QUOTE(prettiness @ 2010 06 01, 15:26)
Na tiesa pasakius, as ir tik telefonu bendravau, jam parasiau @, jis man paskambino. Man pasirode sunku bendrauti, nezinau, ar arogantiskas, ar ne, bet jokio konkretumo
Na bet dar ranku nenuleidau. Gal as nezinojau, ko klausti ar pan.
O ka jus pasirinkote?
Man paskutiniu metu jau baigia stogas nuvaziuoti, 2 menesius renkuosi ir nesu apsisprendusi
Prettiness, pažįstamas jūsų jausmas: kiek apskambinome su brangiuoju, tai arba kažkokie pasikėlę, arba nekonkretūs ir pasimetę. Po to kažkaip užtikome internete, kad vienas pažįstamas profesionaliai užsiima fotografija. Peržiūrėjom darbus - viskas gražu, tvarkinga, o ir kaina priimtina. Gan greitai ir be jokių vargų viską susiderninom, pasirašėm sutartėlę. Visų pirma dėl bendravimo, nes iškart suprato mūsų norus, pasiūlė daug skirtingų vietų fotografavimuisi, susitikus užkrėtė gera nuotaika ir entuziazmu savo, o kaip pažįstamiems dar ir nuolaidėlę nemažą padarė
Iš smalsumo specialiai va dabar užsukau pasižiūrėti jūsų paminėto fotografo darbų (daskevičiaus), ir kažkaip nieko įspūdingo nepamačiau...
Pamėginkite susisiekti su juo, jo puslapio adresas www.zavifoto.lt. Vardas Vilmantas
Sėkmės renkantis, visgi nedaug laiko liko iki vestuvių