hmm...zn paprasciausias variantas , pasiimi plytele ir varai i dideli prekybos centra su ja, ir pridejus derini kas tinka o kas ne..
arba i kokia parduotuve, kitkia, specializuota, kur gali pavarytyt kataloga ir pasisemti ideju.
O tau nepatinka tarkim karamelines spalvos mazos kvadratines plyteles?
Arba.. na spalvu juk nemazai ir pasirinkimo yra?
Beje jei tau per ryskios jos gali kad labiau derintusi prie sienu, ikisti tarp grindu plyteliu kai klijuosit, mazesnes plyteles, kvadratines, na suzaisti, blyn pala gal rasiu koki pvz..
vienu zodziu cia mano virtuve, tik plyteles baltos, na neplautos dar.. seipjos ryskesnes.. Ikisus mazu plyteliu gali suzaist su spalvomis..
QUOTE(456123 @ 2010 02 02, 15:43)
Įsiterpsiu ir aš su klausimu
Gal kas nors rekomenduos ypač atsparius drėgmei ir valymui dažus?
Turim gabalą sienos šalia vonios, kurią sudėtinga išklijuoti plytelėmis, o vandens akivaizdžiai ji gaus Kuo dažyti, kad ir atrodytų gerai ir priežiūra būtų nesudėtinga?
Gal kas nors rekomenduos ypač atsparius drėgmei ir valymui dažus?
Turim gabalą sienos šalia vonios, kurią sudėtinga išklijuoti plytelėmis, o vandens akivaizdžiai ji gaus Kuo dažyti, kad ir atrodytų gerai ir priežiūra būtų nesudėtinga?
Jūs turite nueiti pas bet kurį dažų pardavėją, išsirinkti spalvą ir pasakyti, kad pagamintų juos atsprarius drėgmei. Maišymo metu jie įdeda tokių medžiagų, kurių pagalba dažai tampa tinkami drėgnoms patalpoms.
na o jei norit plyteliu irgi imanoma, rpeis tai istepi siena su topkia pilka mase (parduotuvej paklausit i vinios kambary, pamirsau kaip vadinas), ir klijuoji plyteles..
Dar yra tarpams puikus dalykas kaip "delfinas" istepi tarpus plyteliu, ten kur daugiausia dregmes..
Dar yra tarpams puikus dalykas kaip "delfinas" istepi tarpus plyteliu, ten kur daugiausia dregmes..
Mamytes, gal galite pasiulyti su kokia programa pasibraizyti vonios kambari? Noriu pasiplanuoti kas, kur ir kaip Aciu
QUOTE(Iriska @ 2010 02 02, 12:03)
Panos, jus daug pliteliu perziurejot, gal patarsite ka galima sienom priderinti prie tokiu grindu :
rinkciausi baltas plyteles sienoms su kazkokiais akcentais, kuriu spalva kaip grindines plyteles.
arba tiesiog baltas plyteles ir rudus vonios kambario baldus: medzio masyvo ar kazka tokio...
Papildyta:
QUOTE(Lotari @ 2010 02 02, 09:34)
Jūs matyt daug energijos turite
ne, as paprasciausiai megstu tvarka pas save namuose
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 02, 16:15)
ne, as paprasciausiai megstu tvarka pas save namuose
As irgi labai megstu..bet dar labiau megciau jei ta tvarka kokia samdyta tarnaite palaikytu bijau ir galvot kiek nepraktisku sprendimu manes laukia naujam buste..bet graziu sprendimu
QUOTE(Interdiz @ 2010 02 02, 14:47)
[size=1][/size]
Jūs turite nueiti pas bet kurį dažų pardavėją, išsirinkti spalvą ir pasakyti, kad pagamintų juos atsprarius drėgmei. Maišymo metu jie įdeda tokių medžiagų, kurių pagalba dažai tampa tinkami drėgnoms patalpoms.
Taip paprasta? Man reikia baltos spalvos - tai nejaugi galiu imti bile kuriuos dažus ir juos tiesiog "pagerinti"?
QUOTE(456123 @ 2010 02 02, 16:44)
Taip paprasta? Man reikia baltos spalvos - tai nejaugi galiu imti bile kuriuos dažus ir juos tiesiog "pagerinti"?
Pamiršau, dar kad sienas reikia atitinkamai gruntuoti. Čia vėlgi, dažų pardavėjui sakot, kad reikia tokio grunto ir jums paduos kibiriuką.
Sveikos, kazkas klausete apie duris vonioje, tai musu tokios:, tik spalva ne tokia, musu- bukas
kaip ir visame name, taip ir vonioje...esu labai patenkinta jomis
kaip ir visame name, taip ir vonioje...esu labai patenkinta jomis
QUOTE(Iriska @ 2010 02 02, 12:26)
erdve nemazha(~8kv.m), bet stilius siu plyteliu ipareigoja kazka klasikinio rinktis ir be glazuros ir be geliu ir drugeliu ir lieka, kad .... nieko nelieka
jamciau Nowa Galos arba Ceramica Konskie kolekcija Travertyn arba Azulev Roma
QUOTE(Mari @ 2010 02 02, 21:36)
jamciau Nowa Galos arba Ceramica Konskie kolekcija Travertyn arba Azulev Roma
Ziurejau as i travertina.... internete visai nieko, berots 1000 plyteliu veza.
Beje viskas netaip blogai plytes pasirodo ne oranzines , o beige spalvos.