Sveikos visos vonios kambario "dizainerės" Kadangi prieš tai buvusi temukė baigėsi, kuriu naują ir kviečiu plepėti, planuoti ir modeliuoti toliau
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 10, 19:35)
Va mazdaug tokiu spalvu derinio http://www.paradyz.c...lia-izolda-wood arba http://www.paradyz.c...ctoria-vittorio, tik kaip tai igyvendinti mano mini vonioj, kaip sukomponuoti
pvz:
Labukas
Pažiūrėjau tavo vonios foto ir kilo mintis, kad sau daryčiau baltas spinteles Kai negaliu išsirinkti iš kelių variantų, bandau pasirinkti atmetimo būdu, kai lieka kokie du variantai, ieškau pliusų ir minusų, bandau įžvelgti kokių nors niuansų, kurie palengvintų pasirinkimą. Tad tavo atveju pamačiau ir prisiminiau niuansą dėl praustuvo ties margomis plytelėmis (kad jis kaba baltų ir margų plytelių sandūroje), tad manau vaizdas bus vientisesnis, jei spintelė su prasutuvu bus vienos spalvos
Nežinau kaip dėl skalbimo mašinos ar džiovyklės, bet indaplove aš labai patenkinta Džiovyklė pas mus Electrolux Iron Aid - iki šiol labai džiaugiuosi Beje, Bosch ir Siemensas yra panašiai kaip Electrolux ir AEG - gamintojas tas pats, gaminiai panašūs, tik vieni truputį brangesni
Aš tavo vietoje pasirinkčiau vien šviesias plyteles
Aš taip nerizikuočiau... Jei pas jus vonios kambarys panašaus išdėstymo kaip nuotraukoje, tada turėtų pasiteisinti, bet jei kambarys standarinis kvadratinis gali gautis nei šis nei tas... Fotkėje yra langas, už kurio tęsiasi tarsi kita patalpa, todėl skirtinga kryptimi suklijuotos plytelės ne tik priduoda įvairumo, bet tarsi atskiria zonas...
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 10, 13:22)
Pažiūrėjau tavo vonios foto ir kilo mintis, kad sau daryčiau baltas spinteles Kai negaliu išsirinkti iš kelių variantų, bandau pasirinkti atmetimo būdu, kai lieka kokie du variantai, ieškau pliusų ir minusų, bandau įžvelgti kokių nors niuansų, kurie palengvintų pasirinkimą. Tad tavo atveju pamačiau ir prisiminiau niuansą dėl praustuvo ties margomis plytelėmis (kad jis kaba baltų ir margų plytelių sandūroje), tad manau vaizdas bus vientisesnis, jei spintelė su prasutuvu bus vienos spalvos
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 10, 13:45)
O mes beje apie boscha galvojam, kaip jums ta technika?
Nežinau kaip dėl skalbimo mašinos ar džiovyklės, bet indaplove aš labai patenkinta Džiovyklė pas mus Electrolux Iron Aid - iki šiol labai džiaugiuosi Beje, Bosch ir Siemensas yra panašiai kaip Electrolux ir AEG - gamintojas tas pats, gaminiai panašūs, tik vieni truputį brangesni
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 10, 18:16)
Sveikos, as labai daznai paskaitineju, taigi ryzausi ir pas jus pasikonsultuoti. Namukas pastatytas jau pries daugiau nei metus , tai tik dabar nusprendem , kad jau laikas pradeti ir kraustytis. O kiek visokiu klausimu kyla del irengimo tai siaubas Sakykit, kaip jus issirinkote voniai spalvas, plyteles, kaip jas sukomponuoti , ar pas ka konsultuojates ar is savo fantazijos viska darote ???.
As tai mazdaug zinau, kad noreciau sviesios vonios kokios kakavines spalvos su tamsiaisneis akcentais, tik kaip juos sukomponuoti nes ji labai pas mus mazyte (grindu kvadratura tik 4.5)
As tai mazdaug zinau, kad noreciau sviesios vonios kokios kakavines spalvos su tamsiaisneis akcentais, tik kaip juos sukomponuoti nes ji labai pas mus mazyte (grindu kvadratura tik 4.5)
Aš tavo vietoje pasirinkčiau vien šviesias plyteles
QUOTE(milaaa @ 2010 01 10, 22:17)
dvi sienas deliojau plyteles vertikaliai, kitas dvi, kaip ir toje nuotraukoje horizontaliai. truputi neramu, kas gausis
Aš taip nerizikuočiau... Jei pas jus vonios kambarys panašaus išdėstymo kaip nuotraukoje, tada turėtų pasiteisinti, bet jei kambarys standarinis kvadratinis gali gautis nei šis nei tas... Fotkėje yra langas, už kurio tęsiasi tarsi kita patalpa, todėl skirtinga kryptimi suklijuotos plytelės ne tik priduoda įvairumo, bet tarsi atskiria zonas...
o as mergytes irgi pagaliau galiu pasigirti, kad issirinkom plyteles i vonia, virtuve ir mozaika i vonia. Vonios plyteles tokios lyg marmuras bet jos pieno baltumo, vieninteles plytos, kurios mums abiems patiko, o mozaika is naturalaus akmens, kvadratas 259 Lt, tai dar normaliai manau lyginant su kitomis. O i virtuve plytos didelio formato ir ju pavirsius ale matinis ale siek tiek blizgus, kai turesiu, viska jums parodysiu dabar tik beliko susitikti su pardes dizainere, apsitarti ir uzsisakyti. O issirinkom Kaune kur buvo Vaineta Savanoriu pr. tai ten kazkokia kuta parde yra.
QUOTE(Diija @ 2010 01 10, 15:45)
Jūsų vonia graži Ale kodėl į vieną vonios kambary sukišot ir dušą ir vonią? o kas kitame?
tai kad tik vienas vonios kambarys pas mus
tulikas atskiras tik.
O siaip su visom pastabom kurias issaket sutinku. Draugu vietoje, gal nebuciau tos persikes spalvos rinkusis apskritai. Bet kadangi mano tikslas buvo parodyti kaip spinta suvienodinta su sienu spalvomis, tai ten manau pavykes variantas, ypac tie antresoliai. Del matinto stiklo velgi kaip minejau gyvai jis nera toks permatomas.
Sveikos naujoj temoj ir ačiū kūrėjai
Bufeto vedėja, draugės vonios kambarys man nepatiko bet ne jį rodėte, o spintą, todėl daugiau nieko nesakau
Jūsų, dar kartą pasikartosiu, suderintas, apgalvotas, gerai suplanuotas.... tik man per tamsu ir niūroka, bet tai tik mano požiūris Beje, tikiu, kad natūroj viskas kiek kitaip, nei foto.
Labai gražiai ir tvarkingai padarytas vonios kraštas plytelėmis. Pasakykit paslaptį kurioj vietoj priėjimas po vonia pas jus, jei prireiktų
Bufeto vedėja, draugės vonios kambarys man nepatiko bet ne jį rodėte, o spintą, todėl daugiau nieko nesakau
Jūsų, dar kartą pasikartosiu, suderintas, apgalvotas, gerai suplanuotas.... tik man per tamsu ir niūroka, bet tai tik mano požiūris Beje, tikiu, kad natūroj viskas kiek kitaip, nei foto.
Labai gražiai ir tvarkingai padarytas vonios kraštas plytelėmis. Pasakykit paslaptį kurioj vietoj priėjimas po vonia pas jus, jei prireiktų
ar verta vonios kambari daryti rysku, tarkim melyna ar orandzini?ar nenusibosta? gal kas turit ryskiu spalvu ir galit patarti
Milaaa labai lauksiu vonios foto kai baigs O jei ne paslaptis, kokia tu plyteliu kvadrato kaina (dar kainom nesidomejau )
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 14:17)
ar verta vonios kambari daryti rysku, tarkim melyna ar orandzini?ar nenusibosta? gal kas turit ryskiu spalvu ir galit patarti
Nemanau, kad kas gali patarti jūsų nepažinodamas ir nežinodamas skonio, charakterio...
Vieni žmonės nuo ryškių spalvų sienų greitai pavargsta, kitiems tokios kaip tik reikalingos.
Aš savo name dažysiu tik neutraliom šviesiom spalvom sienas, vonios kambarys taip pat bus švelnių šviesių atspalvių... tik vonios kambarš apačioje prie sporto salytės noriu daryti raudoną, nes ne taip jau dažnai ten bus einama, manau... Bet kiekvienam juk savo ...
na va turiu nediduką namuką, turiu wc ir vonią, išposelėtą tačiau manoskonis pasikeitė jau nebetinka neidekoras nei apstatymas nei forma...
jau palans fix statytis kitą namuką, ir idėja pasidaryti kažką panašaus į įių dviejų variantų mixą...
vonia bus balta, ir apvali, baldai šviesūs...
manau būtinai bus ir dienos šviesos šaltinis, langas iki žemės
toliau dar vis mastau ir galvoju, gal per metus mano idėja fix pasikeis
jau palans fix statytis kitą namuką, ir idėja pasidaryti kažką panašaus į įių dviejų variantų mixą...
vonia bus balta, ir apvali, baldai šviesūs...
manau būtinai bus ir dienos šviesos šaltinis, langas iki žemės
toliau dar vis mastau ir galvoju, gal per metus mano idėja fix pasikeis
Sveikutės ,pirmąjį savo butą įsirenginėdama buvau išsirinkusi žalsvas plyteles,tuo metu man buvo labai gražu.Dabar niekaip neapsisprendžiu kokią spalvą rinktis .Galvoju,gal visai nieko būtų kreminė
Turiu ir as kelta klausimeliu kokias jus darotes lubas vonioje, ar praktiska pasirinkti is gipso (to zalio, ale atsparaus dregmei)?
Ar imesti i tokia nediduke kvadratine vonia su wc keleta tamsios spalvos (norime tamsiai rudos) detaliu butu protinga? nesuspaustu labai erdves, nes jos ir taip ner daug, kokie 3.5 kv.m.
Ar imesti i tokia nediduke kvadratine vonia su wc keleta tamsios spalvos (norime tamsiai rudos) detaliu butu protinga? nesuspaustu labai erdves, nes jos ir taip ner daug, kokie 3.5 kv.m.