Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

Supratau, kad dar niekas neturit santechnikos tongue.gif O duso galvutes tuo labiau, geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2010 02 20, 16:11)
Supratau, kad dar niekas neturit santechnikos  tongue.gif  O duso galvutes tuo labiau, geros dienos  4u.gif

o emociju... biggrin.gif
tai issirenki kokia patinka ir skambini klaust kainos pas pardavejus. pvz as ziurinejau kelias galvas: handsgrohe 240 mm skersmuo kaina apie 800 litu, cia vien galva; toliau ziurejau Oras firmos Hydra, tai kaina panasi, bet ten jau ir galva ir rankinis dusiukas ir lygtai maisytuvas g.gif ; dar domejausi Damixa irgi su galva ir rankiniu dusiuku ir maisytuvas- 2300 lt.... nu labai ivairios kainos.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 20, 20:15)
o emociju...  biggrin.gif
tai issirenki kokia patinka ir skambini klaust kainos pas pardavejus. pvz as ziurinejau kelias galvas: handsgrohe 240 mm skersmuo kaina apie 800 litu, cia vien galva; toliau ziurejau Oras firmos Hydra, tai kaina panasi, bet ten jau ir galva ir rankinis dusiukas ir lygtai maisytuvas  g.gif ; dar domejausi Damixa irgi su galva ir rankiniu dusiuku ir maisytuvas- 2300 lt.... nu labai ivairios kainos....  cool.gif

Na, kol tam tikros aplinkybes neleidzia niekur vykti is namu, galvojau, pasikonsultuosiu cia. O kainos, ziuriu, nemazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 20, 20:15)
o emociju...  biggrin.gif
tai issirenki kokia patinka ir skambini klaust kainos pas pardavejus. pvz as ziurinejau kelias galvas: handsgrohe 240 mm skersmuo kaina apie 800 litu, cia vien galva; toliau ziurejau Oras firmos Hydra, tai kaina panasi, bet ten jau ir galva ir rankinis dusiukas ir lygtai maisytuvas  g.gif ; dar domejausi Damixa irgi su galva ir rankiniu dusiuku ir maisytuvas- 2300 lt.... nu labai ivairios kainos....  cool.gif

Oras Hydrai reikia pirktis maisytuva, jo komplekte nera 4u.gif ir kaina jo regis didesne nei 800lt g.gif, nes tai paskutinis tos kategorijos modelis, ju reikia laukti kol sukomplektuos ir atvez 4u.gif man jis labai grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2010 02 20, 19:09)
Na, kol tam tikros aplinkybes neleidzia niekur vykti is namu, galvojau, pasikonsultuosiu cia. O kainos, ziuriu, nemazos doh.gif

galima ir neisejus is namu suzinoti kainas. as pvz net ne Lt, o susizinau viska ko man reikia. internete visko pilna, tik ieskok ir domekis mirksiukas.gif yra ir kitokiu kainu, as cia pasakiau man patinkanciu variantu kainas, o kas grazu man, gal negrazu kitam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milaaa @ 2010 02 20, 20:08)
Oras Hydrai reikia pirktis maisytuva, jo komplekte nera 4u.gif ir kaina jo regis didesne nei 800lt g.gif, nes tai paskutinis tos kategorijos modelis, ju reikia laukti kol sukomplektuos ir atvez 4u.gif man jis labai grazus ax.gif

jo, kaina truputi numazinau... dabar pasiziurejau i pasiulyma, tai kaina apie 1400 lituku smile.gif ir tikrai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri gali pasakyti kiek dabar meistrai ima uz plyteliu klijavima? Mano zinios laaabai jau pasenusios. Garaze plyteles klijuosime, siandien meistrai atvaro, tai reikia naujas kainas zinoti.

4u.gif
Atsakyti
ziuriu sis vonios kambario interjeras idomu ar tiek daug baltos spalvos nepridarys papildomo darbo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemperiuke: 22 vasario 2010 - 22:00
QUOTE(dzemperiuke @ 2010 02 22, 21:59)
ziuriu sis vonios kambario interjeras idomu ar tiek daug baltos spalvos nepridarys papildomo darbo....

man tai čia labai ligoninę primena g.gif norėtųsi kažkokio akcento ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2010 02 22, 15:40)
Merginos, gal kuri gali pasakyti kiek dabar meistrai ima uz plyteliu klijavima? Mano zinios laaabai jau pasenusios. Garaze plyteles klijuosime, siandien meistrai atvaro, tai reikia naujas kainas zinoti.

4u.gif

Jei garaže, tai įsivaizduoju kad jokių ten 'navarotų' nėra, taigi 20lt /m2 - maximumų maximumas, bet tarkis už 15 smile.gif Už "plintusus" dar kokie +5lt/m , jei darysite.
Atsakyti
QUOTE(Niam @ 2010 02 20, 19:11)
Supratau, kad dar niekas neturit santechnikos  tongue.gif  O duso galvutes tuo labiau, geros dienos  4u.gif

Na mes hangrohe pirkom pries puse metu, tai apie 1000 lt Bialystoke (cia lenkijoj)
Atsakyti
Sveikos,

O gal kuri ką nors žinote apie italų "Catalano" firmos santechninės keramikos kokybę? Internete informacijos nedaug, o pasitikėti vien konsultantų patarimais nelabai norisi g.gif Man labai "Zero" serijos dizainas patiko, galit ir jūs akis paganyt: Catalano
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2010 02 23, 11:03)
Sveikos,

O gal kuri ką nors žinote apie italų "Catalano" firmos santechninės keramikos kokybę? Internete informacijos nedaug, o pasitikėti vien konsultantų patarimais nelabai norisi  g.gif Man labai "Zero" serijos dizainas patiko, galit ir jūs akis paganyt: Catalano

yra i ka paziureti. o kas atstovai sios produkcijos LT? ir kokios mazdaug kainos, kad ir tos kolekcijos kur tau patinka "ZERO", gal jau domejaisi? smile.gif
Atsakyti