Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 13:47)
Taip, taip, atsiprašau, nepaminėjau  blush2.gif
Labai džiugu, kad jau nemažai fotografų siūlo tokį planą  thumbup.gif Nors vis tiek, manau, absoliuti dauguma švenčia savaitgalį, tai ir nuotraukos aktualu tada  ax.gif

na mes bandom simet- ziuresim kaip bus. ideja ta, kad vestuviu diena jaunieji tik svencia, o ne vazineja fotografuotis. o fotografuojasi ju pasirinktu laiku, pasirinktoje vietoje ir pan. su suknele, makiazu, pasiruosimu ir pan. tik be streso ir begimo. pernai turejom viena tokia pora- labai smagiai praleidom diena kartu be streso ir begimo.smile.gif Na ir siaip- mums atrodo, kad tai puikus pasirinkimas tiems, kas nori tiesiog sventes sau, be ypatingu iskilmiu ir tiesig nori graziu fotografiju.
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2010 01 14, 01:12)
Labą vakarą visoms! O kur jūs ieškotės fotografų? didysisvestuviukatalogas? kur dar? smile.gif būtų įdomu išgirsti kur geriausia ieškot, nes tam google tiek šlamšto...  blush2.gif

Radau superinį saitą thumbup.gif cia galima išsirinkti geriausią fotografą pagal jūsų poreikius.

http://www.mywed.ru/...ntry/98/city/0/

.
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 19:11)
tai kad čia kažkoks išverstas ir sutrumpintas www.wed.lt variantas  g.gif

cia Rusijos portalas, ne Lietuvos - gyvuojantis jau seniai.
Kai kurie fotografai rodo savo portfolio ir ten. Galima ten pasiziureti, ka daro fotografai Rusijoje, bet rinktis turbut geriau is wed.lt- ten gerokai daugiau lietuviu fotografu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 19 sausio 2010 - 19:56
QUOTE(*Diva* @ 2010 01 19, 19:55)
cia Rusijos portalas, ne Lietuvos - gyvuojantis jau seniai.
Kai kurie fotografai rodo savo portfolio ir ten. Galima ten pasiziureti, ka daro fotografai Rusijoje, bet rinktis turbut geriau is wed.lt- ten gerokai daugiau lietuviu fotografu.

Suprantu, bet kokiu atveju, jie kartojasi. Tuos pačius fotografus galima rast ir wed.lt, na, bent jau daugumą, tikrai, tik ten dar platesnis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(zanuda @ 2010 01 17, 22:33)
Rekomenduoju fotografą kuris sugebes atlikti šias funkcijas hi.gif http://www.wed.lt/lt/profilis/id/26/

man nepatinka isgauptas vaizdas.
o del Linos Ruskytes, tai as dariausi asmenine fotosesija aps ja:) man labai patiko. miela moteryte, bendraujanti.
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 19, 13:32)
Merginom Kaune  ieskanciom gana pigaus ir kokybiska varianto, tai rekomenduociau fotografe Regina Zelioniene mirksiukas.gif mes esam lb patenkinti jos darbu. Nuotrauku albuma jau gavom per vestuves apie 1 val nakties smile.gif

nesupykit, bet nuotraukos siaubingos sios fotografes. na aiksu pagal kiekvieno skoni. neikistu man tokiu ne uz ka:) na jums gal nepatiktu valtyje sukiuzusioje nuotruakos, ar ant stogo:) cia gal ne i tema isreiskiau nuomone... saunu, akd zmones dirba ir greit, bet nuotraukos tai tokios neskoningos
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 09:31)
Nuo 3000lt be love story priešvestuvinės fotosesijos.
Visos kainos išsamiai: http://www.menine-foto.com/

aciu 4u.gif turbut praziopsojau kainas, kai psl ziurejau doh.gif
QUOTE(Allur @ 2010 01 19, 10:03)
Uzknisa juodai tokios reklamos siuntinejamos i az. Jei neturit klientu meskit paslaugu kainas, o ne per az reklamuokites  gun_bandana.gif

drinks_cheers.gif tam yra puslapiai supermamos forume, kur gali jie reklamuotis... pati gaunu kruva reklaminiu zinuciu kartais... man maloniau ir aiskiau forume bendrauti apie paslaugas, kur galima daugiau atsiliepimu paskaityti thumbup.gif
QUOTE(*Diva* @ 2010 01 19, 11:54)
na mes bandom simet- ziuresim kaip bus. ideja ta, kad vestuviu diena jaunieji tik svencia, o ne vazineja fotografuotis. o fotografuojasi ju pasirinktu laiku, pasirinktoje vietoje ir pan. su suknele, makiazu, pasiruosimu ir pan. tik be streso ir begimo. pernai turejom viena tokia pora- labai smagiai praleidom diena kartu be streso ir begimo.smile.gif Na ir siaip- mums atrodo, kad tai puikus pasirinkimas tiems, kas nori tiesiog sventes sau, be ypatingu iskilmiu ir tiesig nori graziu fotografiju.

labai grazi ideja thumbup.gif gal turite savo svetaines adresiuka - ar praziopsojau, jei kur parasete?.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2010 01 20, 03:27)
aciu  4u.gif  turbut praziopsojau kainas, kai psl ziurejau  doh.gif

drinks_cheers.gif  tam yra puslapiai supermamos forume, kur gali jie reklamuotis... pati gaunu kruva reklaminiu zinuciu kartais... man maloniau ir aiskiau forume bendrauti apie paslaugas, kur galima daugiau atsiliepimu paskaityti  thumbup.gif

labai grazi ideja  thumbup.gif  gal turite savo svetaines adresiuka - ar praziopsojau, jei kur parasete?..  rolleyes.gif

www.menine-foto.com wink.gif) mes dviese dirbam - Viktoras aisku fotografuoja daugiau,o as uz komunikatoriu, saule ir veja..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 01 20, 02:15)
antireklama - ne prastesne reklama smile.gif O kartais dar geresne  cool.gif
na, jei ziuret placia esme, fotografo is Rusijos, pabaltijo viso, gal ir taip, o lietuvaiciu ten nera daug smile.gif  Kas turite galimybes samdytis is uz Lietuvos ribu - tada taip, manau tikrai rastumete puikiu darbu  rolleyes.gif  Bet.... ar keliones padengimo islaidos nebutu geriau investicija i musu lietuvaiciu fotografu kaina? Nes tikrai turime puikiu, labai puikiu, fotografu smile.gif Pavardziu nekartosiu, nes apkaltins reklama  biggrin.gif  ( ir tai yra tik mano asmenine nuomone....)

Jeigu pavardės parašytos kirilica, nereiškia, kad fotografai gyvena už Lietuvos ribų mirksiukas.gif Sakau, palyginkit su wed.lt ir pamatysit, kad absoliuti dauguma sutampa. Kalbu apie konkrečią nuorodą, kur litva pasirinkimas smile.gif.
Atsakyti
gavau pasiulyma is http://www.vilmantaszilinskas.lt/ merginos, kaip jums jis? man gal per daug kicinis 4u.gif kazkokios pozos tos nenaturalios. o gal as neteisi? nezinau ka daryt... noreciau fotopasteles, bet neisgalim. galvojam apie www.yourweddingtale.net man patinka , o jus ka manot? fotografo paieskos mane jau isvargino.. tai kaina kosmine, tai dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(laima30 @ 2010 01 20, 13:55)
gavau pasiulyma is http://www.vilmantaszilinskas.lt/ merginos, kaip jums jis? man gal per daug kicinis  4u.gif kazkokios pozos tos nenaturalios. o gal as neteisi? nezinau ka daryt..

. noreciau fotopasteles, bet neisgalim. galvojam apie www.yourweddingtale.net man patinka , o jus ka manot? fotografo paieskos mane jau isvargino.. tai kaina kosmine, tai dar kas g.gif

tai jei nepatinka tai neimk hihihi.gif nieks juk neverčia nemėgiamo imt tongue.gif

man į fotopastelę panašios foto čia:
http://www.wed.lt/lt/profilis/id/202/

kažkuo panašus stilius http://www.wed.lt/lt...s/id/294/page/1

kainų tai nžn. blush2.gif , bet turėtų būt mažesnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2010 01 20, 06:54)
www.menine-foto.com wink.gif)  mes dviese dirbam - Viktoras aisku fotografuoja daugiau,o  as uz komunikatoriu, saule ir veja..smile.gif)

aciu uz puslapiuka... nes kol kas tai ziurejau web.lt (na, kur visu fotogrfu profiliai) 4u.gif man labai patinka nuotraukos, kur sutvarkyta saule ir visa kita - saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 20, 00:22)
Nesupykit, bet nuotraukos siaubingos sios fotografes. na aiksu pagal kiekvieno skoni. neikistu man tokiu ne uz ka:) na jums gal nepatiktu valtyje sukiuzusioje nuotruakos, ar ant stogo:) cia gal ne i tema isreiskiau nuomone... saunu, akd zmones dirba ir greit, bet nuotraukos tai tokios neskoningos

Oi ne, nera del ko pykti schmoll.gif Cia kiekvieno zmogaus asmenine nuomone, kas gali sau leisti, tas uz 5000lt samdosi fotografa ir yra lb patenkinti. musu vestuves buvo daromos robotos, tad mes isirinkome sau optimaliausia varianta ir likome patenkinti. na valtyje sukiuzusioje tikeciau gal tokiu foto yra, cia nieko nuostabaus, bet ant stogo jaunavedzius tikrai noreciau pamatyti lotuliukas.gif manes ant jo ne uz ka neuzkeltu, o foto montazas tai cia jau kas kita. Pas mus vestuvese buvo 2 fotografes viskai skirtingu paziuru ia amziaus, taciau mums labiau patiko Reginos darbas smile.gif
Atsakyti