QUOTE(Iriska @ 2010 02 02, 14:03)
Panos, jus daug pliteliu perziurejot, gal patarsite ka galima sienom priderinti prie tokiu grindu :
HELP
HELP
griebk plytelę ir marš į parduotuvę, dėk prie plytelių ten esamų ir pamatysi kas traukia akį o kas ne.... bent aš taip dariau
Papildyta:
QUOTE(456123 @ 2010 02 02, 14:43)
Įsiterpsiu ir aš su klausimu
Gal kas nors rekomenduos ypač atsparius drėgmei ir valymui dažus?
Turim gabalą sienos šalia vonios, kurią sudėtinga išklijuoti plytelėmis, o vandens akivaizdžiai ji gaus Kuo dažyti, kad ir atrodytų gerai ir priežiūra būtų nesudėtinga?
Gal kas nors rekomenduos ypač atsparius drėgmei ir valymui dažus?
Turim gabalą sienos šalia vonios, kurią sudėtinga išklijuoti plytelėmis, o vandens akivaizdžiai ji gaus Kuo dažyti, kad ir atrodytų gerai ir priežiūra būtų nesudėtinga?
aš savo vonioje dažiau tokia nauja rūšimi, struktūriniai, senukuose tokių nėra tik specializuotuose parduotuvėse ir atsparūs drėgmei ir gerai plaunasi ir atrodo super. jei yra noras galėsiu atsiųsti pavadinimą ir foto
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 02, 15:15)
ne, as paprasciausiai megstu tvarka pas save namuose
ir aš mėgstu, bet pradėjau taupyti savo sveikatą ir laiką, taigi juo mažiau "navarotų" tuo geriau
Papildyta:
QUOTE(456123 @ 2010 02 02, 15:44)
Taip paprasta? Man reikia baltos spalvos - tai nejaugi galiu imti bile kuriuos dažus ir juos tiesiog "pagerinti"?
iš patirties sakau atsargiai su pardavėjais, nes ne kartą pardavėjai apsiriko, tad geriau klausk tas kas dažys sieną, jei žmogus dažė tai pasakys kas kur kaip... ne visus galima pagerinti, kartais pagerinimas kainuoja brangiau nei pirktas atsparių drėgmei... tad geriau kelių nuomomių išklausyk, kas neapsipirkti ir turėti bereikalingų išlaidų..