Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Lotari @ 2010 02 02, 13:56)
vat vat ir aš apie tai todėl per rekonstrukciją atsisakiau  tokio varianto  ax.gif

Na mus grynai ikalbejo santechnikos pardavejai, nes kainos skyresi ciut daugiau nei 100lt su bidete ir be jos, tai ir pajamem ax.gif bet realios naudos kol kas neizvelgiu, gal gyvenant kitaip atrodys g.gif
Atsakyti
sveikos, daug cia pas jus graziu ideju yra..
Gal galetumet patarti, kokias duris deti, kaip issirinkt?
ir kur Vilniuje gal zinot nebrangiai galima isigyt?
nes kazkaip kaineles zymiose firmose, vajej.. doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 02 02, 13:48)
nes kazkaip kaineles zymiose firmose, vajej..  doh.gif
Aciu  4u.gif

pati turiu duris pusiau uzdaras, pan i šias tik baltos user posted image
tačiau na gal geriau visai uždaros, duoda privatumo ir kvapai niekur nelaskto, nepersimato. nors paciai labai grazu tokios ir pan user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 02 02, 14:48)
Aciu  4u.gif

mes morita.lt ziurejome. Kaip man nereikia super duper duru ir mediniu, tai ten galima pasiziureti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 02 02, 14:48)
Aciu  4u.gif

durys ir man galvos skausmas..duru tema ganetinai apmirusi, tai vargiai ten ideju kokiu gausim unsure.gif
Papildyta:
mes turejom su nemazais matiniais stiklais tiek i vonia tiek i tulika, jokio nejaukumo nebuvo schmoll.gif kaip tik man labai patiko ax.gif bet dabar nezinau kokiu noriu...
Atsakyti
Panos, jus daug pliteliu perziurejot, gal patarsite ka galima sienom priderinti prie tokiu grindu :

user posted image

HELP doh.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit padeti, reikia gero plyteliu klojejo Kaune, gal pazystat koki gera darbininka, kuris gerai padarytu ir plytu nesugadintu?
Atsakyti
Bufeto vedėja aha, gaila kad apie duris info nera...tikrai aktuali tema.. doh.gif
vieni veinaip sako kiti kitaip, tik pirk is ju lotuliukas.gif

Iriska, o sitos plyteles vonioj bus?
Tinka visi oranziniai, sviesiai rudi atspalviai, geltoni, smelio spalvos, ochra, galima ideti su keliais piesinukais, paziasti. Nzn matai kokia pas jus erdve, kokios spalvos patinka... o pasirinkimas tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
[/quote]
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 02 02, 09:48)
tiesa, as jau minusa matau sito reikalo - pabandziau kazkada papurskalioti su tuo duseliu ir paskui norejau pakabinti, o jis man varva, nu zinot kaip dusas buna, isjungi, bet jis dar ten lasa  doh.gif  tai jau matau, kaip bus visos grindys tulike aplasejusios su vandenais  unsure.gif  sakiau isitaisiau sau dar viena varga  biggrin.gif

Mūsų nelaša g.gif
Dušiukas mūsų su klavišu prie dušo galvutės, tai vanduo, kaip suprantu, ten ir uždaromas, o duše uždaromas maišytuve, ir vandens likučiai iš žarnos išvarva, jei ją nuleidi žemyn. Jei dušiukio klavišas gerai, sandariai veikia, varvėti neturėtų. Nežinau, ar aiškiai aš čia surašiau smile.gif

Man tai jis reikalingas daiktas, bet nesu labai juo patenkinta, gerai veikė tik kokį pusmetį schmoll.gif Dabar, kai nuspaudžiu klavišą, vanduo bėga ir per dušiuką, ir per kriauklės maišytuvą, pasidalina per pusę. Netaupu gaunasi, vandens nuostoliai blink.gif Tik tokia iš to nauda, kad srovė visada maža, ir prausiantis neprisitaško smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 02, 15:03)
Panos, jus daug pliteliu perziurejot, gal patarsite ka galima sienom priderinti prie tokiu grindu :

user posted image

HELP doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Drąsus sprendimas
user posted image

user posted image

Ramesnis variantas

user posted image

Sekmės

Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 02 02, 15:16)
Bufeto vedėja aha, gaila kad apie duris info nera...tikrai aktuali tema..  doh.gif
vieni veinaip sako kiti kitaip, tik pirk is ju  lotuliukas.gif

Iriska, o sitos plyteles vonioj bus?
Tinka visi oranziniai, sviesiai rudi atspalviai, geltoni, smelio spalvos, ochra, galima ideti su keliais piesinukais, paziasti. Nzn matai kokia pas jus erdve, kokios spalvos patinka... o pasirinkimas tikrai yra  4u.gif

erdve nemazha(~8kv.m), bet stilius siu plyteliu ipareigoja kazka klasikinio rinktis ir be glazuros ir be geliu ir drugeliu ir lieka, kad .... nieko nelieka doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2010 02 02, 15:16)
Mūsų nelaša  g.gif
Dušiukas mūsų su klavišu prie dušo galvutės, tai vanduo, kaip suprantu, ten ir uždaromas, o duše uždaromas maišytuve, ir vandens likučiai iš žarnos išvarva, jei ją nuleidi žemyn. Jei dušiukio klavišas gerai, sandariai veikia, varvėti neturėtų. Nežinau, ar aiškiai aš čia surašiau  smile.gif

supratau ka parasei, musu irgi klavisas prie dusiuko, kai ji spaudi bega, kai atleidi bega per kriaukles maisytuva. Na kol tik pabandymui bandziau pazaisti kaip jis ten veikia, tai tikrai lasejo nepriklausomai kur ka spaudineji, bet jei pirmiau atleisim klavisa prie galvutes, o tik paskui maisytuva uzdarysim, tai gal nevarves? nu reiks labiau isigilinti i naudojimo ypatumus biggrin.gif bet kelis kartus varvejo ir ne man vienai, tai turbut kiekvienam nepaaiskinsi kaip teisingai naudot, kad nevarvetu unsure.gif
Atsakyti