pasiskaičiau cia atsiliepimų apie saulespieva ir kuo toliau tuo labiau dziaugiuosi kad jos ir mūsų vestuves fotografuos
tikrai labai saunios diegda nuotraukos ir pora labai simpatiska mano akimis ziurint vienas kitam labai tinka
QUOTE(Red_Rose @ 2010 06 03, 00:18)
Prettiness, pažįstamas jūsų jausmas: kiek apskambinome su brangiuoju, tai arba kažkokie pasikėlę, arba nekonkretūs ir pasimetę. Po to kažkaip užtikome internete, kad vienas pažįstamas profesionaliai užsiima fotografija. Peržiūrėjom darbus - viskas gražu, tvarkinga, o ir kaina priimtina. Gan greitai ir be jokių vargų viską susiderninom, pasirašėm sutartėlę. Visų pirma dėl bendravimo, nes iškart suprato mūsų norus, pasiūlė daug skirtingų vietų fotografavimuisi, susitikus užkrėtė gera nuotaika ir entuziazmu savo, o kaip pažįstamiems dar ir nuolaidėlę nemažą padarė
Iš smalsumo specialiai va dabar užsukau pasižiūrėti jūsų paminėto fotografo darbų (daskevičiaus), ir kažkaip nieko įspūdingo nepamačiau...
Pamėginkite susisiekti su juo, jo puslapio adresas www.zavifoto.lt. Vardas Vilmantas
Sėkmės renkantis, visgi nedaug laiko liko iki vestuvių
Iš smalsumo specialiai va dabar užsukau pasižiūrėti jūsų paminėto fotografo darbų (daskevičiaus), ir kažkaip nieko įspūdingo nepamačiau...
Pamėginkite susisiekti su juo, jo puslapio adresas www.zavifoto.lt. Vardas Vilmantas
ir kokia kaina sutaret?
QUOTE(Red_Rose @ 2010 06 03, 00:18)
Prettiness, pažįstamas jūsų jausmas: kiek apskambinome su brangiuoju, tai arba kažkokie pasikėlę, arba nekonkretūs ir pasimetę.
Na mes tokio nesirinkom Scinsku domimes. O mano mieste Tomas Stasevicius (www.tst-foto.lt) buvo pasiulytas
Dar viena vieta kur galima pasirinkti ir filmuotoja ir fotografa: http://proforum.lt/
QUOTE(KENGAS @ 2010 06 04, 09:11)
Dar viena vieta kur galima pasirinkti ir filmuotoja ir fotografa: http://proforum.lt/
šauni idėja ir pateikimas
o čia uždaras ratas, ar galima irgi prisijungti?
Sveikos
Prajusi savaitgali atsokom savo vestuves Galiu rekomenduoti savo fotografus http://www.weddingphoto.lt Istiesu labai saunus zmones, fotografuoja vyras su zmona...nesijaute jokio diskomforto pries jos, net gi atrode, kad fotografuoja gerai pazystami zmones Labai stengesi, kad viskas butu ko geriau ir graziau. Kaina padori,bet zinoma priklauso nuo pageidavimu labai laukiam , kada gausim nuotraukeles Nedvejuodami rinktumemes juos dar karta
Prajusi savaitgali atsokom savo vestuves Galiu rekomenduoti savo fotografus http://www.weddingphoto.lt Istiesu labai saunus zmones, fotografuoja vyras su zmona...nesijaute jokio diskomforto pries jos, net gi atrode, kad fotografuoja gerai pazystami zmones Labai stengesi, kad viskas butu ko geriau ir graziau. Kaina padori,bet zinoma priklauso nuo pageidavimu labai laukiam , kada gausim nuotraukeles Nedvejuodami rinktumemes juos dar karta
labai laukiam , kada gausim nuotraukeles Nedvejuodami rinktumemes juos dar karta
Jus dar vestuviu nuotrauku nematet?
Jus dar vestuviu nuotrauku nematet?
Laaaabai kruopščiai ir ilgai rinkausi fotografą mūsų šventei. Problema buvo ta, kad norėjau gražių nuotraukų už prieinamą kainą. Nes kad ir kaip patiko kai kurie populiarieji fotografai, nenorėjau skirti 3000 ir didesnių sumų.
Pirma tai pasakysiu, kad labai skiriasi tai, ką fotografai rodo savo puslapyje ir ką pamatai kai paprašai visų nuotraukų kurias atidavė jauniesiems... WWW lyg ir normaliai ir kaina pasirodo prieinama, o kai pamatai, kad gerų kadrų vos keli per visas vestuves
Taigi ilgai ilgai ieškojau, norėjau kad nuotraukos nebūtų labai dirbtinai pripozuotos (čia prie medelio, ten prie krūmelio ir pan.), veidai nenumuilinti, kompozicija nešlubuojanti ir t.t.
Išsirinkau Vaidą Bučelienę katik gavom nuotraukas ir esu 150% patenkinta Superinės nuotraukos, nebanalios, žaismingos, lengvos. Ir kaina įkandama. Tai dabar jau turėdama nuotraukas rankose galiu drasiai rekomenduoti visiem
O kurie vis dar ieško savo fotografo tai atkreipkit dėmesį ir į tai kaip atrodo www puslapis, ir būtinai paprašykit pažiūrėt bent vienų vestuvių visas foto (geriausia turbut susitikus), kad būtų tikrai aišku ką gausit.
O Vaidą rekomenduoju visiems visiems
Pirma tai pasakysiu, kad labai skiriasi tai, ką fotografai rodo savo puslapyje ir ką pamatai kai paprašai visų nuotraukų kurias atidavė jauniesiems... WWW lyg ir normaliai ir kaina pasirodo prieinama, o kai pamatai, kad gerų kadrų vos keli per visas vestuves
Taigi ilgai ilgai ieškojau, norėjau kad nuotraukos nebūtų labai dirbtinai pripozuotos (čia prie medelio, ten prie krūmelio ir pan.), veidai nenumuilinti, kompozicija nešlubuojanti ir t.t.
Išsirinkau Vaidą Bučelienę katik gavom nuotraukas ir esu 150% patenkinta Superinės nuotraukos, nebanalios, žaismingos, lengvos. Ir kaina įkandama. Tai dabar jau turėdama nuotraukas rankose galiu drasiai rekomenduoti visiem
O kurie vis dar ieško savo fotografo tai atkreipkit dėmesį ir į tai kaip atrodo www puslapis, ir būtinai paprašykit pažiūrėt bent vienų vestuvių visas foto (geriausia turbut susitikus), kad būtų tikrai aišku ką gausit.
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2010 06 08, 23:22)
Laaaabai kruopščiai ir ilgai rinkausi fotografą mūsų šventei. Problema buvo ta, kad norėjau gražių nuotraukų už prieinamą kainą. Nes kad ir kaip patiko kai kurie populiarieji fotografai, nenorėjau skirti 3000 ir didesnių sumų.
Jau kurį laiką tyliai stebiu forumą, bet šį kartą nebesusilaikysiu... kompozicija "nešlubuojanti"? Aš suprantu, kad paprašė fotografė pareklamuoti, bet na kam taip tiesmukai meluoti apie dalykus kurie rėkte rėkia iš puslapio - NETIESA! ???
Kiek zmoniu, tiek skoniu, bet man Vaidos Bucelienes nuotraukos tikrai labai grazios, puslapis tvarkingas, neperkrautas. Viskas skoninga ir grazu
QUOTE(jievaras @ 2010 06 09, 18:04)
Jau kurį laiką tyliai stebiu forumą, bet šį kartą nebesusilaikysiu... kompozicija "nešlubuojanti"? Aš suprantu, kad paprašė fotografė pareklamuoti, bet na kam taip tiesmukai meluoti apie dalykus kurie rėkte rėkia iš puslapio - NETIESA! ???
Žiūrint su kuo lyginsi juk. Aš lyginau Vaidą su kitais už panašų atlyginimą dirbančiais fotografais ir tarp jų ji tikrai viena iš geresnių ir su kompoza pas ją mažiausios bėdos Na bent jau mano kaip architektės skoniui ir supratimui apie kompozicija
Dėl reklamos ir apšaukimo melage tai net nekomentuosiu
Už gerą darbą ar paslaugą atsiliepimus parašau neprašoma.
QUOTE(jievaras @ 2010 06 09, 19:04)
na tikrai matosi neka suprantate apie tokius dalykus
beje, anksciau gyriau boreikaites darbus, ir pagaliau gavom kelias jos foto is musu sventes ir tik galiu patvirtinti, kad ji super.. pasijutom kaip is zurnalu