Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai. XIV tema

QUOTE(Nuotaka22 @ 2010 05 31, 23:22)

Pasiūlo arba klausia, ką esat sumąstę smile.gif Mums beveik viską sugalvojo ir sužinojom tik sesijos dieną. Buvo ypatinga smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tada labai gerai kad pasiulo, sugalvot padeda. Mes kazka mastom apie zirgyna- gal nuvaziuot ten, i kurtuvenu regionini parka ir zirga kokiai valandelei pasiimti.. Bet kazin ar labai gera ta mintis.. nu zodziu, mastom kazka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 06 01, 09:38)
Mes asmeniskai svarstome si fotografa rinktis  rolleyes.gif
Gal kas galetu pakomentuoti ar buvo uzsisakiusiu ?  4u.gif

Mes irgi planavome jį užsisakyti, tačiau pabendravus su juo (tiek emailu, tiek telefonu kelis kartus) kažkaip atšoko noras... verysad.gif Jo nuotraukos tikrai gražios, orginalios, modernios, tačiau pats fotografas pasirodė pernelyg susireikšminęs ir pasikėlęs. Kažkaip nesinorėtų, kad mūsų šventėje butų tokių arogantiškų personų... unsure.gif
Na, čia tik mano pamąstymas..beto, aš nebuvau susitikusi su juo akis į akį. Taip kad, gal esu visiškai neteisi, tačiau tiek kiek pamačiau, man užteko.
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2010 06 01, 14:47)
Mes irgi planavome jį užsisakyti, tačiau pabendravus su juo (tiek emailu, tiek telefonu kelis kartus) kažkaip atšoko noras...  verysad.gif  Jo nuotraukos tikrai gražios, orginalios, modernios, tačiau pats fotografas pasirodė pernelyg susireikšminęs ir pasikėlęs. Kažkaip nesinorėtų, kad mūsų šventėje butų tokių arogantiškų personų... unsure.gif
Na, čia tik mano pamąstymas..beto, aš nebuvau susitikusi su juo akis į akį. Taip kad, gal esu visiškai neteisi, tačiau tiek kiek pamačiau, man užteko.

Na tiesa pasakius, as ir tik telefonu bendravau, jam parasiau @, jis man paskambino. Man pasirode sunku bendrauti, nezinau, ar arogantiskas, ar ne, bet jokio konkretumo g.gif Na bet dar ranku nenuleidau. Gal as nezinojau, ko klausti ar pan. g.gif
O ka jus pasirinkote? 4u.gif Man paskutiniu metu jau baigia stogas nuvaziuoti, 2 menesius renkuosi ir nesu apsisprendusi sad.gif
Atsakyti
Toma Staseviciu rinkites, jei miestas nera svarbu.. paprastas, bet neprastas (www.tst-foto.lt)
Papildyta:
jis, beje, paskutiniu laiku apdovanojimu nemazai gavo. originalumo netruksta tikrai. na nebent, zvaigzdziu fotografo labai norite g.gif Bet su tokiais ir sunku kalbet...
Atsakyti
QUOTE(Purpurine ) @ 2010 06 01, 15:41)
Toma Staseviciu rinkites, jei miestas nera svarbu.. paprastas, bet neprastas (www.tst-foto.lt)
Papildyta:
jis, beje, paskutiniu laiku apdovanojimu nemazai gavo. originalumo netruksta tikrai. na nebent, zvaigzdziu fotografo labai norite  g.gif  Bet su tokiais ir sunku kalbet...

Dekui, mes is to paties miesto 4u.gif Ji ir galvojome, bet... Man asmeniskai jo nuotraukose "negrazus" zmones. Atsiprasau uz issireiskima, na turiu omenyje, kad as nuotraukose noriu buti tarsi "is zurnalo", be rauksleliu ar nelygaus veido blush2.gif (tik nepulkite manes smile.gif ) O vat Scinskas yra ir mados fotografas, todel manau suprantate, ka noriu pasakyti blush2.gif Man Viktorijos V. foto yra nuostabiausios, bet mes savo vestuvems norime tik asmenines (nuotaka + jaunikis) fotosesijos be jokiu nuotakos pasiruosimu, islydejimu ir pan ceremoniju. Tai nemanau, kad ja prisikviestume i savo miesta del nedidelio kiekio nuotrauku unsure.gif
Atsakyti
Mus fotografuos Skaistė Zabielaitė smile.gif
O dėl Viktorijos Vaišvilaitės galiu pasakyti, kad ji retai kada fotografuoja vestuves ne saviems..nors man asmeniškai jos nuotraukos neišpasakyto grožio, ir pati kaip žmogus, kiek teko bendrauti, labai šiltas, romantiškas, šiek tiek skrajojantis virš žemės, bet užtat turintis įdomių idėjų ax.gif

Prettiness, iš tavo pateikto sąrašiuko, tai aš, jei neturėčiau Skaistės, pirmu taikiniu skambinčiau Babičiuj...jo nuotraukos yra kažkas nerealaus...galima žiūrėti ir žiūrėti, jos tarsi gyvos, natūralios, spalvos nei per ryškios, nei per blankios...mmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshow @ 2010 06 01, 16:21)
Mus fotografuos Skaistė Zabielaitė  smile.gif
O dėl Viktorijos Vaišvilaitės galiu pasakyti, kad ji retai kada fotografuoja vestuves ne saviems..nors man asmeniškai jos nuotraukos neišpasakyto grožio, ir pati kaip žmogus, kiek teko bendrauti, labai šiltas, romantiškas, šiek tiek skrajojantis virš žemės, bet užtat turintis įdomių idėjų  ax.gif

Prettiness, iš tavo pateikto sąrašiuko, tai aš, jei neturėčiau Skaistės, pirmu taikiniu skambinčiau Babičiuj...jo nuotraukos yra kažkas nerealaus...galima žiūrėti ir žiūrėti, jos tarsi gyvos, natūralios, spalvos nei per ryškios, nei per blankios...mmm  wub.gif

Dekui uz atsakyma. Jusu pasirinkimas puikus 4u.gif kaip supratau si fotografe Lietuvoje nedirba? g.gif
Atsakyti
Dėkui rolleyes.gif Skaistė gyvena Vokietijoje, bet grįš į Lietuvą keliom fotosesijom. Sekmės surandant savąjį fotografą!
Atsakyti
Pretiness, man patiko komentaras! Na, kuri moteris nenori buti grazi smile.gif ir as ant vyro-fotografo megejo vis pykstu, kad rauksles tik ir matosi jo nuotraukose... Tomas, man regis, naturalistas-realistas daugiau.. Gal ir tiesa. Vaisvilaites darba vestuvese esu taip pat pati maciusi - tikrai faina ir nuotraukos nuostabios - tiesa, tik jaunuju fotosesija (kuri prasidejo 6 val ryto doh.gif ) O visa kita - nesureiksminta..
Atsakyti
Jeigu zmogus negrazus pats sau, tai joks fotografas savo nuotraukomis jo modeliu nepadarys. Na, nebet viska grazins fotoshopu.
Atsakyti
Nezinau ar jau rasiau, bet mes issirinkom Liutaura Paskeviciu. Jie fotografuoja kartu su zmona. Labai mieli zmones. Liutauras labai nuosirdziai isklauso ko norim, kas patinka. Jo zmona daugiausia duoda moterisku patarimu is patirties, kas graziau atrodo, kokiomis smulkmenomis pasirupinti reikia ir t.t. Liutauras fotografuoja jaunuosius, o zmona daugiausiai svecius, kad ir jie turetu prisiminimu is sventes. Kodel issirinkom juos? Ju nuotraukos nuosirdzios, nesuvaidintos, jausmingos. Bet kas nori modernumo, tai manau jie nelabai patiks:)
Atsakyti
QUOTE(prettiness @ 2010 06 01, 15:26)
Na tiesa pasakius, as ir tik telefonu bendravau, jam parasiau @, jis man paskambino. Man pasirode sunku bendrauti, nezinau, ar arogantiskas, ar ne, bet jokio konkretumo  g.gif Na bet dar ranku nenuleidau. Gal as nezinojau, ko klausti ar pan.  g.gif
O ka jus pasirinkote? 4u.gif  Man paskutiniu metu jau baigia stogas nuvaziuoti, 2 menesius renkuosi ir nesu apsisprendusi sad.gif

Prettiness, pažįstamas jūsų jausmas: kiek apskambinome su brangiuoju, tai arba kažkokie pasikėlę, arba nekonkretūs ir pasimetę. Po to kažkaip užtikome internete, kad vienas pažįstamas profesionaliai užsiima fotografija. Peržiūrėjom darbus - viskas gražu, tvarkinga, o ir kaina priimtina. Gan greitai ir be jokių vargų viską susiderninom, pasirašėm sutartėlę. Visų pirma dėl bendravimo, nes iškart suprato mūsų norus, pasiūlė daug skirtingų vietų fotografavimuisi, susitikus užkrėtė gera nuotaika ir entuziazmu savo, o kaip pažįstamiems dar ir nuolaidėlę nemažą padarė biggrin.gif
Iš smalsumo specialiai va dabar užsukau pasižiūrėti jūsų paminėto fotografo darbų (daskevičiaus), ir kažkaip nieko įspūdingo nepamačiau...
Pamėginkite susisiekti su juo, jo puslapio adresas www.zavifoto.lt. Vardas Vilmantas smile.gif
Sėkmės renkantis, visgi nedaug laiko liko iki vestuvių unsure.gif
Atsakyti