QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 16, 15:34)
Sveikos, dar karteli dedu foto kokios vonios noreciau ir laukiu komentaru apie praktiskuma ir tt...
kaip bebutu gaila, bet dydis bus tik 3.5kv.m
o jūs norite tik dušo ar ir vonia būtų pageidaujama ? kodėl klausiu, pati išbadžiusi esu daug varinatų tai pas mama, tai pas anytą, sesę, senelius ir galu gale pas save. mano toks patyrimas: vonia reikalinga ir dušas taip pat, tad pati dabar intersyviai ieškau kas gamina ar daro mini baseinus-dušus. nzn ar supratote apie ka kalbu bet tai taisi jūsų pavaizsduotas dušas bet su aukštesniu krastu kad galėtum bent trumpam pabūti kaip vonioje
tualetas labai šaunus, pati paie tokį pasvajoju bet kažkodėl mastau kad nesidėsiu, įtarimų kelia paslėpti vamzdžiai, nes kiek iki šiol koks santechnikas ką darė viskas buvo nelabai kokybiška, nes ar po metų ar po dviejųvis kas nors kur nors pratekėdavo, nors nedaug bet vis tiek nemalonu
stiklai vonioje dažnai rasosja, tad pagalvojus ar verta juos dėti, beto juk knygų ten tikrai nelaikysite, nors ką gali žinoti
ši vonios fto seniai mane traukia, bet kolkas vis dar žiūriu, ieškau ir plečiu žinių bagažą