Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(jurda @ 2010 03 04, 09:44)
O niekas nesusidūrėt su tokiais maišytuvais, kai vanduo pro dušo žarną bėga tik l.stipriai atsukus vandenį. Tik srovė sumažėja, vanduo pradeda bėgt pro maišytuvą. L. NEPATOGU. Gal žinot kokių priemonių, kaip to išvenft, ar reikia keist visą maišytuvą?

Pas mus taip buna, jei neuzfiksuoji duso: tada kai prisuki vandeni, dusas atsijungia.
Jei taip nepatinka, kai perjungiu i dusa, tai ta perjungimo pypsika reikia ne tik pakelti, bet dar pasukti i sona. tada uzsifiksuoja.
Atsakyti
Nors remontai dar toli, taciau kol laiko turiu nutariau paprojektuoti busima vonia thumbup.gif tad ka manot apie toki projekteli? ka rteiketu keisti kad butu patogiau?

cia proektukas.
user posted image

Tik va duso kabinos as tokios nenoriu, galvoju apie kazka panasaus kaip cia, ir tuomet klozetas gales buti atsuktas i ta duso siena
user posted image
user posted image

I plyteles nekreipkit demesio, cia parinkau betkokias, o galvoju apie kazka panasaus:
user posted image

user posted image

Pagal mano ideja, ten kur stovi spinteles bus imontuota skalbimo masina...
Atsakyti
QUOTE(Buniaska @ 2010 03 04, 21:47)
Bandau dar karteli, musu vonia  smile.gif
user posted image

Labai grazi Jusu vonia. Galejome ir mes toje vietoje deti kranus, bet jau velu. O sakykite, kaip suprantu cia vonia masazine? Ar daznai reikia keisti filtrus? Ar pasiteisino? ax.gif
Atsakyti
laba smile.gif
gal kas pirko internetu lenkiškas plyteles į vonia ? pasidalinkite patirtimi 4u.gif
ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Buniaska @ 2010 03 04, 20:47)
Bandau dar karteli, musu vonia  smile.gif

Paprasta atrodo, o taip jauku wub.gif

QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 05, 13:35)

Tokia kaip stilingai atrodo thumbup.gif

Visai neblogai jūsų projektėlis atrodo... kiek kv.m.?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 03 03, 10:36)
Turiu kita klausima. Santechnikas pasake, kad i musu vonia nelabai iseina pastatyti krana+dusa toje vietoje kur 1, nes vonios apatine sienele bus is mozaikos, o ne is iprastines sieneles, taigi jei truks slanga, bus sudetinga pakeisti, nes nebus priejimo.Siulo statyti i ta vieta kur Nr.2. Bet man atrodo kazkokia nesamone! Ir taip ziuriu ir kitaip, negrazu nors su ta, netikiu, kad nebutu imanoma kaip nors pakeisti, manau cia tik jie kazko nemoka. Ar pas jus, pas ka nors yra taip sustatyti kranai? Kalba eina ne i siena tvirtinamus kranus, o i pacia vonia!

Pas mus antalogiškas variantas - vonia apmūryta ir apklijuota mozaika, o vienoj vietoj tiesiog vietoj blokelio įdėtas gipskartonio dūrelės... esant extrinei situacijai (prakurio šlanga,ar sugedo sifonas) tiesiog išlupsim toj vietos gipskartonį ir papulsim po vonia mirksiukas.gif reikia tiesiog šiek tiek išradingumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos vonios kambario dizaino gerbejos 4u.gif
Reikalinga jusu pagalba, gal kartais esate mate tokiu duso laikykliu, iprastuose salonuose ju nera verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2010 03 05, 13:35)

user posted image

Pagal mano ideja, ten kur stovi spinteles bus imontuota skalbimo masina...

bigsmile.gif geras mes taip pačiai raštą susidėjom vonioj, tik kitokios plytelės smile.gif
Atsakyti
Mūsų atnaujinta vonia smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 03 03, 10:36)
user posted image
4u.gif
Beje, foto ne mano, pasiskolinau is interneto.  4u.gif

QUOTE(Ledas @ 2010 03 07, 21:49)

Sveikos. 4u.gif Tema atgijusi. thumbup.gif
Turiu ir as klausimeli.Vonios krastu apdaila pas mus bus is mozaikiniu plyteliu.Plytelistai sako, kad reikia butinai deti dureles (tam reikalui, kad reikes prieti prie sifono ir t.t...)kaip antroje foto.Man labai negrazu (Ledai, nesupyk, as tavo foto tik kaip pvz paemiau 4u.gif ).Pradejau gincytis, kad girdejau, jog galima dali plyteliu "pasodinti ant silikono", tai jie mane isdurnino, kad taip normalus meistrai nedaro.Dabar galvoju, kad gal visai nepalikti priejimo prie sifono.Dabartineje vonioje yra paliktos dureles, bet per 15 metu ju atidaryti neprisireike g.gif
Kaip jus darytumete? 4u.gif Kazi kaip pirmoje foto padaryta. g.gif

Radau va toki dalyka.Kaip suprantu klijuojasi plyteles ant situ dureliu. g.gif
dureles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 07 kovo 2010 - 22:31
Sveikutės,gal kas galėtumėte parašyti,kokios kainytės santechnikos darbų.Kiek dabar skaičiuojamas taškas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 01 24, 21:16)
na, ziurejau cia RAVAK, ir cia QueCalor, ir cia VISPOOL, bet planuoju LT tik modeli issirinkti, o nusipirksiu Lenkuose.  blush2.gif

o kiek kainos skiriasi? smile.gif
Atsakyti