jusu pasiulymai baseinas-dusas gal ir nieko, bet vietos mazoka pas mane...Wc tai cia lb lb lb man jis patinka ir del vietos sutaupymo, jei butu bakas, tai issikistu toliau wc ir uzimtu vieta, beto galvoju is duso puses gal dureles galetu padaryti, kad prie tu vamzdziu jei ka butu galima prieiti ... del veidrodzio - tai deciau tik virs kriaukles, o salia kriaukles dar skalbimo masina reiketu igrusti, del lentynu - tai man jos ten liux ne knygom, zinoma, bet zurnalam, MB visada knisasi po namus ieskodamas kokio zurnalo ar enciklopedijos, eidamas i wc beto ir kokia gele galima ten pastatyti, vaza ir pan
tik man idomu kaip ten su tuo dusu.... ar neprisitasko visas vonios kambarys? ar patogu? kal kas toki turejot?