sveikos, mums tuo skysciu 'delfinu' ar kaip, is tikruju pati gerai nezinau, istepe meistras, klijuodamas plyteles, tai tikrai jokiu problemu, be to prisitasko vonia, tai tikrai ant sviesiu plyteliu vandens lasu nesimato..
Tikrai labai dziaugiuosi, nors esu siek tiek pedante, ir labiausiai jaudinausi del plyteliu..
Svetaine klojome tamsesnes spalvos parketlentemis, tai labiausiai del ko gailiuosi
Gerai, kad kituose kambariuose isklojome sviesiomis, uosio spalvos, tai tikrai nieko nesimato, o svetaineje cia vyras isikiso, kad nori tamsesniu, o dar pas mus labai sauletas namas, tai matosi viskas pries saule, net pedu zymes, jei sugalvojo vyras basom kojom pereiti
Sakau, buvo mintis persikloti, bet pagailejome jau tu tukstanciu, gal po 10 metu pasikeisime svetaines grindis, be to ir ibrezimai menkiausi matosi, nu turi pasaugoti labai grindis, o dar vaikas, gerai kad suns namie neturime, nes tada viskas
Nors velgi, mano drauge tamsias grindis susidejo irgi svetaineje, bet pas ja apsiniaukes kambarys, saule neuzsviecia, tai sake tikrai nesigaili, taip pat parketlentes dejosi, nu nezinau, aisku ir nuo charakterio priklauso, man labai svarbus praktiskumas...