Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Iriska @ 2010 02 02, 14:03)
Panos, jus daug pliteliu perziurejot, gal patarsite ka galima sienom priderinti prie tokiu grindu :
HELP doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

griebk plytelę ir marš į parduotuvę, dėk prie plytelių ten esamų ir pamatysi kas traukia akį o kas ne.... bent aš taip dariau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(456123 @ 2010 02 02, 14:43)
Įsiterpsiu ir aš su klausimu  blush2.gif
Gal kas nors rekomenduos ypač atsparius drėgmei ir valymui dažus?  g.gif 
Turim gabalą sienos šalia vonios, kurią sudėtinga išklijuoti plytelėmis, o vandens akivaizdžiai ji gaus  doh.gif  Kuo dažyti, kad ir atrodytų gerai ir priežiūra būtų nesudėtinga?  g.gif

aš savo vonioje dažiau tokia nauja rūšimi, struktūriniai, senukuose tokių nėra tik specializuotuose parduotuvėse ir atsparūs drėgmei ir gerai plaunasi ir atrodo super. jei yra noras galėsiu atsiųsti pavadinimą ir foto
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 02, 15:15)
ne, as paprasciausiai megstu tvarka pas save namuose  bigsmile.gif

ir aš mėgstu, bet pradėjau taupyti savo sveikatą ir laiką, taigi juo mažiau "navarotų" tuo geriau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(456123 @ 2010 02 02, 15:44)
Taip paprasta?  bigsmile.gif  Man reikia baltos spalvos - tai nejaugi galiu imti bile kuriuos dažus ir juos tiesiog "pagerinti"?

iš patirties sakau atsargiai su pardavėjais, nes ne kartą pardavėjai apsiriko, tad geriau klausk tas kas dažys sieną, jei žmogus dažė tai pasakys kas kur kaip... ne visus galima pagerinti, kartais pagerinimas kainuoja brangiau nei pirktas atsparių drėgmei... tad geriau kelių nuomomių išklausyk, kas neapsipirkti ir turėti bereikalingų išlaidų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 02 02, 23:16)
aš savo vonioje dažiau tokia nauja rūšimi, struktūriniai, senukuose tokių nėra tik specializuotuose parduotuvėse ir atsparūs drėgmei ir gerai plaunasi ir atrodo super. jei yra noras galėsiu atsiųsti pavadinimą ir foto

Man reikėtų ne struktūrinių, lygiu paviršium, nes jais bus dažoma taškoma vieta blush2.gif
Nu bet foto ir pavadinimas tai vis tiek įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2010 02 02, 23:47)
Man reikėtų ne struktūrinių, lygiu paviršium, nes jais bus dažoma taškoma vieta  blush2.gif
Nu bet foto ir pavadinimas tai vis tiek įdomu  smile.gif

jie tik vadinasi struktūriniai tačiau iš tikrųjų lygūs, panašūs į tapetus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2010 02 03, 08:13)
jie tik vadinasi struktūriniai tačiau iš tikrųjų lygūs, panašūs į tapetus  ax.gif

Tada dar įdomiau smile.gif Laukiam foto ir pavadinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip nesugalvoju kokias plyteles priderinti prie siu: butu tos dideles rudos, pacios pirmos kai nuoroda atsidarot.. Aisku tamsiu jau nezadam pirkti smile.gif
http://html.tubadzin...7...lekcje&typ=

sios:
http://katalog.tubad...pl/w-calle1.jpg
Turiu pasiruosus tokius variantus siom plytelem:
1. deti jas aplink pacia vonia bei ta siena, i kuria remsis vonios sonas.. Bet klausimas ar nebus per tamsu ir nyku? g.gif
2. deti aplink vonia ir ta "lentyna" ant kurios statysis kriaukle. Bet uztiskes vanduo kad ir laselis jau baisiai gali atrodyt, galiu nespet su skudureliu ait biggrin.gif
3. deti ant grindu turbut dar labiau nepraktiska butu doh.gif

Na kad aplink vonia jas desim tai faktas, o kaip toliau?

Pasiulykit mamytes ka nors...
Pas mus vonios kamb.mazuliukas - ilgis 2.72 o plotis vos 1.70 doh.gif tad kaip isspresti visa tai, nesumazinant per daug erdves su tamsiom spalvom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 03 vasario 2010 - 15:33
SVEIKUTES,

Norejau paklausti kokiame aukstyje reikia kabinti kriaukle?Ar nera jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 21, 20:47)

Antrasis Pvz tikrai susilauke mano demesio ,plyteles labai grazios graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
Dar paklausiu ar bandet kas uzsisakyti plyteles internetu is lenkijos? g.gif radau patraukliom kainom, is tos pacios kolekcijos kaip mes pirkom, cia Lietuvoje. Bet lenkiskai neskaitau, nesuprantu, kazin ar jie veztu i Lietuva ar gal atsiimti butu galima pvz Suvalkuose biggrin.gif Kazin kaip suzinoti? Kuri mamyte gal moka lenkiskai, padetu man duoti uzklausa i ju ta parduotuve internetine? blush2.gif

http://plytkionline..../id_category/28 vat sita parduotuve
Atsakyti
Dėl prasutuvo aukščio... jis turi būti apie 90cm nuo žemės.. tiksliau sakant praustuvo viršus (nes gali būti ir labai gilus, ir visai negilus) turėtų būti tokiame aukštyje..

Dėl bidetės... pas mus ji kabo ant tos pačios sienos kaip ir wc puodas, ir vanduo pasileidžia ne iš prasutuvinio krano, o su rankenėle, kuri ir yra skirta bidetės paleidimui... bet vat bijau kad ir man iš jos varvės, ją pakabinus g.gif na žiūrėsim.

Dėl dažų vonioje. Yra spec dažai skirti vonios patalpoms, bet jie labai blizgūs, tai mes dažemė vonios kambarius tais pačiais, kaip ir visas likusias sienas smile.gif

Dėl durų vonioje. Jos tokios pat kaip ir visame name - ąžuolo faneruotės, beicuotos tamsiai rudai ir su išilginėmis stiklo kaladėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 13:27)
Sveikos, niekaip nesugalvoju kokias plyteles priderinti prie siu: butu tos dideles rudos, pacios pirmos kai nuoroda atsidarot.. Aisku tamsiu jau nezadam pirkti smile.gif
http://html.tubadzin...7...lekcje&typ=

man grazi visa sita kolekcija. kodel nenorit is tos pacios kolekcijos? tada didziausia tikimybe, kad tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2010 02 03, 18:02)
Dar paklausiu ar bandet kas uzsisakyti plyteles internetu is lenkijos? g.gif  radau patraukliom kainom, is tos pacios kolekcijos kaip mes pirkom, cia Lietuvoje. Bet lenkiskai neskaitau, nesuprantu, kazin ar jie veztu i Lietuva ar gal atsiimti butu galima pvz Suvalkuose biggrin.gif  Kazin kaip suzinoti? Kuri mamyte gal moka lenkiskai, padetu man duoti uzklausa i ju ta parduotuve internetine? blush2.gif

http://plytkionline..../id_category/28 vat sita parduotuve

Jie veza po Lenkija, manau iki Suwalku be problemu tik kam paliks??? Reikia ieskoti parduotuves suwalkuose, augustove, balstogeje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2010 02 03, 15:28)
SVEIKUTES,

Norejau paklausti kokiame aukstyje reikia kabinti kriaukle?Ar nera jokio skirtumo?

Standartinis praustuvo viršaus aukštis - 85 cm smile.gif
Atsakyti