Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 18:57)
Jie veza po Lenkija, manau iki Suwalku be problemu tik kam paliks??? Reikia ieskoti parduotuves suwalkuose, augustove, balstogeje. g.gif

Nu reiks pamegint paguglint suvalkuose gal ka rasiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 20:19)
Nu reiks pamegint paguglint suvalkuose gal ka rasiu g.gif

pasiziurejau ka turiu favorites issaugojusi :

http://www.sanstudio.pl/

Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2010 02 03, 08:52)
Tada dar įdomiau  smile.gif  Laukiam foto ir pavadinimo  mirksiukas.gif

WANDLASUR colori fino
foto

struktūra renkama kai perkate, gali būti rūpi, gali būti blizgi, gali būti net marmuro imitacija, nušlifafus atrodo kaip tikras marmuras ir beje atsispindi kaip veidrodis. yra ir blizgūs ir matiniai... patys renkatės... aš išdažiau tolkiais vonią, virtuvę ir vieną kambarį, man patiko jūs paskaitykite o geriau nuvažiuokite į kelias parduotuves ir pasižiūrėkite kaip atrodo, palieskite rolleyes.gif
............................................................
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 03 vasario 2010 - 22:14
QUOTE(Lotari @ 2010 02 03, 22:07)
WANDLASUR  colori fino
foto
Papildyta:
strukt8ra renkam,a kai perkate, gali būti rūpi, gali būti blizgi, gali būti net marmuro imitacija, nušlifafus  atrodo kaip tikras marmuras ir beje atsispindi kaip veidrodis. yra ir blizgūs ir matiniai... patys renkatės... aš išdažiau tolkiais vonią, virtuvę ir vieną kambarį, man patiko jūs paskaitykite o geriau nuvažiuokite į kelias parduotuves ir pasižiūrėkite kaip atrodo, palieskite rolleyes.gif

Ačiū aciuks.gif . Pamėginau pagooglint'i, bet jokios parduotuvės nerodo - tad kur juos galima "pačiupinti"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 02, 22:32)
Ziurejau as i travertina.... internete visai nieko, berots 1000 plyteliu veza.

Beje viskas netaip blogai plytes pasirodo ne oranzines , o beige spalvos.

user posted image

Ka manote :

user posted image

plyteles tokios:

user posted image

tik geltonos:
user posted image

user posted image wub.gif

beliko tik LT jas surasti doh.gif lotuliukas.gif Pl jos visai nebrungios po 39zl/kv.m
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2010 02 03, 22:14)
Ačiū  aciuks.gif . Pamėginau pagooglint'i, bet jokios parduotuvės nerodo - tad kur juos galima "pačiupinti"?  g.gif

jei tikra naujiena, neseniai atsiradę, tad tik imti pavadinimą ir važiuoti į kokią parduotuvę ir klausti ar turi. aš pirkau tik ten kur žinojau tai Kauno gale (už mašinų turgaus važiuojant ta gatve, pasukus pačiam gale prie šviesoforo į dešinę, ir pavažiavus kokius 400 m po kairę pusę yra daug parduotuvių , tokių gal nežymių, didelės aikštelės, kur kažkada stovėjo KAMATSU traktoriai)
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 22:16)
beliko tik LT jas surasti  doh.gif  lotuliukas.gif  Pl jos visai nebrungios po 39zl/kv.m

gražu, su kokia programa kureisi savo vonios architektūrą ?

beje labai panašių mačiau Kauno urme, ten veža iš Lenkojos, tai gal užsisakyti galėsi g.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
is paradyz.com.pl nemokamai parsisiusti duoda. Bet ten tik ju plyteles biggrin.gif

http://www.paradyz.c...light-cad-decor

spaudziate : Uruchom lub pobierz program Light Decor Paradyż

o toliau jau iiilgai gilintis mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 22:16)

beliko tik LT jas surasti  doh.gif  lotuliukas.gif  Pl jos visai nebrungios po 39zl/kv.m

tik neapsigaukit su tom kainom. Mes irgi pamatę per internetą, kad Lenkijoj daug pigiau mūsų išsirinktos plytelės, nulėkėm į Lenkiją, o ten beveik niekuo nesiskiria kainos su mūsų parduotuvėm, tik kad greičiau gavom plyteles, nei čia būtum gavę. Nu ir aišku mes giliau neieškojom, tik suvalkų parduotuves aplėkėm. Gal kur Waršuvoj ir pigiau g.gif
Atsakyti
LAAAAbai daug zmoniu interjeru visokiausiu thumbup.gif

http://www.dekordia....m...gal=r&kat=2
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 06, 16:44)
LAAAAbai daug zmoniu interjeru visokiausiu  thumbup.gif

http://www.dekordia....m...gal=r&kat=2

Tikrai labai graziu plyteliu thumbup.gif wub.gif , tik va dabar kur ju susirasti, gal kas prekiauja Lenkiskomis plytelemis, gal galetu norima varianta uzsakyti g.gif , reiks pasidometi .
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 23:16)
Ka manote :

user posted image

bigsmile.gif sis vonios projektas lygiai kaip mano vonios, turiu galvoje taip pat viskas izdestyta , koks jusu vonios kvadratura??plyteles tokios:

user posted image

Sias plyteles maciau ermitaze Klaipedoje, bet manau ir kitose miestuose ju turi buti beliko tik LT jas surasti  doh.gif  lotuliukas.gif  Pl jos

visai nebrungios po 39zl/kv.m

Atsakyti
man reikia geltonu doh.gif o LT visur bordines unsure.gif

Kvadratura apie 8kv.m

GAlvoju apie toki varianta g.gif tik spintele platesne
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 07 vasario 2010 - 15:19