Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 03, 21:32)
aišku,jau geriau pasimokyti iš kitų klaidų nei paskiau pirštus nusigraužti  doh.gif

bet kažkodėl kitos nepasidalija patirtimi apie techniką, negi čia man vienai taip nepasisekė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 03 03, 19:49)
išmečiau tokius jau, kokybė šššš. iškart sakau dušo žarną išsiardys, teks tvirtinti papildomai, krano perjungimas gal sunkus kai sėdi vonioje, tenka net kartais atsistoti kai nori perjungti ir po apačia vėjai dedasi. tad nzn kaip jums pavyko nusipirkti bet aš tik pinigus į balą įmečiau  schmoll.gif

Oho, na ir nudziuginot g.gif o kaip suprasti "po apacia vejai dedasi"? Ta prasme juda? O mes dar istateme i tokia vieta, kad nelabai galesime juos keitalioti verysad.gif Tai reikia is karto keisti zarna... Va tau ir patarimai, kai pirkome Celsyje konsultante patare pirkti ta rinkinuka, dar pridure, kad pati namie tokius turi ir jie geros kokybes. doh.gif
Atsakyti
O niekas nesusidūrėt su tokiais maišytuvais, kai vanduo pro dušo žarną bėga tik l.stipriai atsukus vandenį. Tik srovė sumažėja, vanduo pradeda bėgt pro maišytuvą. L. NEPATOGU. Gal žinot kokių priemonių, kaip to išvenft, ar reikia keist visą maišytuvą?
Atsakyti
konsultantai visada sako,kad namie turi parduodamus daiktus ir yra laaaabai patenkinti :)tai gal nereik tiketi viskuo ka jie sako,jiem gi parduoti reik

jurda> mano tetis keite:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 04 kovo 2010 - 09:51
QUOTE(Invincible @ 2010 03 03, 23:04)
Oho, na ir nudziuginot  g.gif  o kaip suprasti "po apacia vejai dedasi"? Ta prasme juda? O mes dar istateme i tokia vieta, kad nelabai galesime juos keitalioti  verysad.gif  Tai reikia is karto keisti zarna... Va tau ir patarimai, kai pirkome Celsyje konsultante patare pirkti ta rinkinuka, dar pridure, kad pati namie tokius turi ir jie geros kokybes.  doh.gif

as nematau kas ten apacioje nes irgi neprieinu, bet girdziu kad kazkas lasa, vadinasi vel leidziai kazkur doh.gif o zarna visa trukta nuo pat duso virsau, tarsi blogai isukta g.gif bet jau kelis kartus persukus sakiau ant kliju tupdysiu. beto kai mano vyras aukstas tai jam neuztenka tokios zarnos ilgio, taigi jauciu keisim arba vonia arba zarna ax.gif
o jei tu pardavinetum kazka argi negirtum daikto, kai tau atlyginimas nuo pardavimo priklauso ? manau isgirtum iki debesu biggrin.gif

nesigasdinkit per anksti, tik tas vietas sutvirtinkit ir tiek mirksiukas.gif o gal jums pasiseke ir viskas bus gerai, gal laiminga ranka turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, nebūtinai konsultantė sakė netiesa, juk rinkinys yra vienas iš pigesnių, tai nematau tikslo labai jį įkišinėti.
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 03 04, 11:03)
as nematau kas ten apacioje nes irgi neprieinu, bet girdziu kad kazkas lasa, vadinasi vel leidziai kazkur  doh.gif  o zarna visa trukta nuo pat duso virsau, tarsi blogai isukta g.gif  bet jau kelis kartus persukus sakiau ant kliju tupdysiu. beto kai mano vyras aukstas tai jam neuztenka tokios zarnos ilgio, taigi jauciu keisim arba vonia arba zarna  ax.gif
o jei tu pardavinetum kazka argi negirtum daikto, kai tau atlyginimas nuo  pardavimo priklauso ? manau isgirtum iki debesu  biggrin.gif

nesigasdinkit per anksti, tik tas vietas sutvirtinkit ir tiek  mirksiukas.gif o gal jums pasiseke ir viskas bus gerai, gal laiminga ranka turit  mirksiukas.gif

Vyras jau nupirko kita, brangesne zarna, sake keis is karto, nes paskui bus problema pakeisti. Na tikekimes, kad taip neatsitiks. O kunsultantais daugiau netikesiu g.gif
Atsakyti
[quote=Invincible,2010 03 03, 15:24]
Kranus mes jau turime, nusipirkome jau pries pora menesiu. Va tokius:
[url=http://www.celsis.lt/index.php?

Pas mus analogiski kranai, visai patenkinti, metus laiko beveik naudojames, ir jokiu rupesciu 4u.gif Tik pritvirtinti ne taip, kaip nuotraukoj, o ant vonios krasto, kad aiskiau butu, tai pvz., kaip nuotraukoj dusas kaba, tai pas mus paemus kairiau
Atsakyti
[quote=Buniaska,2010 03 04, 13:56]
[quote=Invincible,2010 03 03, 15:24]
Kranus mes jau turime, nusipirkome jau pries pora menesiu. Va tokius:
[url=http://www.celsis.lt/index.php?

Pas mus analogiski kranai, visai patenkinti, metus laiko beveik naudojames, ir jokiu rupesciu 4u.gif Tik pritvirtinti ne taip, kaip nuotraukoj, o ant vonios krasto, kad aiskiau butu, tai pvz., kaip nuotraukoj dusas kaba, tai pas mus paemus kairiau
[/quote]
Dar karta paaiskinkite kaip tvirtinote, nelabai supratau apie kuria foto kalbate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 03 03, 21:49)
bet kažkodėl kitos nepasidalija patirtimi apie techniką, negi čia man vienai taip nepasisekė  g.gif

pas mane bute nebrangūs lenkisški,jau keli metai jokių problemų,o apie kitokius ir aš renku info,nes reiks ir nemažai su laiku doh.gif

QUOTE(Invincible @ 2010 03 03, 23:04)
konsultante patare pirkti ta rinkinuka, dar pridure, kad pati namie tokius turi ir jie geros kokybes.  doh.gif

pardavėjas neturi teisės sakyti,kad turiu namie ir naudoju mirksiukas.gif
niekam taip nerūpi,bet kątik po mokslų apie tai tai pasakojo blush2.gif

QUOTE(jurda @ 2010 03 04, 09:44)
O niekas nesusidūrėt su tokiais maišytuvais, kai vanduo pro dušo žarną bėga tik l.stipriai atsukus vandenį. Tik srovė sumažėja, vanduo pradeda bėgt pro maišytuvą. L. NEPATOGU. Gal žinot kokių priemonių, kaip to išvenft, ar reikia keist visą maišytuvą?

aš čia nelabai supratau?pradžioj galvojau kiaura žarna,bet čia kitokia bėda kaip suprantu g.gif
Atsakyti
Bandau dar karteli, musu vonia smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 03 04, 09:44)

Tai jei ką, ne maišytuvą, o tik dušo galvutę galima pasikeist. smile.gif Gal ji kokia didelė su daug skylučių, tai ir spaudimo didelio reikia, t.y. stipriai atsukti vandenį. Pvz. GROHE prie dušo rinkinio būna dar toks ...nežinau kaip pavadint, vožtuvėlis - plasmasiukas su keliom skylutėm. Nori taupiau naudot vandenį - jį įsistatai, ir tada gana normaliai gaunas, bėga vanduo iš dušo ir gana nestipriai atsukus vandenį. Šiaip nežinau, gal net atskirai būna pirkt kažkas panašaus.
Atsakyti