Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Iriska @ 2010 02 04, 10:39)
is paradyz.com.pl nemokamai parsisiusti duoda. Bet ten tik ju plyteles biggrin.gif

http://www.paradyz.c...light-cad-decor

spaudziate : Uruchom lub pobierz program Light Decor Paradyż

o toliau jau iiilgai gilintis  mirksiukas.gif

nu jūs man pasakykit, ar šitoj programoj galima kaip nors pakeisti baldų parametrus? atrodo ir gilinausi ir žiūrėjau, nu bet niekaip neradau, kaip susiaurinti/praplatinti/ pailgint, pažemint spintelę ?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2010 02 11, 17:57)
nu jūs man pasakykit, ar šitoj programoj galima kaip nors pakeisti baldų parametrus? atrodo ir gilinausi ir žiūrėjau, nu bet niekaip neradau, kaip susiaurinti/praplatinti/ pailgint, pažemint spintelę ?

Tai kad ten galima naudotis tik tais, kokius duoda...
Atsakyti
4u.gif kiek super visko prisižiūrėjau pas jus thumbup.gif tik neskaičiau,bet mačiau daug aktualių temų thumbup.gif ir programą planavimo mačiau reiks išbandyti thumbup.gif

gal jūsų terpe yra,o tikrai yra manau,kas vonią ne visą klijuojat plytelėm,o dažote sienas ax.gif mačiau aulina pas jus yra,ji kiek atsimenu žadėjo dažyti ax.gif įdomu kaip tai atrodo ir kaip laikosi tie dažai ax.gif

gal turit kas kokių pavz ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 02 16, 21:07)
4u.gif  kiek super visko prisižiūrėjau pas jus  thumbup.gif  tik neskaičiau,bet mačiau daug aktualių temų  thumbup.gif  ir programą planavimo mačiau reiks išbandyti  thumbup.gif

gal jūsų terpe yra,o tikrai yra manau,kas vonią ne visą klijuojat plytelėm,o dažote sienas  ax.gif  mačiau aulina pas jus yra,ji kiek atsimenu žadėjo dažyti  ax.gif  įdomu kaip tai atrodo ir kaip laikosi tie dažai  ax.gif

gal turit kas kokių pavz  ax.gif

Mes irgi planuojam ne visa vonia klijuoti plytelem, o ir dazyti ax.gif Gal tikrai atsiras kas,kas pasidalins patirtim ax.gif 4u.gif
Cia pvz.
user posted image

Atsakyti
Vasario 20 ir 21 dienomis Santechnikos pasaulyje (JAUKURAI) bus didelis išpardavimas berods firmos gimtadienio proga. Skelbiama, kad iki 80proc nuolaidos, jie atstovauja IFO, VISPOOL, CERSANIT ir dar bele kiek visko, manau galima bus pigiai nusipirkt geru dalyku
Atsakyti
Esu buvus vienam bute, kur vonios kambary nevisos sienos isklotos plytelem. tos sienos dalys, kurios neklotos plytelem, pradzioj istapetuotos, o po to buvo dazomos. Man visai graziai atrodo. O dar viena siena visai be plyteliu, ji toliausiai nuo dregmes saltniu, ten konsole ir veidrodis, labai grazu ir jauku smile.gif
Atsakyti

bigsmile.gif thumbup.gif kad atsirado bendraminčių,nes mūsų vonia bus nemaža,tai plytelių labai daug reiktų doh.gif ir jaučiu nelabai gražu būtų ,o gal paderinus neblogai g.gif
man ta foto labai graži bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes irgi jau pradedam pirkt vonios kambario įrangą, taigi kyla nemažai klausimų, reikia patarimų 4u.gif

Bufeto vedėja, praeitoj temoj pamačiau, kad turite panašų praustuvą kokio ir mes ieškom, turiu omeny tą Laufen dvivietį. Jis pas Jus 1200 ar 1000mm? Ar patogu naudoti tokį? Nes mum reikia 1000mm, kažkaip bijau, kad maišytuvai bus labai arti krašto ir bus nei šis nei tas. Ir kaip su pristatymo terminais Murestoj? Per kiek laiko atsiuntė būtent tą praustuvą? Nes pirkom kelis daiktus jau, tai vietoj "rytoj" gavosi "už dviejų savaičių" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 18 vasario 2010 - 19:14
QUOTE(-Gyte- @ 2010 02 18, 20:13)
Ir kaip su pristatymo terminais Murestoj? Per kiek laiko atsiuntė būtent tą praustuvą? Nes pirkom kelis daiktus jau, tai vietoj "rytoj" gavosi "už dviejų savaičių"  biggrin.gif

jo. ryt vaziuoju pasiimt TO kas turejo but vasario pirmom dienom g.gif sunkiai jiem su terminais...
Atsakyti
Sveikos

Ziuriu cia tema ir apie santechnika, tai norejau paklausti apie duso galvutes. Kiek jos kainuoja, tarkim su viena padetim, bet geros firmos? Kur pirkot, jei Vilniuje gyvenat?

ACIU UZ ATSAKYMUS 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as tai niekaip nebeissirenku voniai plyteliu doh.gif , toks pasirinkimas ir va blush2.gif kurios man patinka, tai ju kaina ne man doh.gif , bet dabar apsistojau ties siuo variantu http://www.paradyz.c...room/hiroe-hiro ka manot g.gif Sios kolekcijos yra net 4 spalvos, tai niekaip neissirenku kurias reiktu derinti (balta, kremine, ruda ir rausvos) mano vonia kaip anksciau rasiau 4.5 kvadrato user posted image
identiska kaip Iriskos tik mazesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumbaciacia: 19 vasario 2010 - 16:20
QUOTE(-Gyte- @ 2010 02 18, 20:13)
Sveikos,

Mes irgi jau pradedam pirkt vonios kambario įrangą, taigi kyla nemažai klausimų, reikia patarimų  4u.gif

Bufeto vedėja, praeitoj temoj pamačiau, kad turite panašų praustuvą kokio ir mes ieškom, turiu omeny tą Laufen dvivietį. Jis pas Jus 1200 ar 1000mm? Ar patogu naudoti tokį? Nes mum reikia 1000mm, kažkaip bijau, kad maišytuvai bus labai arti krašto ir bus nei šis nei tas. Ir kaip su pristatymo terminais Murestoj? Per kiek laiko atsiuntė būtent tą praustuvą? Nes pirkom kelis daiktus jau, tai vietoj "rytoj" gavosi "už dviejų savaičių"  biggrin.gif

pas mus metro kiek pamenu, nu gal 105cm g.gif dar nenaudojom, bet praustuvas tikrai nemazas, tai kai nulekiu i buta visad einu kranus pasukineti biggrin.gif neatrodo man kad jie prie krasto butu, man ten viskas normaliai, atstumai islaikyti proporcingai ir nesitasko kiek is to pasukinejimo atrodo. Jau nekantrauju kada pradesim naudotis, nes dabar kas ryta keikiuosi vonioje, kad ir kriaukle nervina ir veidrodis per mazas ir apsvietimo truksta cool.gif

ilgai laukem zinok..ir jau kutenom juos daznai, kad galvotu kaip greiciau ta praustuva gauti.
Atsakyti