Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(giedre.v @ 2010 03 11, 22:35)
gal kas galetu apsviesti, kiek kainuotu pasigaminti arba nusipirkti gatava stai tokia spintele? 120 cm ilgis, blizgi plokste (keliu nuoroda kur esu sukelus nuotraukeles):

http://www.supermama...?...1029&st=156

Mums dabar daro 120cm baltos, blizgios plokstes, tik triju stalciu. Tai kainuos 1050-1200lt.
Atsakyti
QUOTE(Viliomante @ 2010 03 12, 10:21)
Mums dabar daro 120cm baltos, blizgios plokstes, tik triju stalciu. Tai kainuos 1050-1200lt.

aisku, labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2010 03 12, 08:28)
NIC'e tikrai labai brangu, mes pirkome akmens mases padata is Rivoletos, mokejome 1500Lt kazkur, tiksliai nepamenu, ikeliu ju kontaktus  mirksiukas.gif

http://www.rivoleta.lt/lt/index.php

Aciu 4u.gif Kainos tikrai "su protu" mirksiukas.gif Tik is puslapio medziagos nelabai supratau, ar jie prekiauja akmens mases padais? Jei pirkot, tai kokio dydzio ir kiek jums tai kainavo, jei ne paslaptis g.gif
Atsakyti
o gal kas turit kokių minčių kaip vonią paksti su interjero detalėmis?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 03 13, 14:26)
o gal kas turit kokių minčių kaip vonią paksti su interjero detalėmis?

jei turėsite puikias plyteles, manau interjero detalių nereiks, nes kiekviena interjero puošmena norit ar ne traukia nešvarumus.

ar tokiai voniai reikia kažko papildomo ? manau ne
user posted image
na ir su detalėm....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
įvairūs pavyzdžiai
Atsakyti
sveikos,gal kuri uzmatet kazka panasaus i sita "kresliuka" (preis paskitinei foto),man reik visai kazko nedidelio i vonia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanele: 16 kovo 2010 - 13:22
QUOTE(dijanele @ 2010 03 16, 13:21)
sveikos,gal kuri uzmatet kazka panasaus i sita "kresliuka" (preis paskitinei foto),man reik visai kazko nedidelio i vonia  smile.gif

gal tiks
dar čia
dar ir čia
žiūrėti kur taburėtė
user posted image
Karim’o Rashid’o taburetė
žr. apačioje(taburete)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 16 kovo 2010 - 13:55
QUOTE(+333+ @ 2010 03 10, 13:58)
Naturalios priemones - soda ir t.t. taip pat tinka.

o man labai idomu pasidare, nes daug kur matau soda siulant. juk soda is esmes yra abrazyvas ar neisbraizo ji santechnikos? nes kazkada su soda issveiciau brita filtro plastikini inda, tai pries sviesa net matesi mano pagaminti ibrezimai. nereikia nei sakyt, kad juose labai mego kauptis nesvarumai. ar cia as kazka nemoksiskai buvau padarius? nes dabar sodos kaip velnio bijau, kad dar ko nors nesubraizytu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 03 16, 13:57)
nes dabar sodos kaip velnio bijau, kad dar ko nors nesubraizytu  blink.gif

negirdėjau kad su soda kas valo wc blink.gif manau subražysit g.gif juk wc yra tam skirti chemikalai, galu gale pabandykit su fairy ar net skystu muilu, ar jums netinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 16 kovo 2010 - 14:05
QUOTE(Lotari @ 2010 03 16, 15:01)
negirdėjau kad su soda kas valo wc  blink.gif manau subražysit g.gif juk wc yra tam skirti chemikalai, galu gale pabandykit su fairy ar net skystu muilu, ar jums netinka  g.gif

dabar WC man labiausiai tinka neskiestas amway loc. chemikalu nemegstu, nes jie skleidzia savo kvapa, o po sito (kiek ten chemijos nesidomejau ax.gif ), buna tik normalus vandens kvapas, be jokiu priedu. virtuves plieninei kriauklei labiausiai tinka Fairy, nors mastau, ka nors normalesnio isgyt, nepatinka man ideja, kad jis islieka ant pavirsiaus net ir po gero nuskalavimo, kaip kad sako gydytojai ir higienistai.
Atsakyti
Sveikos, dar karteli dedu foto kokios vonios noreciau ir laukiu komentaru apie praktiskuma ir tt... ax.gif kaip bebutu gaila, bet dydis bus tik 3.5kv.m

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 16, 15:34)
Sveikos, dar karteli dedu foto kokios vonios noreciau ir laukiu komentaru apie praktiskuma ir tt...  ax.gif kaip bebutu gaila, bet dydis bus tik 3.5kv.m

o jūs norite tik dušo ar ir vonia būtų pageidaujama ? kodėl klausiu, pati išbadžiusi esu daug varinatų tai pas mama, tai pas anytą, sesę, senelius ir galu gale pas save. mano toks patyrimas: vonia reikalinga ir dušas taip pat, tad pati dabar intersyviai ieškau kas gamina ar daro mini baseinus-dušus. nzn ar supratote apie ka kalbu bet tai taisi jūsų pavaizsduotas dušas bet su aukštesniu krastu kad galėtum bent trumpam pabūti kaip vonioje rolleyes.gif
tualetas labai šaunus, pati paie tokį pasvajoju bet kažkodėl mastau kad nesidėsiu, įtarimų kelia paslėpti vamzdžiai, nes kiek iki šiol koks santechnikas ką darė viskas buvo nelabai kokybiška, nes ar po metų ar po dviejųvis kas nors kur nors pratekėdavo, nors nedaug bet vis tiek nemalonu unsure.gif
stiklai vonioje dažnai rasosja, tad pagalvojus ar verta juos dėti, beto juk knygų ten tikrai nelaikysite, nors ką gali žinoti hihihi.gif
ši vonios fto seniai mane traukia, bet kolkas vis dar žiūriu, ieškau ir plečiu žinių bagažą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 16 kovo 2010 - 15:51