QUOTE(astaria @ 2010 02 26, 22:08)
o kaip gaut 40 proc nuolaidą??? ar čia nuo katalogo kainų
cia tokia nuolaidas turi dideles firmos, paprasti santechnikai gauna be vargo 25proc
Na va, pakeite mums vonia ir sienele Aciu Dievui viskas gerai.
Turiu kita klausima. Santechnikas pasake, kad i musu vonia nelabai iseina pastatyti krana+dusa toje vietoje kur 1, nes vonios apatine sienele bus is mozaikos, o ne is iprastines sieneles, taigi jei truks slanga, bus sudetinga pakeisti, nes nebus priejimo.Siulo statyti i ta vieta kur Nr.2. Bet man atrodo kazkokia nesamone! Ir taip ziuriu ir kitaip, negrazu nors su ta, netikiu, kad nebutu imanoma kaip nors pakeisti, manau cia tik jie kazko nemoka. Ar pas jus, pas ka nors yra taip sustatyti kranai? Kalba eina ne i siena tvirtinamus kranus, o i pacia vonia!
Beje, foto ne mano, pasiskolinau is interneto.
Turiu kita klausima. Santechnikas pasake, kad i musu vonia nelabai iseina pastatyti krana+dusa toje vietoje kur 1, nes vonios apatine sienele bus is mozaikos, o ne is iprastines sieneles, taigi jei truks slanga, bus sudetinga pakeisti, nes nebus priejimo.Siulo statyti i ta vieta kur Nr.2. Bet man atrodo kazkokia nesamone! Ir taip ziuriu ir kitaip, negrazu nors su ta, netikiu, kad nebutu imanoma kaip nors pakeisti, manau cia tik jie kazko nemoka. Ar pas jus, pas ka nors yra taip sustatyti kranai? Kalba eina ne i siena tvirtinamus kranus, o i pacia vonia!
Beje, foto ne mano, pasiskolinau is interneto.
na ziurint is patogumo, tai ten 1 numeris labai nefaina, reiktu lenktis stieptis,kad pasiekti,nureguliuoti srove ir temperatura.
2.nera gal labai grazu,bet lengviau prieiti.
o nenorit daryt kaip sitoj foto prie sienos?
2.nera gal labai grazu,bet lengviau prieiti.
o nenorit daryt kaip sitoj foto prie sienos?
QUOTE(Invincible @ 2010 03 03, 09:36)
Turiu kita klausima. Santechnikas pasake, kad i musu vonia nelabai iseina pastatyti krana+dusa toje vietoje kur 1, nes vonios apatine sienele bus is mozaikos, o ne is iprastines sieneles, taigi jei truks slanga, bus sudetinga pakeisti, nes nebus priejimo.Siulo statyti i ta vieta kur Nr.2. Bet man atrodo kazkokia nesamone! Ir taip ziuriu ir kitaip, negrazu nors su ta, netikiu, kad nebutu imanoma kaip nors pakeisti, manau cia tik jie kazko nemoka. Ar pas jus, pas ka nors yra taip sustatyti kranai? Kalba eina [b]ne i siena tvirtinamus kranus, o i pacia vonia
taigi iškart sakua palikit viską geriau ant sienos, negražu bet... aš pasidariau toje vietoje nr1. bet dabar kiek nervų turiu taigi lašėti pradėjo, pasiekti sunku ir barška, beto labai sunku kraną ištraukti iš skylės (jei dedumėt į nr 1 ar nr 2, yra tokie spec kranai tvirtinami ant vonios, beje jų kainos nuo 1000 lt ) taigi nepatariu tvirtinti ant vonios, nebent vonia pirktumėt iškart su tokiu kranu, kokybė kita, tačiau tokios vonios kaina didelė, nes jei pigi tai sakau iškaryt vargsit tikrai 100 %
arba gal iseina daryti kranus, kurie stovi ant zemes. tada nereiktu grezti vonios ar deti i ta vieta, kur jums nepatinka
Kranus mes jau turime, nusipirkome jau pries pora menesiu. Va tokius:
http://www.celsis.lt...listtype=search
Taip, kad jau velu, lieka tik deti i pacia vonia. Nezinau, meistrai jau deda i ta vieta kur Nr. 1. Man kaip tik toje vietoje kur Nr.1 graziau ziuretusi, bet va tik tikiu, kad bus nepatogu nuplauti pvz. vaikiukui uzpak...iuka... Kai panaudosiu, parasysiu ar patogu.
http://www.celsis.lt...listtype=search
Taip, kad jau velu, lieka tik deti i pacia vonia. Nezinau, meistrai jau deda i ta vieta kur Nr. 1. Man kaip tik toje vietoje kur Nr.1 graziau ziuretusi, bet va tik tikiu, kad bus nepatogu nuplauti pvz. vaikiukui uzpak...iuka... Kai panaudosiu, parasysiu ar patogu.
QUOTE(Invincible @ 2010 03 03, 13:24)
Kranus mes jau turime, nusipirkome jau pries pora menesiu. Va tokius:
išmečiau tokius jau, kokybė šššš. iškart sakau dušo žarną išsiardys, teks tvirtinti papildomai, krano perjungimas gal sunkus kai sėdi vonioje, tenka net kartais atsistoti kai nori perjungti ir po apačia vėjai dedasi. tad nzn kaip jums pavyko nusipirkti bet aš tik pinigus į balą įmečiau
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 03, 20:25)
deja teko susidurti ir išleidau daug pinigų kai galėjau iškart normaliai pasidaryti, na tikėjau info internete apie garantiją, bet deja
QUOTE(Lotari @ 2010 03 03, 21:27)
deja teko susidurti ir išleidau daug pinigų kai galėjau iškart normaliai pasidaryti, na tikėjau info internete apie garantiją, bet deja
aišku,jau geriau pasimokyti iš kitų klaidų nei paskiau pirštus nusigraužti