Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(Red_Rose @ 2010 01 16, 19:26)
Peržiūrėjau gal 25 fotografus, tai vienas užimtas, tai kitas ne mūsų kišenei..
Visgi apsistojau ties keliais:

www.slstudija.lt (Lina Ruškytė)
www.zavifoto.lt (Vilmantas Žilinskas)

Antrasis už tą pačią kainą beveik dvigubai ilgiau fotografuotų. Ir kažkaip labai paprastas ir nuoširdus pasirodė vaikinas  ax.gif

Ką jūs manote? abiejų nuotraukos laabai žavios, bet kažkaip netikiu, kad galima už pigiau gauti daugiau  blink.gif

Antras dirba vienas smile.gif , o pirmas variantas - du fotografai
Atsakyti
QUOTE(filmukas @ 2010 01 11, 18:06)
o as kazkaip is vis dabar pradedu mastyti, kad noreciau kazkokiu creizy foto vestuviu. vos ne apleistame name, kazkur maciua, karjere kazkokiam.
jokiu budu jokiu botanikos sodu, parku... kazko noretusi ishskirtinio, unikalaus

Rekomenduoju fotografą kuris sugebes atlikti šias funkcijas hi.gif http://www.wed.lt/lt/profilis/id/26/
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2010 01 17, 21:42)
asmeniškumų neturiu, bet rinkčiausi pirmą variantą smile.gif

Chi, man keista, kodėl taip pirmas variantas patiko tau smile.gif Manasis šiek tiek domisi fotografija, tai iškart atmetė slstudiją, nes pagal jį "neprofesionalios nuotraukos, daug išdegintų ir nesuprantamai įkadruotų fotkių" (čia pacitavau jį biggrin.gif)

Man tai asmeniškai tiesiog antro fotografo nuotraukos nuotaikingesnės, spalvingesnės. Norisi nestandartinių vestuvių, o fotografo puslapyje yra užsiminta, kad mėgsta creizy įdėjas smile.gif Poryt lėksim susitikti su Vilmantu, tikiuosi, kad viskas bus gerai blush2.gif

Jeigu leistų piniginė, ir diena būtų laisva tai matyt A. Pocej arba R. Steponavičių griebtumėm smile.gif Bet... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2010 01 18, 00:55)
Chi, man keista, kodėl taip pirmas variantas patiko tau smile.gif Manasis  šiek tiek domisi fotografija, tai iškart atmetė slstudiją, nes pagal jį "neprofesionalios nuotraukos, daug išdegintų ir nesuprantamai įkadruotų fotkių" (čia pacitavau jį biggrin.gif

Man tai asmeniškai tiesiog antro fotografo nuotraukos nuotaikingesnės, spalvingesnės.  Norisi nestandartinių vestuvių, o fotografo puslapyje yra užsiminta, kad mėgsta creizy įdėjas smile.gif Poryt lėksim susitikti su Vilmantu, tikiuosi, kad viskas bus gerai  blush2.gif

nesakau, kad man patiko idealiausiai iš visų, jei reiktų rinktis iš dviejų - tada studija smile.gif Man kaip tik jų kadrai įvairesni, žaismingesni, įdomesniu kampu fotografuota ir pan. Raiškesnės foto (na mažinant rezoliuciją, kokybė suprastėja, tai gal taip pas Vilmantą pasirodė). Kas kam patinka, kas kaip ką mato smile.gif Jei reiktų rinktis man "laisva kišene" rinkčiausi R.Dokšienė, V.Vaišvilaitę arba V. Morozovą.

sakot išdegusių plotų daug pas studiją- o aš manau, kad tai kitų nuotraukų "dalis", o ne nemokėjimas fotografuoti smile.gif O "nesuprantamai įkadruotų fotkių" (jūsiškio žodžiai), pasako, kad jums patiems reikia labiau matyt "klasikinio" varianto smile.gif

Man asmeniškai gražu šviesios fotografijos, ne rėžiančių spalvų, "keistai įkomponuotos" nuotraukos smile.gif

CRAZY fotografijos dauguma priklauso tik nuo jūsų smile.gif Fotografas tik padės tai įgyvendinti smile.gif

Pas Vilmantą mažai foto temačiau, gal jūs kažkur daugiau matėte. Ir kaip bebūtų, jei jaučiate, kad tai JŪSŲ, nepasiduokite kitų nuomonei smile.gif Nes jokių būdų nesakau, kad tai prastas pasirinkimas smile.gif Manau tikrai puikus žmogus ir fotografas smile.gif O šventė yra jūsų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 18 sausio 2010 - 07:57
Kęstas Masilionis http://www.kestasm.lt/
nuostabios nuotraukos, priimtina kaina, man asmeni6kai labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2010 01 18, 01:55)
Jeigu leistų piniginė, ir diena būtų laisva tai matyt A. Pocej arba R. Steponavičių griebtumėm smile.gif Bet...  unsure.gif

va Rimanto fotografuotos mano draugės vestuvės http://www.fotor.lt/ED
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beautiful_Disaster: 18 sausio 2010 - 16:19
Man tai kol kas tik galva sukasi, nors jau visą savaitgalį žiūrinėjau:) Man gražu Morozovo, bet kaina tikrai kosminė. Na, kol kas apsišarvuoju kantrybe ir kantriai skaitau forumąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza28 @ 2010 01 18, 16:31)
Man tai kol kas tik galva sukasi, nors jau visą savaitgalį žiūrinėjau:) Man gražu Morozovo, bet kaina tikrai kosminė. Na, kol kas apsišarvuoju kantrybe ir kantriai skaitau forumąsmile.gif

Jei ne paslaptis, kokia Marozovo paslaugu kaina? blush2.gif man jo nuotraukos irgi labai patiko... MB nenori filmuotoju, tai ieskau gero fotografo ax.gif o del video dar pagalvosim turbut...
Atsakyti
QUOTE([fillette] @ 2010 01 19, 01:02)
Jei ne paslaptis, kokia Marozovo paslaugu kaina?  blush2.gif  man jo nuotraukos irgi labai patiko... MB nenori filmuotoju, tai ieskau gero fotografo  ax.gif  o del video dar pagalvosim turbut...

Nuo 3000lt be love story priešvestuvinės fotosesijos.
Visos kainos išsamiai: http://www.menine-foto.com/
Atsakyti
Merginom Kaune ieskanciom gana pigaus ir kokybiska varianto, tai rekomenduociau fotografe Regina Zelioniene mirksiukas.gif mes esam lb patenkinti jos darbu. Nuotrauku albuma jau gavom per vestuves apie 1 val nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 01 19, 11:31)
Nuo 3000lt be love story priešvestuvinės fotosesijos.
Visos kainos išsamiai: http://www.menine-foto.com/

Dekui, merginos, kad domites.
Siaip tai turim ir gerokai pigesni plana- uz 1500lt- vestuvine fotosesija ne vestuviu diena. t.y. viskas be reportazo baznycioje ar santuoku rumuose - nuo nuotakos pasiruosimo. Galima rinktis Jums patinkancia vieta, laika, ora... Tiems, kas nori graziu foto, o didesnio biudzeto negali sau leisti.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2010 01 19, 12:51)
Dekui, merginos, kad domites.
Siaip tai turim ir gerokai  pigesni plana- uz 1500lt- vestuvine fotosesija ne vestuviu diena. t.y. viskas be reportazo baznycioje ar santuoku rumuose - nuo nuotakos pasiruosimo. Galima rinktis Jums patinkancia vieta, laika, ora...  Tiems, kas nori graziu foto, o didesnio biudzeto negali sau leisti.

Taip, taip, atsiprašau, nepaminėjau blush2.gif
Labai džiugu, kad jau nemažai fotografų siūlo tokį planą thumbup.gif Nors vis tiek, manau, absoliuti dauguma švenčia savaitgalį, tai ir nuotraukos aktualu tada ax.gif
Atsakyti