Koks koshmaras. Kaip pagavo.
Dėl kiekio - man geriau būtų 50 tobulų kadrų nei 900 ištiso "reportažo", o jei dar nelabi vykusio.....
sutinku
Sakot paklaust kiek maždaug kadrų padaro fotografas per vestuves...na tarkim padaro 2000, bet koks skirtumas? Pas vieną iš tiek bus tik 100 gal vertų dėmesio, pas kita gal visas 1000...
tam, kad paciai issirinkti...man nereikia nugaru ir visiskai nieko nepasakanciu nuotrauku...
QUOTE(fotodizain @ 2010 01 27, 12:24)
Koks koshmaras. Kaip pagavo.
fotografui labai svarbus apsirengimas, su nepatogiais rūbais tai ir nuotraukos prastesnės bus mano manymu fotografas turi būti dar ir sportiškos natūros
QUOTE(Rudaakė @ 2010 01 27, 13:46)
Dėl foto kiekio ir kadru atidavimo....
Mano nuomone, nei vienas save gerbiantis fotografas jums neatiduos visu "žalių" kadrų. Nelabai suprantu kam jums ir patiems to reikia..... Regis kažkada jau buvo kalba apie tai.
Dėl kiekio - man geriau būtų 50 tobulų kadrų nei 900 ištiso "reportažo", o jei dar nelabi vykusio.....
Sakot paklaust kiek maždaug kadrų padaro fotografas per vestuves... na tarkim padaro 2000, bet koks skirtumas? Pas vieną iš tiek bus tik 100 gal vertų dėmesio, pas kita gal visas 1000...
Nesigilinkit merginos į tokias detales, kas kiek ko.... Maždaug kiek kadrų gausite - visada klauskite, ir kokiu pavidalu (spaustas, DVD, visas ar ne, reiks primokėt ar ne). O apie mygtukų paspaudimus - palikit jau tai tiems, kas juos spaudo
Mano nuomone, nei vienas save gerbiantis fotografas jums neatiduos visu "žalių" kadrų. Nelabai suprantu kam jums ir patiems to reikia..... Regis kažkada jau buvo kalba apie tai.
Sakot paklaust kiek maždaug kadrų padaro fotografas per vestuves... na tarkim padaro 2000, bet koks skirtumas? Pas vieną iš tiek bus tik 100 gal vertų dėmesio, pas kita gal visas 1000...
Nesigilinkit merginos į tokias detales, kas kiek ko.... Maždaug kiek kadrų gausite - visada klauskite, ir kokiu pavidalu (spaustas, DVD, visas ar ne, reiks primokėt ar ne). O apie mygtukų paspaudimus - palikit jau tai tiems, kas juos spaudo
Sutinku svarbu ne kiekis o kokybe
http://www.youtube.c...h?v=4g694jmsn0k
www.vytasfoto.lt
senas foto vilkas
.
Labas visiems!
Bandziau perskaityti beveik viska kas pries tai buvo kalbeta..bet jei kazkur pasikartosiu - nepykit.. Man irgi labai aktuali si tema ir taip pat kaip ir visos cia susirinkusios noriu graziu vestuviniu nuotrauku. Man daug kas rekomendavo "fotopastele". Gal kam teko ka nors apie juos girdet??? Butu labai idomu isgirst jusu nuomones. Man asmeniskai patiko ju stilius (sprendziu is ju puslapio)
Bandziau perskaityti beveik viska kas pries tai buvo kalbeta..bet jei kazkur pasikartosiu - nepykit.. Man irgi labai aktuali si tema ir taip pat kaip ir visos cia susirinkusios noriu graziu vestuviniu nuotrauku. Man daug kas rekomendavo "fotopastele". Gal kam teko ka nors apie juos girdet??? Butu labai idomu isgirst jusu nuomones. Man asmeniskai patiko ju stilius (sprendziu is ju puslapio)
QUOTE(sonrisa81 @ 2010 01 27, 20:47)
Tai ar kas esat girdeje apie "fotopastele"????? nejaugi ne
O ka cia girdeti, jei patinka toks stilius ir tinka kaina, samdykites
Bet panasaus stiliaus yra ir pigesniu fotografu
QUOTE(Allur @ 2010 01 27, 22:00)
O ka cia girdeti, jei patinka toks stilius ir tinka kaina, samdykites
tai parasykit, please, kokie dar panasaus stiliaus yra fotografai?
QUOTE(sonrisa81 @ 2010 01 27, 21:06)
tai parasykit, please, kokie dar panasaus stiliaus yra fotografai?
Bent man panasu:
http://www.wed.lt/lt/profilis/id/202/
http://www.wed.lt/lt/profilis/id/294/ apie sia mergina, nemazai geru atsiliepimu yra
na matot, man butu uzteke ir 300, jei ziureciau ir sakyciau vaaaaaaaauuuu. Taip jo puslapiuke nuotraukos laaaabai grazios, todel ir rinkausi, bet turbut nebuvo ikvepimo, iniciatyvos....ar dar kazko....
[/quote]
Kiek esu buvus vestuvėse (tikrai nemažai) , pastebėjau tokia tendencija: kuo linksmiau nusiteikius hebra -tuo gražesnės nuotraukos , ir nesvarbu (beveik nesvarbu) koks profesionalas jas fotografuoja (profesionalai nepikit) . Kad nuotraukos būtų tiesiog vaaaaaauuuuuu, turi buti (rašau minimum) 1. Meiles pilni jaunavedžiai, 2. Linksma lydinti kompanija, 3. Fotografas (kuris moka pajausti publika, vieta ir šviesa). Keista, bet videofilmai iš linksmu, meiles pilnu vestuvių išeina irgi vaaaaauuuuuu
Sveikos,
klausimeli turiu, cia ziurineju visokius puslapius fotografu, lyginu kainas, tai vat atskleiskit jus man paslapti: ar fotoknyga yra tik ta tokia kur kaip normali knyga atspausdinta ar gali buti kad taip vadina paprasta albuma fotografo daryta su nuotraukom priklijuotom?
Nes skirtingose vietose labai ryskus kainos skirtumai, vienur raso kad tokia knyga kainuoja 600lt, kitur - 1500
Na as suprantu kad gali skirtis keliais simtais litu ar pan, bet nu ne trigubai...
klausimeli turiu, cia ziurineju visokius puslapius fotografu, lyginu kainas, tai vat atskleiskit jus man paslapti: ar fotoknyga yra tik ta tokia kur kaip normali knyga atspausdinta ar gali buti kad taip vadina paprasta albuma fotografo daryta su nuotraukom priklijuotom?
Nes skirtingose vietose labai ryskus kainos skirtumai, vienur raso kad tokia knyga kainuoja 600lt, kitur - 1500
Na as suprantu kad gali skirtis keliais simtais litu ar pan, bet nu ne trigubai...
QUOTE(swea @ 2010 01 28, 01:32)
Sveikos,
Pirma, fotoknyga tai ne albumas su priklijuotom nuotraukom.
Siaip kiek zinau, tos knygos buna ivairiu formatu + priklauso kiek puslapiu ir ant kokio popieriaus spausdinamos nuotraukos. manau uz kokybe visur reikia moket..bet 1500 lt -tikrai daug
QUOTE(sonrisa81 @ 2010 01 27, 22:47)
Tai ar kas esat girdeje apie "fotopastele"????? nejaugi ne
mano bendradarbis samde vestuvem, as kai ziurejau ju nuotraukas aikciojau, nuo pirmos iki paskutines - nuostabios.....
Papildyta:
1. Meiles pilni jaunavedžiai - sitas buvo be kalbu...
2. Linksma lydinti kompanija - oho dar kokie linksmi....
3. Fotografas (kuris moka pajausti publika, vieta ir šviesa)- na sito truko...
Keista, bet videofilmai iš linksmu, meiles pilnu vestuvių išeina irgi vaaaaauuuuuu - filmas gavosi nerealus.... va tai, neesme kiek kadru, cia faktas, bet kai ziuri atiduotus, ir nieko gero nematai, tai ir bandai siaudo griebtis, gal is tu "zaliu" kadru ka nors atrasi....